הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תואר בחינוך גופני

• פותח/ת השרשור anutkk
  • פורסם בתאריך

anutkk

משתמש מתחיל
236
2
נק' מוניטין:
-20
236
2
היי חברים אז אני אספר קצת על עצמי בן 24 אחרי צבא, ומאוד מתחבר לתחום של הספורט (מגיל 16 מתעסק בספורט) החל מחדר כושר וריצות וחשבתי להפוך את התחביב למקצוע.

וביררתי לגבי כול מיני קורסים למיניהם ובסוף הגעתי לתואר ראשון בחינוך גופני בוינגייט ואם יש משהו שאני באמת טוב בו ואוהב אותו זה במילה אחת - ספורט.

ועכשיו אני מודע על השכר ההתחלתי של תואר כזה במקרים רבים נע בין 6-7K .

מה אתם הייתם עושים במקומי, אם האהבה היחידה שלכם למקצוע זה ספורט בזמן שכול החברים שלכם הולכים למקצועות יותר ריאליים והרבה יותר מכניסים כמו כלכלה והנדסה.

יש מישהו שעבר תהליך כזה?

אולי תשקול ללמוד ביחד עם תזונה בקמפוס שיאים באוניברסיטת תל אביב? מעט קשה להתקבל אבל זה שילוב טוב שיכול להכניס יותר כסף.

אולי תשקול ללמוד ביחד עם תזונה בקמפוס שיאים באוניברסיטת תל אביב? מעט קשה להתקבל אבל זה שילוב טוב שיכול להכניס יותר כסף.
הרמה של התזונאים בארץ שלא נדע ...

גם השכר הוא שכר רעב למי שלא עצמאי

לגבי התואר בחנ"ג

זה לעבוד כמורה לספורט בבית ספר יסודי\חטיבה\תיכון

זה להכנס למערכת החינוך עבודה דיי בטוחה סה"כ שכר לא בשמים.

אבל בהחלט אפשר לשלב עם עבודות נוספות בתחום כמו מאמן בחדר כושר \מאמן כושר אישי או לעשות חוגי משחקי כדור .. מכיר כמה שעובדים בתחום הזה \ לומדים את התחום

מה שכן אתה צריך להתחבר לעבודה עם ילדים . יכול ליהיות כאב ראש לא קטן אז קח בחשבון

נו וגם הרמה של המאמנים היא לא משהו, אבל כל הרעיון של מאמן שהוא גם תזונאי זה לעשות אימונים אישיים ולהכין תפריט תזונה ביחד. אפשר לבקש על זה יותר כסף.

אני מניח שהוא לא מתכנן לסיים כמו הדיאטניות השמנות והמדוכאות שעובדות בקופות החולים.

כדי להרוויח כסף בתחום אתה חייב להיות איש מכירות מצוין או עילוי מקצועי.
בתור שכיר יהיה לך קשה להתפרנס.
אני לא רואה יתרון לתואר ראשון בחינוך גופני בהשוואה לקורס מדריכי כושר ולאחר מכן עבודה במקצוע. להיות מורה לספורט זה לא ממש אטרקטיבי.

כדי להרוויח כסף בתחום אתה חייב להיות איש מכירות מצוין או עילוי מקצועי.
בתור שכיר יהיה לך קשה להתפרנס.
אני לא רואה יתרון לתואר ראשון בחינוך גופני בהשוואה לקורס מדריכי כושר ולאחר מכן עבודה במקצוע. להיות מורה לספורט זה לא ממש אטרקטיבי.
מסכים איתך , לגבי מאמן עם קורס מאמנים או מאמן עם תואר ראשון , סיים שיט מבחינת החוק אין הבדל..גם ככה בתואר לא לומדים כלום ומי שיש לו שכל ילמד אחר כך מקריאה ונסיון.

ההבדל היחיד זה ההוראה ..ליהיות מורה לספורט

אכן, שילוב של תזונאי קליני עם תואר בחינוך גופני יתן לך הכנסה גבוהה יותר ויותר אופציות להתקדם בתחום באופן כללי. מה שכן, תואר בתזונה כרגע בעייתי כי המכסה של הסטז'ים מאוד נמוך, כך שנוצר מצב שאנשים מסיימים תואר תזונה ב-3 שנים אך מחכים לסטז' שנתיים. יוצא להם בעצם לקבל את תואר התזונה ולהתחיל לעסוק בתחו רק 6 שנים מהיום שהתחילו ללמוד, דיי אבסורד.

• פותח/ת השרשור
כמה חבל שיש מקצוע שאתה באמת אוהב אין לו כמעט הכנסה או ביקוש.

• פותח/ת השרשור
למה? אפשר גם לעשות אימונים אישיים בשעות אחר הצהריים.

למה? אפשר גם לעשות אימונים אישיים בשעות אחר הצהריים.
אם החלום שלך להיות מורה לספורט. תלמד חינוך גופני אם אתה רוצה לעבוד כמדריך חדר כושר או מאמן אישי הקורס יספיק לך ותחסוך זמן וכסף.

אתה בטוח שאתה רוצה להיות ממורמר קירח ובעל כרס בעוד 30 שנה שמנגן כמו פטיפון ''חימום וקחו כדור'' ?

אצלי זה בעיקר
"למה אתה בלי תלבושת"
"שבוע הבא 2000"

בתכלס? מורה לספורט זה אחלה ג'וב אם אתה מסדר לעצמך אקסטרה שעות.
0 מחויבות של מורה (הכנת שיעור, בדיקת מבחנים, משמעת), פנסיה ממשלתית, חגים וחופשות כמו כול מורה אחר, בא לעבודה בשביל לשתות קפה בעיקר.
הבעיה זה עם השעות אני יודע שאצלי המורה לספורט הוא גם מחנך ורכז של כמה דברים אז זה מביא לו שעות. אבל אני מניח שרוב הכסף בבית לא בא ממנו.

אכן המצב בארץ מבחינת התזונאים הוא לא משהו בכלל...
אני שנה א׳ בתזונה ומדברים על רפורמה שתכניס את הסטאז׳ כשנה רביעית בתואר (ותאפשר קבלת תעודה שמאשרת לעבוד גם בחו״ל).
לפי איך שזה נשמע רוב הסיכויים שזה יכנס בקרוב אבל באמת אי אפשר לדעת כלום...
לדעתי שילוב של תזונאי ומדריך חדר כושר יכול להיות טוב, וכמו שכבר אמרו פה אתה יכול לעשות רק קורס במקום תואר שלם, זה מה שאני מתכוונת לעשות לפחות (אבל לא הקורס המזורז).
אלא אם כן המטרה שלך היא ממש להיות מורה ואז אין אופציה אחרת.

אכן המצב בארץ מבחינת התזונאים הוא לא משהו בכלל...
אני שנה א׳ בתזונה ומדברים על רפורמה שתכניס את הסטאז׳ כשנה רביעית בתואר (ותאפשר קבלת תעודה שמאשרת לעבוד גם בחו״ל).
לפי איך שזה נשמע רוב הסיכויים שזה יכנס בקרוב אבל באמת אי אפשר לדעת כלום...
לדעתי שילוב של תזונאי ומדריך חדר כושר יכול להיות טוב, וכמו שכבר אמרו פה אתה יכול לעשות רק קורס במקום תואר שלם, זה מה שאני מתכוונת לעשות לפחות (אבל לא הקורס המזורז).
אלא אם כן המטרה שלך היא ממש להיות מורה ואז אין אופציה אחרת.
מדברים על הרפורמה ההזו כבר 10 שנים. זה סוג של לתת מוטיבציית שקר כולשהו לסטודנטים חדשים.

אם אתה איש שיווק טוב, אתה יכול להרוויח המון מאימונים אישיים.
אני מכיר כמה מאמנים שעושים סכומים מאד יפים שלא יביישו אקדמאים עם תואר שני.

אם אתה איש שיווק טוב, אתה יכול להרוויח המון מאימונים אישיים.
אני מכיר כמה מאמנים שעושים סכומים מאד יפים שלא יביישו אקדמאים עם תואר שני.
מצד שני איש מכירות שעובד במכירות יכול להרוויח כפול

אצלי זה בעיקר
"למה אתה בלי תלבושת"
"שבוע הבא 2000"

בתכלס? מורה לספורט זה אחלה ג'וב אם אתה מסדר לעצמך אקסטרה שעות.
0 מחויבות של מורה (הכנת שיעור, בדיקת מבחנים, משמעת), פנסיה ממשלתית, חגים וחופשות כמו כול מורה אחר, בא לעבודה בשביל לשתות קפה בעיקר.
הבעיה זה עם השעות אני יודע שאצלי המורה לספורט הוא גם מחנך ורכז של כמה דברים אז זה מביא לו שעות. אבל אני מניח שרוב הכסף בבית לא בא ממנו.
+1 חחחחחחחחחחח
המורה אצלנו חברמן כזה של כולם חחח אז אף אחד לא מכבד אותו...
ולשואל השאלה,בתור תלמיד בחטיבה אני אומר שזה חרא לגמרי להיות מורה לספורט כי אתה יותר גננת מאשר מורה.
ולפחות המורה שלי לספורט לא שיא הגאונות,הוא אמר לי שמשקולות פוגעות בגדילה,אבקות חלבון זה מזיק....

לא בהכרח, תלוי מאד לאיזה מכירות אתה מתכוון.
ברוב תחומי המכירות אין כסף כמו שאנשים חושבים, מניסיון.
נכון אם אתה מוכר סלולר אין , בדברים רציניים יותר יש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית