הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי צריכה של קראטין מונו :]

• פותח/ת השרשור Xfir01
  • פורסם בתאריך

Xfir01

משתמש מתחיל
50
0
נק' מוניטין:
0
50
0
אני לוקח בסביבות השבועים-שלוש קראטין מונו של ISS בניתים עליתי משהו כמו קילו וחצי נוזלים...+/-
בכול מקרה כתוב על הקופסא שהצריכה המומלצת היא חצי שעה לפני האימון וחצי השעה אחרי..ואני לוקח בניתים רק כפית בבוקר כול יום...
אז דוגרי זה עוזר חצי שעה לפני?וחצי שעה אחרי?או שזה לא באמת יעזור וסתם רושמים את זה שיגמר לי יותר מהר?
תודה לעוזרים:)

תלוי עד כמה אתה מאמין במחקרים על עכברים
לא הייתי אומר שאני מעריץ של מחקרים על עכברים, היה מחקר על עכברים שאמור להוכיח שלאכול בלילה זה משמין, אני לא יודע אם שמעת עליו אבל אני לא לקחתי אותו ברצינות בכלל. אתה בעצם אומר שמידת הצורך בכמות גדולה יותר של קריאטין אצל אדם (או עכבר) גדול יותר נבדקה על עכברים?:X

ממה שקראתי בספר של מכון ויינגייט, מה שתכל'ס מומלץ לספורטאים זה 3 גרם קריטאין ליום שאת זה נראה לי כן מצאו על בני אדם. לא יודע עד כמה האנשים שבדקו את זה עליהם היו באדיבילדרים וכל זה אבל אני מניח ש 5 גרם אמורים להספיק בכל מקרה, שוב אלא אם מישהו הוא בן אדם ממש גדול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית