עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אתה תיהיה במאזן שלילי בלי להתאמן האם שלך ישרוף שרירים ולא שומן . ( הרי אתה לא משתמש בהם ... אז הוא לא צריך אותם ) .
אם אני לא טועה להתחיל חיטוב מ10% בלי שילוב של חומרים למיניהם לא יקדם אותך לשום מקום, במיוחד שאתה לא מתאמן.
כן אתה תרד במשקל, אבל רוב המשקל שירד ממך יהיה שריר ומיעוט קטן ביותר של שומן. (בשלב כלשהו תתקע)
תתחיל להתאמן ולאכול, אין שום סיבה לעשות חיטוב על 10% אלא אם כן אתה מתכוון להתחרות.
7 אחוז שומן אתה לא תהיה, לא משנה מה, זו עבודה קשה מאוד, ולרוב מערבת גם הרבה חומריםכן אבל אני אוכל להגיע ל 7 אחוזי שומן בערך? (אני יודע שזה לא קל)
ואיזה חומרים בדיוק ?
ומה הכוונה באימון נגיד סתם אני בעבודה ואין לי זמן להתאמן ואני עושה 20 שכיבות שמיכה ולאחר שעה עושה עוד 20 זה עוזר ?
7 אחוז שומן אתה לא תהיה, לא משנה מה, זו עבודה קשה מאוד, ולרוב מערבת גם הרבה חומרים
מה שאתה עושה גם לא נחשב אימון, זה בלחץ עונה על ההגדרה של להישאר פעיל
ומה שאתה מדבר עליו לדעתי אי אפשר לקרוא לו חיטוב, כי חיטוב זה להבליט את מה שיש, אבל להוריד מהמצב הנוכחי יהיה ״לרדת במשקל״ שזה כל מה שבחורה בתיכון שלא בטוחה לגבי הגוף שלה רוצה לעשות, בלי להבין אפילו מה זה אומר
תתחיל להתאמן כמו שצריך, ועם אחוז השומן הנוכחי שלך אז כבר הדברים יסתדרו
הקצב יכול להיות בסדר, עד שבשלב מסוים אתה תתקע.רק מי שמתאמן יגיע ל 7 אחוזי שומן?
לי אין סיכוי ? כי אני רואה שאני ממשיך בקטגוני ויורד בערך 500 לשבוע..
מה נחשב אימון הזמני מנוחה כאילו?הקצב יכול להיות בסדר, עד שבשלב מסוים אתה תתקע.
ועוד פעם, מה שאתה מוריד זה ברובו שריר, ולהיות על 7% שומן בלי מסת שריר מכובדת זה מגעיל לדעתי.
7% זה כמעט ברמה של מתחרויות ברמה עולמית, אז תעשה את החשבון בעצמךרק מי שמתאמן יגיע ל 7 אחוזי שומן?
לי אין סיכוי ? כי אני רואה שאני ממשיך בקטגוני ויורד בערך 500 לשבוע..
אז ל8-9 גג אני יוכל להגיע אני מאמין..7% זה כמעט ברמה של מתחרויות ברמה עולמית, אז תעשה את החשבון בעצמך
הגוף לא יורד מעבר לאיזור ה-10% סתם ככה, זה דורש כבר עבודה קשה
8-9 זה רק אם יש לך גנטיקה ממש טובה שאומרת ששם נמצא המינימום הטבעי שלךאז ל8-9 גג אני יוכל להגיע אני מאמין..
ומה נקרא אימון החזרות? זמני מנוחה ?
למשל ניקח שכיבות שמיכה זה לא סוג של אימון ?
זה אפשרי אם יש לך גנטיקה מטורפת, וגם אז זה ממש לא קלאפשר לרדת ל7 גם בלי חומרים , חרטא ברטה מה שאומרים פה .
גנטיקה... תירוץ של עצלניםזה אפשרי אם יש לך גנטיקה מטורפת, וגם אז זה ממש לא קל
הרוב המוחלט של האנשים לא יכולים להגיע לשם בדרכים המקובלות
אני לא מבין אם אתה ציני או לאגנטיקה... תירוץ של עצלנים
הייתי רציני מאודאני לא מבין אם אתה ציני או לא
אבל שאתה מדבר על הישגים מרשימים, גנטיקה משחקת תפקיד חשוב
האם יש לך פתרון אחר ללהגיע ל 7-8% ללא חומרים ובלי גנטיקה מתאימה ?הייתי רציני מאוד
האם יש לך פתרון אחר ללהגיע ל 7-8% ללא חומרים ובלי גנטיקה מתאימה ?
הייתי רציני מאוד
אפשר לרדת ל7 גם בלי חומרים , חרטא ברטה מה שאומרים פה .
לנושא שלך . כשה אתה במאזן קלורי שלילי הגוף שלך צריך להשלים את האנרגיה הזאת ממקור כלשהו , במקרה הזה ישלו 2 מקורות - שומן , שרירים .
אם אתה מתאמן אם משקלים גבוהים ומשתמש בשרירים שלך הגוף כן ירצה לשמר אותם בגלל שהוא לא יודע שאתה בסך הכל מתאמן , הוא חושב שרתה צריך אותם להישרדות .( בוא נגיד את זה ככה )
ואז הוא ישתמש יותר בשומן ( כמובן שבכל מקרה תיהיה ירידה מסויימת של שריר , אבל זה בגדול )
במקרה שלך אתה לא מתאמן והגוף לא מרגיש שהוא צריך שרירים להישרדות , אז מה שיקרה הוא שאתה פשוט תרזה ותשאיר אותו דבר .
כמובן שיש גם את הפקטור של אכילת מספיק חלבון סיבים תזונתיים ופחמימה איכותית .
8-9 זה רק אם יש לך גנטיקה ממש טובה שאומרת ששם נמצא המינימום הטבעי שלך
ואימון זה אימון, קשה להגדיר מה זה בידיוק כי זה לא רק דבר אחד, אבל זה כן צריך להיות משהו שיוצר מספיק גירוי לגוף, מאמץ אמיתי כלשהו
תרגיל אחד זה לא אימון, במיוחד בכמויות האלה, כי הוא לא עושה הרבה, כמו שאמרתי קודם, הוא מעט פעילות שמונעת מהחלק הזה של הגוף מלהתנוון, אבל הוא ממש לא מספיק בפני עצמו
אני די בטוח שאתה פשוט בחור רזה שצריך לגדול . לא ראיתי תמונה , אבל לפי איך שאתה מדבר אני דווקא חושב שאתה צריך לאכול יותר ולעלות במשקל .הבנתי חברה, סבבה אני בכוונה מעלה את הפוסט כי לי יש מעט ידע בנושא ואני רוצה להרחיב אותו אני אשתדל לתת שעה ביום אבל אני חייב שתעזרו לי לבנות תרגיל ביתי ועד כמה זמן המנוחות חשוב בין תרגיל לתרגיל ?
קוטצר לגבי מה שאמרת בגירוי לגוף אני מרגיש שממש קשה לי למשל לעשות אל סיט של 30 שניות למשל (על הרצפה) זה לא נקרא גירוי ואימון? זה מאמץ די גדול לגוף לפי דעתי
אשמח אם תוכלו לתת לי כמה תרגילים עם מספר סטים כדי שאוכל באמת "להבליט" את רוב הגוף (בעיקר קוביות ואלכסונים 😃) )
נ.ב אם אני בשלילי ומתחיל להתאמן המשקל לא יעלה בגלל השריר ? איך זה עובד..