הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תזונה ביום אימון.

TylerDurdenXx

משתמש פעיל
565
265
נק' מוניטין:
309
565
265
אהלן שלום לכולם, שאלה -

אם אני נניח אוכל 550 קלוריות מעל המאזן שלי, ביום אימון אני צריך להוסיף עוד קלוריות בעקבות קלוריות שנשרפות במהלך אימון?

עד עכשיו אני פשוט אוכל כל יום 550 מעל המאזן ולא התייחסתי לקלוריות שנשרפות במהלך האימון, האם אני צריך להשלים אותם ולהוסיף עוד 200 קלוריות ולאכול 750 מעל המאזן ביום של אימון?

או שמה שאני עושה זה בסדר ולא צריך להוסיף כלום?

אהלן שלום לכולם, שאלה -

אם אני נניח אוכל 550 קלוריות מעל המאזן שלי, ביום אימון אני צריך להוסיף עוד קלוריות בעקבות קלוריות שנשרפות במהלך אימון?

עד עכשיו אני פשוט אוכל כל יום 550 מעל המאזן ולא התייחסתי לקלוריות שנשרפות במהלך האימון, האם אני צריך להשלים אותם ולהוסיף עוד 200 קלוריות ולאכול 750 מעל המאזן ביום של אימון?

או שמה שאני עושה זה בסדר ולא צריך להוסיף כלום?
כמה אימונים אתה עושה בשבוע ואיזה?

• פותח/ת השרשור
תוסיף 100 קלוריות לתפריט. לכל יום. ותאכל אותה כמות קלורי בכל יום

פשוט רוצה להבין במאה אחוז, אם אני עכשיו עומד על 550, אז לאכול מעכשיו 650 מעל המאזן גם ביום אימון וגם ביום מנוחה?

פשוט רוצה להבין במאה אחוז, אם אני עכשיו עומד על 550, אז לאכול מעכשיו 650 מעל המאזן גם ביום אימון וגם ביום מנוחה?
כן 😃
יכול גם להתחיל מ600 כדי למנוע עליה מהירה מדי

• פותח/ת השרשור
כן 😃
יכול גם להתחיל מ600 כדי למנוע עליה מהירה מדי

אממ רק תוכל להסביר לי למה זה נחוץ להוסיף קלוריות? אם אני יעמוד על 600 זה כאילו אני עומד על 500 עקב הקלוריות שאני שורף באימון? אני חס וחלילה לא מפקפק במה שאתה אומר דווק אני כן הולך לממש ולעשות את מה שאומר, אני רק אשמח להסבר בזמנך.

ואין בעיה אני אעלה ל600, מתי אתה ממליץ לעבור ל650?

אממ רק תוכל להסביר לי למה זה נחוץ להוסיף קלוריות? אם אני יעמוד על 600 זה כאילו אני עומד על 500 עקב הקלוריות שאני שורף באימון? אני חס וחלילה לא מפקפק במה שאתה אומר דווק אני כן הולך לממש ולעשות את מה שאומר, אני רק אשמח להסבר בזמנך.

ואין בעיה אני אעלה ל600, מתי אתה ממליץ לעבור ל650?
בטח, תמיד תשאל אל תסמוך בעיניים עצומות אל אף אחד.

א) אני נגד לאכול כמה תפריטים שונים מסיבה שזה לא חיים להתנהל ככה לדעתי
ב) יש תהליכים בגוף שלוקחים המון זמן ולא תמיד הוספה קלורית באותו יום תעשה טוב

לכן אני ממליץ לקחת את סך הקלוריות שנשרפות באימון ולחלק למשך ימי השבוע. בראיה שבועית זה יתאזן

ולהעלות קלוריות כשתתאזן. אתה אמור להשקל כל יום ביום קבוע בבוקר על בטן ריקה. אן תעלה פחות מ0.3 קילו תעלה 100-200 קלוריות

• פותח/ת השרשור
בטח, תמיד תשאל אל תסמוך בעיניים עצומות אל אף אחד.

א) אני נגד לאכול כמה תפריטים שונים מסיבה שזה לא חיים להתנהל ככה לדעתי
ב) יש תהליכים בגוף שלוקחים המון זמן ולא תמיד הוספה קלורית באותו יום תעשה טוב

לכן אני ממליץ לקחת את סך הקלוריות שנשרפות באימון ולחלק למשך ימי השבוע. בראיה שבועית זה יתאזן

ולהעלות קלוריות כשתתאזן. אתה אמור להשקל כל יום ביום קבוע בבוקר על בטן ריקה. אן תעלה פחות מ0.3 קילו תעלה 100-200 קלוריות

תודה רבה לך על התשובות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית