עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
צמחונית כבר איזה 5 שנים בערך ובבדיקות דם היא ממש בגבול התחתון של התקין.כמה זמן היא צמחונית?
האם היא חווה סימפטומים של חוסר בויטמינים מקבוצה B וברזל?
למרות הצמחונות אפשר להסתדר. יש אנשים שנוטים דווקא להציג מדדים טובים למרות המחסור בבשר.
שתעשה בדיקות דם כך יהיה אפשר לדעת הכי טוב
ממליץ על קומפלקס ויטמיני B. בחר כזה נותן את המינונים הגבוהים ביותר למול המחיר.צמחונית כבר איזה 5 שנים בערך ובבדיקות דם היא ממש בגבול התחתון של התקין.
למה שתיקח את כל הb אם חסר לה רק 12ממליץ על קומפלקס ויטמיני B. בחר כזה נותן את המינונים הגבוהים ביותר למול המחיר.
לגבי ברזל - ניתן בנפרד וכמו שעדי כתבה, הגרסא הנוזלית עדיפהץ
כי המכאניזם והסינרגיה בין כולם מצדיק לקיחה שלהם יחדלמה שתיקח את כל הb אם חסר לה רק 12
פעם ראשונה שאני שומעת על זה לגבי b12..ממליץ על קומפלקס ויטמיני B. בחר כזה נותן את המינונים הגבוהים ביותר למול המחיר.
לגבי ברזל - ניתן בנפרד וכמו שעדי כתבה, הגרסא הנוזלית עדיפהץ
יש לך רפרנס לזה? על היעילות בלקיחה של כולם יחד מאשר b12 בנפרד?כי המכאניזם והסינרגיה בין כולם מצדיק לקיחה שלהם יחד
קראתי לפני די הרבה זמן על העניין.פעם ראשונה שאני שומעת על זה לגבי b12..
דווקא אני מכירה את ההמלצה ההפוכה, לקחת אותו בטבליות מתחת ללשון, בנפרד, כמו שעדי רשמה, כי הסיכוי שיספג כך יותר גבוה מאשר בבליעה.
ואם כבר אז כדאי לקחת תוסף נוסף אז ויטמין c כדי לשפר את ספיגת הברזל.
יש לך רפרנס לזה? על היעילות בלקיחה של כולם יחד מאשר b12 בנפרד?
לגבי חומצה פולית אני יודעת שחוסר גורם לפגיעה בספיגה, אבל צריך לעשות בדיקת דם כדי לבדוק.. אם לא נראה מחסור, אין צורך להוסיף סתם.קראתי לפני די הרבה זמן על העניין.
אני אשתדל למצוא את הרפרנס.
בגדול מה שטענו בקבוצת המחקרים, זה שמחסור ספציפי ב-B12 עשוי להיגרם ביתר קלות כאשר יש מחסור או חסך כלשהו גם בשאר ויטמיני קבוצת B, בעיקר B9 (חומצה פולית).