הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה התוכנית שתתאים למטרות שלי ?

• פותח/ת השרשור Bar Z
  • פורסם בתאריך

Bar Z

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
שלום .
אני בן 16.5 , גובה 1.67 ושוקל 56 , שחיף .
אני רוצה להכנס לקטע של פיתוח גוף וישלי כבר תפריט מותאם לי (2500 קלוריות ביום עם 125 חלבון) ואני אוטוטו מסיים FBW של חודש בחדר כושר.
המטרה שלי היא לבנות גוף יפה , עם מסה נחמדה ואחוז שומן נמוך , כמו של דוגמנים בעיקר , משהו שנראה טוב .
אני הולך להשיקע בזה כמה שצריך ומה שצריך , אני רק צריך תוכנית שתכוון אותי למטרה הזאת.
מבחינת תזונה אני מסודר אך מבחינת תוכנית אני קצת מבולבול .
מצד אחד יש את ה SS שהיא תוכנית טובה למתחילים שתעזור לי לעלות במשקלי עבודה בקצב מהיר אך היא יותר תוכנית של פווארליפטינג , ומצד שני יש כל מיני תוכניות AB אחרות.
אני לא יודע מה יתאים יותר למטרה שלי , אני כמעט בטוח ש SS לא תתאים אבל אין לי מה להפסיד בלשאול פה.
ואם אני צריך תוכנית אחרת מ SS , איזו תוכנית מומלץ לי לבחור ?
תודה רבה על העזרה !

• פותח/ת השרשור
SS היא לא תוכנית לפאוורליפטינג, היא תוכנית למתחילים..
אז כנראה מה שקרית שגוי.
עברתי על מלא אשכולות והיה רשום שזו תוכנית מתאימה יותר לפאוורליפטינג.
בכל מקרה , יש לך דרך לעזור לי 😃 ?

כמו שמורן אמר, SS היא לא תוכנית שמיועדת לפאוורליפטינג, היא תוכנית שמיועדת לכוח כללי למתאמנים מתחילים.

מה אני חושב שכדאי לך לעשות? אחרי למידת התרגילים המורכבים, תתחיל מSS עם פלוס קלורי מתון, כזה שיעלה אותך משהו כמו 0.5 קילו בשבוע, ואחרי שתסיים SS אז תוכל להתחיל תוכניות עם יותר נפח.

• פותח/ת השרשור
כמו שמורן אמר, SS היא לא תוכנית שמיועדת לפאוורליפטינג, היא תוכנית שמיועדת לכוח כללי למתאמנים מתחילים.

מה אני חושב שכדאי לך לעשות? אחרי למידת התרגילים המורכבים, תתחיל מSS עם פלוס קלורי מתון, כזה שיעלה אותך משהו כמו 0.5 קילו בשבוע, ואחרי שתסיים SS אז תוכל להתחיל תוכניות עם יותר נפח.
אוקיי אז אתה ממליץ לי ללמוד את התרגילים ואז לעשות SS שלושה חודשים בערך , ואז להתחיל תוכנית נפח?
השאלה אם אני באמת צריך את ה SS

אני עשיתי AB למשך שנה בערך והיו תוצאות אבל לא מספיק, מאז שעברתי ל-SS התפתחתי בהרבה יותר ממה שהיה לי בAB, ושלא נדבר על משקלי העבודה שקפצו בהמון.
לדעתי תעשה SS במשך חודשיים - שלושה חודשים בערך עד שאתה מגיע לשלב הריסטים שבו אני ממליץ לך לעזוב את התוכנית כי ריסטים ממש לא תורמים לפיתוח גוף וגם בשלב הזה כבר צריך להיות בפלוס קלורי ענק בשביל להצליח לעלות במשקלי עבודה מאימון לאימון אז בתקופה הזאת עולים בעיקר בשומן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית