נק' מוניטין:
7
- 135
- 7
- Tzion Gym
הערכת א"ש למצב קיים , ומה אומרים על החיטוב ? מהיר ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עשיתי חודש ושבוע קלן ישר מתחילת החיטוב , שבוע יוהימבין , ושבועיים בלי כלום . סך הכל חודשיים .מטורף כמה ירדת...
ממתי עד מתי השתמשת בקלן? ומכמה משקל לכמה?
עשיתי חודש ושבוע קלן ישר מתחילת החיטוב , ושבועיים בלי כלום . סך הכל חודשיים .
תיכף חוזר לקלן ל3 שבועות ומסיים חיטוב .
רשמתי משקל , ולגבי ג׳ינו אני כרגע בתהליכים לקראת הניתוח , מקווה שבעזרת השם יאשרו לי . היום עשיתי אולטרה סאונד , עוד שבוע אני הולך לכירורג ומקווה שיפנה אותי לניתוח . אם הוא מפנה הניתוח חינם דרך קופ"ח מכבי . יש !כמה משקל ירדת?
האם עשית ניתוח גי'נוקומסטיה?
רשמתי משקל , ולגבי ג׳ינו אני כרגע בתהליכים לקראת הניתוח , מקווה שבעזרת השם יאשרו לי . היום עשיתי אולטרה סאונד , עוד שבוע אני הולך לכירורג ומקווה שיפנה אותי לניתוח . אם הוא מפנה הניתוח חינם דרך קופ"ח מכבי . יש !
זה ג׳ינו נכון?
Fbw , אירובי לא יותר מ10 דקות חח אני קציצה אין לי כלכך סיבולת לב ריאה .כמה קלוריות צרכת ביום?
מה סוג האימון שהיית עושה?(אירובי או משקולות או גם וגם? )
מה זה קלן?
Fbw , אירובי לא יותר מ10 דקות חח אני קציצה אין לי כלכך סיבולת לב ריאה .
צרכתי 2000 קלוריות Daily , לא יותר מ50 פחמימה , חודש ושבוע עם הקלן ללא העמסות / צ׳יטים . הפסקתי עם הקלן והתחלתי להוסיף צ׳יטים במטרה לחדש קצת מאגרי גליקוגן , צ׳יט פעם בשבוע . ירדתי 5.5% שומן בחודש . תיכף חוזר לקלן ללא צ׳יטים , ל3 שבועות שבהם אני אעשה מה שאני יוכל , עם משמעת עצמית של נאצי , מחכה שהקלן יגיע לי .
קלן של בלקן , רפואי . חומר שאין מילים לתאר .
ואז מסה סייקל ראשון שליי
אין שום דבר לגבי זהתקרא בנעוצים לפני שאתה מגיב .
אויש נו באמת ..אין שום דבר לגבי זה