הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה חודשיים של חיטוב

ThePowerLifter

משתמש מתחיל
135
7
נק' מוניטין:
7
135
7
Tzion Gym
הערכת א"ש למצב קיים , ומה אומרים על החיטוב ? מהיר ?
PhotoGrid_1458853186492.jpg

מטורף כמה ירדת...
ממתי עד מתי השתמשת בקלן? ומכמה משקל לכמה?

• פותח/ת השרשור
מטורף כמה ירדת...
ממתי עד מתי השתמשת בקלן? ומכמה משקל לכמה?
עשיתי חודש ושבוע קלן ישר מתחילת החיטוב , שבוע יוהימבין , ושבועיים בלי כלום . סך הכל חודשיים .
תיכף חוזר לקלן ל3 שבועות ומסיים חיטוב .
הייתי שוקל 85.5 וכרגע 76.5.

• פותח/ת השרשור
כמה משקל ירדת?
האם עשית ניתוח גי'נוקומסטיה?
רשמתי משקל , ולגבי ג׳ינו אני כרגע בתהליכים לקראת הניתוח , מקווה שבעזרת השם יאשרו לי . היום עשיתי אולטרה סאונד , עוד שבוע אני הולך לכירורג ומקווה שיפנה אותי לניתוח . אם הוא מפנה הניתוח חינם דרך קופ"ח מכבי . יש !
זה ג׳ינו נכון?

רשמתי משקל , ולגבי ג׳ינו אני כרגע בתהליכים לקראת הניתוח , מקווה שבעזרת השם יאשרו לי . היום עשיתי אולטרה סאונד , עוד שבוע אני הולך לכירורג ומקווה שיפנה אותי לניתוח . אם הוא מפנה הניתוח חינם דרך קופ"ח מכבי . יש !
זה ג׳ינו נכון?

איך חינם? אני גם חושב לעשות את זה.
פה לפרטי, לא רוצה להרוס לך את האשכול.

כמה קלוריות צרכת ביום?
מה סוג האימון שהיית עושה?(אירובי או משקולות או גם וגם? )

• פותח/ת השרשור
כמה קלוריות צרכת ביום?
מה סוג האימון שהיית עושה?(אירובי או משקולות או גם וגם? )
Fbw , אירובי לא יותר מ10 דקות חח אני קציצה אין לי כלכך סיבולת לב ריאה .
צרכתי 2000 קלוריות Daily , לא יותר מ50 פחמימה , חודש ושבוע עם הקלן ללא העמסות / צ׳יטים . הפסקתי עם הקלן והתחלתי להוסיף צ׳יטים במטרה לחדש קצת מאגרי גליקוגן , צ׳יט פעם בשבוע . ירדתי 5.5% שומן בחודש . תיכף חוזר לקלן ללא צ׳יטים , ל3 שבועות שבהם אני אעשה מה שאני יוכל , עם משמעת עצמית של נאצי , מחכה שהקלן יגיע לי .
קלן של בלקן , רפואי . חומר שאין מילים לתאר .
ואז מסה סייקל ראשון שליי

Fbw , אירובי לא יותר מ10 דקות חח אני קציצה אין לי כלכך סיבולת לב ריאה .
צרכתי 2000 קלוריות Daily , לא יותר מ50 פחמימה , חודש ושבוע עם הקלן ללא העמסות / צ׳יטים . הפסקתי עם הקלן והתחלתי להוסיף צ׳יטים במטרה לחדש קצת מאגרי גליקוגן , צ׳יט פעם בשבוע . ירדתי 5.5% שומן בחודש . תיכף חוזר לקלן ללא צ׳יטים , ל3 שבועות שבהם אני אעשה מה שאני יוכל , עם משמעת עצמית של נאצי , מחכה שהקלן יגיע לי .
קלן של בלקן , רפואי . חומר שאין מילים לתאר .
ואז מסה סייקל ראשון שליי

כל יום של אימון ? אני מרגיש קצת הורס תאשכול אני אשמח אם תוכל לשלוח לי הודעה פרטית אני לא יכול לשלוח לך ( פחות מ 30 הודעות)
אני אשמח להיתייעץ איתך אני בעצמי מתחיל בחיטוב עכשיו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית