עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
המוט לא אמור להיות מאחורי הראש.בדרך כלל כן הוא מאחורי הראש, באמצע כף הרגל
מעל אמצע כף הרגל, יש מקרים שזה טיפה מאחורי הראשהמוט לא אמור להיות מאחורי הראש.
קראתי את המאמר שכתבת, מאמר מצויין. אם אני לא מבצע פרס בקו יש עם הכתפיים אלא יותר נגיד קדימה לכתף הדבר נחשב תקין? מבחינת הטכיקה ומבחינת נגיד חוקי תחרות למרות שאין דבר כזה.ישר עם קו הכתפיים, בד"כ זה מעל הנקודה הכי גבוהה בגולגולת.
מוזמן לקרוא הסבר נוסף על הטכניקה כאן-
מבוא לאוברהד פרס (Overhead Press) - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
כשהמוט נמצא מעל הנקודה הכי גבוהה בגולגולת, הוא לא יכול להיות מאחורי הראש.מעל אמצע כף הרגל, יש מקרים שזה טיפה מאחורי הראש
הכי טוב אם תעלה סרטון כדי שנוכל לראותאם אני לא מבצע פרס בקו יש עם הכתפיים אלא יותר נגיד קדימה לכתף הדבר נחשב תקין?
אני עושה תקין פשוט מיישר את הידיים אבל אילו בנאזם אחר היה לוקח נדיש את במוט מאחורי בראש או מלפני לראש אפשר להדיד שהחזרה לא נחשבת?כשהמוט נמצא מעל הנקודה הכי גבוהה בגולגולת, הוא לא יכול להיות מאחורי הראש.
הכי טוב אם תעלה סרטון כדי שנוכל לראות
אני לא יכול לענות באוויר, בלי לראות.אני עושה תקין פשוט מיישר את הידיים אבל אילו בנאזם אחר היה לוקח נדיש את במוט מאחורי בראש או מלפני לראש אפשר להדיד שהחזרה לא נחשבת?
אם אתה מוריד קן ישר של אמצע המוט שהוא מעל הראש גלפי הריצפה אז הקו לא נוגע בראש אלא אחרי הפרצוףאני לא יכול לענות באוויר, בלי לראות.
אולי מה שאתה מתכוון זה לא מה שאני מתכוון אליו ולהיפך.