הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חדש..

איציקו

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
שלום
אני בן 28 עם אחוזי שומן גבוהים 22%
שוקל 72 וגובה 1.68 השומן שלי מתבטא בכרס
אני כבר שבועיים מתאמן תוכנית AB
מתמיד שלוש פעמים בשבוע.
אני מתחתן ביולי והמטרה שלי היא להתנפח יותר.
חשבתי על אפשרות של סטרואידים בכדי לזרז הגעה לתוצאות בזמן המוגבל שיש לי ואני אשמח לייעוץ ופרטים בנושא

אתה כבר שבועיים מתאמן AB? פששש יפה המון זמן, בוא נהיה רציניים עזוב אותך שאין לך מספיק נסיון אימונים בשביל לעלות על סייקל, אתה 22 אחוז שומן... לא עולים סייקל מאסה על אחוז שומן כזה בחיים.

זה ממש לא הנתיב שאתה צריך
בגדול הייתי אומר לך לחקור קצת את הנושא של תזונה ואימונים, אבל בגלל שאתה מוגבל בזמן, לך פשוט לאימונים פרטיים, אולי אפילו תירשם פה לייעוץ האישי
אין מה לעשות, אתה מתחיל, ואתה צריך לפחות איזה חודשיים-שלושה עד שיהיו תוצאות ניכרות ממש

@kotzer
על איזה חודשיים שלוש אתה מדבר.
בחור כבר רוצה להתחיל סטרואידים.
אולי התכוונת שנתיים - שלוש?
אמרתי רק עד שיהיו תוצאות כלשהן מהאימונים, בלי קשר לסטרואידים

@איציקו
חבר, להיראות יפה בחתונה זה לא סיבה להכניס לגוף חומרים .
תתאמן, תרשם ליעוץ בפורום ותגיע לתוצאות טובות.
מזל טוב על חתונה:)

בסטרואידים?
אני בספק, החומרים אלו לרוב לא חוקיים ומשמשים וטרנרים ולא רןפאים רגילים (חוץ מכמה חומרים שניתן לרכוש בבית מרקחת)

בסטרואידים?
אני בספק, החומרים אלו לרוב לא חוקיים ומשמשים וטרנרים ולא רןפאים רגילים (חוץ מכמה חומרים שניתן לרכוש בבית מרקחת)
בארץ אפשר להשיג רק סוסטנון או טסט דיפוט שזה אננטט , מעבר לכך אין עוד סטרואידים שאפשר להשיג כמו ננדרולון או אנבר . לעומת פרגניל ושאר הפיסיטי שאפשר להשיג ...

בארץ אפשר להשיג רק סוסטנון או טסט דיפוט שזה אננטט , מעבר לכך אין עוד סטרואידים שאפשר להשיג כמו ננדרולון או אנבר . לעומת פרגניל ושאר הפיסיטי שאפשר להשיג ...
טסט זה הדבר היחיד שאפשר להשיג בבית מרקחת . אם אני לא טועה חומרים כמו טרן , בולד ווינסטרול הומצאו כחומרים ויטרנריים ;)

טסט זה הדבר היחיד שאפשר להשיג בבית מרקחת . אם אני לא טועה חומרים כמו טרן , בולד ווינסטרול הומצאו כחומרים ויטרנריים ;)
נכון חיזקת את טענותיי פשוט , ציינתי שאפשר להשיג רק סוסטנון וטסט דיפוט שוב זה אותה גברת בשינוי אדרת ... טסט זה טסט

שלום
אני בן 28 עם אחוזי שומן גבוהים 22%
שוקל 72 וגובה 1.68 השומן שלי מתבטא בכרס
אני כבר שבועיים מתאמן תוכנית AB
מתמיד שלוש פעמים בשבוע.
אני מתחתן ביולי והמטרה שלי היא להתנפח יותר.
חשבתי על אפשרות של סטרואידים בכדי לזרז הגעה לתוצאות בזמן המוגבל שיש לי ואני אשמח לייעוץ ופרטים בנושא
צבור בסיס טוב מכלל הבחינות וכן ידע רלוונטי בנושא זה ובנושאים אחרים.
תעשה הרבה שיעורי בית, ותבין שסטרואידים זה לא בהכרח קיצור דרך.
מי שבשגרה לא יכול להתקדם ולשמור על תזונה, אימונים ומנוחה מספקת, לא יוכל להתקדם גם בעזרת סטרואידים. בחלק מהמקרים יהיה הנזק רב על התועלת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית