הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימונים לאחר השיחרור

• פותח/ת השרשור Geva
  • פורסם בתאריך

Geva

משתמש פעיל
435
3
נק' מוניטין:
563
435
3
מה נשמע כולם.
אני עומד להשתחרר משירות קרבי עוד 3 חודשים. כולכם מכירים שירות קרבי אכלתי על הפרצוף ואימונים היו לא סדירים בכלל ובעיקר משקל גוף.

בעבר,לפני הגיוס בגיל 16-17 התאמנתי כמעט שנה, בהתחלה בתוכנית בסיסית בלי הרבה ידע ואז ב ss עד משקלי עבודה כאלו:
S 115x5
Bp 80x6
P 60x5
Dl 140x5
ומתח עם משקל לא זוכר כמה סביבות 15 קילו.
אחרי הss עשיתי חיטוב שהגעתי בו ל80 קילו על 10% לפי הערכה מתמונות פה בפורום. מאז התגייסתי וכרגע אני בכושר סיבולת טוב אך אימוני כוח לא משהו בכלל . שוקל 86 אחוז שומן אני מעריך 14%~15.

מבחינת יעדים אני מעוניין להתחיל בחיטוב להגיע חזרה ל10% ומשם לעבור למסע.
קיצור אחרי כל החפירה מה התוכנית שמומלצת במצב כזה ובהתאם ליעדים?
תודה מראש

• פותח/ת השרשור
בסופו של דבר מה שמעניין אותי זה אסטטיות אבל עבדתי עד עכשיו עם תוכניות כוח והלך טוב

בסופו של דבר מה שמעניין אותי זה אסטטיות אבל עבדתי עד עכשיו עם תוכניות כוח והלך טוב

אם כוח מעניין אותך לא פחות מנפח, אני מציע לך לעשות סבב טקסס של חודשיים-שלושה ואז לעשות חיטוב עם לינארית.

לא צריך לשבור את הראש, אם אתה רוצה לרדת במשקל אז SS וטקסס הן אופציות פחות טובות. אבל תוכנית לינארית רגילה ביל יותר מדי נפח ותרגילי עזר תעשה לך טוב גם כדי לחזור לטכניקה ולמשקלים שהתאמנת בעבר וגם לא תיהיה תובענית מדי בזמן הגירעון הקלורי. (משהו בסגנון של 5*5)

• פותח/ת השרשור
לא צריך לשבור את הראש, אם אתה רוצה לרדת במשקל אז SS וטקסס הן אופציות פחות טובות. אבל תוכנית לינארית רגילה ביל יותר מדי נפח ותרגילי עזר תעשה לך טוב גם כדי לחזור לטכניקה ולמשקלים שהתאמנת בעבר וגם לא תיהיה תובענית מדי בזמן הגירעון הקלורי. (משהו בסגנון של 5*5)
לעשות ליניארית אירי ברבה זמן שלא התאמנתי זה התקדמות ממש איטית לא? ושאלה בנוגע לתוכנית. לא כל כך מסדר עם חתירה, אפשר להחליף למתח עם משקל?
ובכמה אחוז מהמשקל מקסימלי שהגעתי פעם להתחיל לעבוד עכשיו.

אני השתחררתי בנובמבר והייתי במצב דומה לשלך, לפני גיוס היו לי משקלים סבירים של מישהו שעשה SS ואז סתם התאמן קצת עד הגיוס- דדליפט 145, סקוואט 120, פרס 45, בנץ' 85 וכשהשתחררתי פשוט התחלתי הכול מהתחלה כאילו כל מה שלפני הגיוס לא קיים (בכל מקרה שיניתי הרבה דברים למשל לפני גיוס עשיתי סומו והיום אני עושה דדליפט קלאסי, עשיתי HB והיום אני עושה LB).
פשט תתחיל מההתחלה ותתקדם בקלות בקפיצות הגדולות של ה3 שבועות הראשונים בSS, כשחזרתי להתאמן הגעתי חזרה ל100 קילו דדליפט תוך שבועיים

• פותח/ת השרשור
אני השתחררתי בנובמבר והייתי במצב דומה לשלך, לפני גיוס היו לי משקלים סבירים של מישהו שעשה SS ואז סתם התאמן קצת עד הגיוס- דדליפט 145, סקוואט 120, פרס 45, בנץ' 85 וכשהשתחררתי פשוט התחלתי הכול מהתחלה כאילו כל מה שלפני הגיוס לא קיים (בכל מקרה שיניתי הרבה דברים למשל לפני גיוס עשיתי סומו והיום אני עושה דדליפט קלאסי, עשיתי HB והיום אני עושה LB).
פשט תתחיל מההתחלה ותתקדם בקלות בקפיצות הגדולות של ה3 שבועות הראשונים בSS, כשחזרתי להתאמן הגעתי חזרה ל100 קילו דדליפט תוך שבועיים
אני רוצה אבל להתחיל בחיטוב, אבל הקטע שאני חושב שליניארית אם התקדמות שבועית זה איטי מאוד למתאמן שחוזר אחרי כמה שנים.
למסה אחרי החיטוב אעשה שוב ss באותה צורה.
ואני חושב שכבר עכשיו אני יכול לעשות דדליפט 100 וחבל על הזמן של ההתחלה עד שחוזרים למשקלי עבודה אמיתיים

אני רוצה אבל להתחיל בחיטוב, אבל הקטע שאני חושב שליניארית אם התקדמות שבועית זה איטי מאוד למתאמן שחוזר אחרי כמה שנים.
למסה אחרי החיטוב אעשה שוב ss באותה צורה.
ואני חושב שכבר עכשיו אני יכול לעשות דדליפט 100 וחבל על הזמן של ההתחלה עד שחוזרים למשקלי עבודה אמיתיים
אם אתה בכל מקרה מתכנן מסה וחיטוב לא עדיף שתעשה קודם מסה כדי להתחזק עוד ואז לעשות לינארית בחיטוב עם משקלי עבודה גבוהים יותר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית