הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון ביקורת טכניקה פרס

rombillet

משתמש קבוע
1,114
176
נק' מוניטין:
273
1,114
176
יש עוד שאלה לפני הסרטון, היום עשיתי דדליפט פעם ראשונה, עשיתי דדליפט רומני כי לא ניסיתי להרים 60 הרמתי 50, וכששמתי הגבהה על פלטה של 10 ו5 כי אין של 15, הגובה לא היה ממש קרוב לתקני ושמתי 2 פלטות של 10. אז עשיתי רומני עם 50, חשוב לציין כי אני לא יכול לשפשף עם המוט את הרגליים כי יש לי מין מתקן כזה תומך ברך כי אני אחרי פציעה, זה כזה מתכת עם סוגרים. וכשעשיתי רומני עם מוט ריק כחימום הרגשתי את ההאמס, ועם 50 לא רק גב תחתון, ועכשיו אני מרגיש עומס כזה על הגב התחתון.

אז הסרטון

תדחוף מרפקים קדימה (תנסה להניח את הטרייספס על הלאטס)
תיישר את מפרק כף היד ותדחוף למעלה ולא קדימה

• פותח/ת השרשור
תדחוף מרפקים קדימה (תנסה להניח את הטרייספס על הלאטס)
תיישר את מפרק כף היד ותדחוף למעלה ולא קדימה
שמתי לב לתנועה שלי קדימה עם הגוף, היא מוגזמת או שזה בסדר ? עם הראש ופלג הגוף העליון. מה זאת אומרת למעלה ולא קדימה ? אני דוחף למעלה, הכוונה לסיים את פעולת הדחיפה יותר מאחור ?
אפשר עזרה עם השאלה בקשר לדדליפט ?
@kotzer
@stitch
@Beast and cheat
@Shachar S
תודה מראש

שמתי לב לתנועה שלי קדימה עם הגוף, היא מוגזמת או שזה בסדר ? עם הראש ופלג הגוף העליון. מה זאת אומרת למעלה ולא קדימה ? אני דוחף למעלה, הכוונה לסיים את פעולת הדחיפה יותר מאחור ?
@kotzer
@stitch
@Beast and cheat
@Shachar S
תודה מראש
לא הבנתי מה השאלה לגבי הדדליפט
ולגבי הפרס, התנועה לא יעילה במיוחד, במקום ליישר את המוט לאורך התנועה, הוא עושה גם טיול קטן קדימה
תנסה גם לעבוד על זה בצורה ישירה וגם לשפר גמישות של גב וחזה, כי לדעתי הם קצת מגבילים לך את התנועה וזה מה שמפריע

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי מה השאלה לגבי הדדליפט
ולגבי הפרס, התנועה לא יעילה במיוחד, במקום ליישר את המוט לאורך התנועה, הוא עושה גם טיול קטן קדימה
תנסה גם לעבוד על זה בצורה ישירה וגם לשפר גמישות של גב וחזה, כי לדעתי הם קצת מגבילים לך את התנועה וזה מה שמפריע
גמישות דווקא ? כל החיים אני עושה מתיחות בכדורסל. אז מסלול המוט זאת הבעיה, עוד שבוע אעלה סרטון נוסף.
השאלה בקשר לדדליפט זה
1. אם עשיתי רומני עם 50 אוכל לעבור לדדליפט עם 60 ?
2. המוט ךא יכול לשפשף לי את הרגל בגלל מה שיש לי על הרגל השמאלית, תוכל לראות רותו בסרטון של הפרס, יש סיכוי שבגלל זה אני מרגיש עומס על הגב ושום דבר ברגליים ? והאם העומס על הגב התחתון זה דבר תקין או שכנראה שיש משהו לא טוב ?

בקשר לפרס
3. יש משהו לא תקין באיך שאני מביא את פלג הגוף העליון והראש קדימה ? צריך לעשות את זה נכון ? כי אני בכוונה עושה את זה.

גמישות דווקא ? כל החיים אני עושה מתיחות בכדורסל. אז מסלול המוט זאת הבעיה, עוד שבוע אעלה סרטון נוסף.
השאלה בקשר לדדליפט זה
1. אם עשיתי רומני עם 50 אוכל לעבור לדדליפט עם 60 ?
2. המוט ךא יכול לשפשף לי את הרגל בגלל מה שיש לי על הרגל השמאלית, תוכל לראות רותו בסרטון של הפרס, יש סיכוי שבגלל זה אני מרגיש עומס על הגב ושום דבר ברגליים ? והאם העומס על הגב התחתון זה דבר תקין או שכנראה שיש משהו לא טוב ?

בקשר לפרס
3. יש משהו לא תקין באיך שאני מביא את פלג הגוף העליון והראש קדימה ? צריך לעשות את זה נכון ? כי אני בכוונה עושה את זה.
אם גמישות יש אז אחלה
1. אם עשית 50 וזה לא הרגיש לך טוב אז תעשה שוב עם אותו משקל, לא יקרה כלום, עדיף טכניקה על פני משקל
2. טכניקה בעייתית עלולה ליצור קצת יותר עומס על הגב התחתון, אבל זה הכל שאלה של כמה רחוק המוט נמצא מהרגיל, כי כן אפשר להשאיר מרווח ביטחון קטן
3. עקרונית אמורים לעשות את זה, אבל לא איך שאתה עושה, כי אתה מביא גם משקל קדימה, שבעצם אתה רק אמור להתיישר עד לנקודה שבה המוט למעלה מתיישר עם הציר המרכזי שלך

• פותח/ת השרשור
אם גמישות יש אז אחלה
1. אם עשית 50 וזה לא הרגיש לך טוב אז תעשה שוב עם אותו משקל, לא יקרה כלום, עדיף טכניקה על פני משקל
2. טכניקה בעייתית עלולה ליצור קצת יותר עומס על הגב התחתון, אבל זה הכל שאלה של כמה רחוק המוט נמצא מהרגיל, כי כן אפשר להשאיר מרווח ביטחון קטן
3. עקרונית אמורים לעשות את זה, אבל לא איך שאתה עושה, כי אתה מביא גם משקל קדימה, שבעצם אתה רק אמור להתיישר עד לנקודה שבה המוט למעלה מתיישר עם הציר המרכזי שלך
עשיתי 50 רומני וזה היה קשה וכבד, המוט נמצא איזה 5 סנטימטר מהרגל שלי אני חושב, אחרת הוא פוגע במה שיש לי על הרגל וכבר נחתכה לי היד מזה.
בקשר ל3, בעצם לקחת את הפלג גוף העליון קצת אחורה, להרים את המוט ישר קדימה ולהכנס מתחת למוט עד שהידיים שלי ישרות ומאונכות לקרקע ?
אימון הבא אעלה סרטון לביקורת נוספת, תודה

@kotzer
@stitch
@Beast and cheat
@Shachar S
תודה מראש
שאתה מרים את המוט למעלה הוא לא עולה בקו ישר, אתה דוחף אותו קצת קדימה בו זמנית. תדחוף אותו ישר למעלה, הדבר היחיד שזז קדימה זה הראש והגוף העליון.

הפרס לא טוב... לא טוב בכלל. תדחוף את המרפקים קדימה, את החזה למעלה כאילו אתה מראה אותו לתקרה, תעלה את המוט בקו ישר.

• פותח/ת השרשור
הפרס לא טוב... לא טוב בכלל. תדחוף את המרפקים קדימה, את החזה למעלה כאילו אתה מראה אותו לתקרה, תעלה את המוט בקו ישר.

ראיתי את הסרטון הזה לפני הסט אפילו, אבל בזריזות כי לא היה לי הרבה זמן, ובאמת הרבה זמן לא ראיתי סרטון של טכניקה של פרס רק לפני חודש ככה ולא עשיתי פרס אז. תודה רבה אחי, אימון הבא יהיה שונה, דווקא ניסיתי לדחוף את המרפקים קדימה, לא רציתי להגזים וזה מה שקרה. אני אעלה אימון הבא עוד פעם. תודה רבה גבר

את הפרס אתה עושה עם משקל קל מדי, אי אפשר לשפוט כלום. עם מוט ריק אתה יכול גם להעלות את המוט בידיים אופקיות. שים משקל שקצת יאתגר אותך, תיישר מפרקי כף יד (לא לגמרי אנכיים אבל בטח שלא אופקיים) כך שמשקל המוט יישב על עצמות האמה ולא באוויר, ותעשה את התנועה בצורה יותר אקספלוסיבית, ואחר כך נשפוט.

לגבי הרומני, לא הבנתי מה הקשר לגובה הפלטות, הרי רומני מתחיל מגובה המותן. זה דבר ראשון. דבר שני, אם יש לך בעיה בברך שמפריעה לך להחזיק את המוט קרוב אליך לא הייתי עושה דדליפט, גם כי תלמד אותו לא נכון, גם כי נשמע לי מסוכן להחתך מהמתכת וגם כי ברך פצועה ברמה כזאת לא צריכה לעשות דדליפט בכלל. תנוח מתרגילי רגליים ותן לה להרפא.

• פותח/ת השרשור
את הפרס אתה עושה עם משקל קל מדי, אי אפשר לשפוט כלום. עם מוט ריק אתה יכול גם להעלות את המוט בידיים אופקיות. שים משקל שקצת יאתגר אותך, תיישר מפרקי כף יד (לא לגמרי אנכיים אבל בטח שלא אופקיים) כך שמשקל המוט יישב על עצמות האמה ולא באוויר, ותעשה את התנועה בצורה יותר אקספלוסיבית, ואחר כך נשפוט.

לגבי הרומני, לא הבנתי מה הקשר לגובה הפלטות, הרי רומני מתחיל מגובה המותן. זה דבר ראשון. דבר שני, אם יש לך בעיה בברך שמפריעה לך להחזיק את המוט קרוב אליך לא הייתי עושה דדליפט, גם כי תלמד אותו לא נכון, גם כי נשמע לי מסוכן להחתך מהמתכת וגם כי ברך פצועה ברמה כזאת לא צריכה לעשות דדליפט בכלל. תנוח מתרגילי רגליים ותן לה להרפא.
נחתי ארבעה חודשים, יש לי אישור מהאורטופד להתאמן עם זה על הרגל, על הדדליפט עם הגובה של הפלטות הכוונה הייתה שניסיתי לעשות רגיל אבל הגובה לא היה מספיק. יש תרגיל לדעתך שאוכל לעשות במקום הדדליפט ? אעלה פרס עם משקל יותר כבד ואפנים את ההערות שנתתם על מנת שתתקנו אותי שוב או שלא 😅. תודה אחי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית