הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שבוע אחרי העמסה שניה והמשקל נתקע

amir610

משתמש קבוע
1,919
306
נק' מוניטין:
547
1,919
306
אפרט במספרים כדיי להמחיש יותר טוב:

בהעמסה הראשונה נשקלתי בבוקר לפני ההעמסה והייתי 81.5, שבוע אחרי הייתי 81 ו-3 ימים אחרי (בבוקר ההעמסה השניה הייתי 80.4).
בהעמסה השניה בבוקר לפני ההעמסה הייתי 80.4 והיום כעבור שבוע אני עדיין 80.4 , נראה לי בעייתי קצת ...

אני עושה העמסה כל 10 ימים , צורך כל יום סביבות 100 גרם פחמימה חוץ מהירקות.

הכוונה שלי היא לנסות עוד העמסה באותה מתכונת ואם לא תהיה ירידה או שתהיה ירידה מינורית של 100-200 גרם אגדיל את זמן ההעמסה לשבועיים.

דרך אגב, אני לא מתפרע יותר מדי בהעמסה, בהעמסה האחרונה זה מה שאכלתי:

בבוקר לפני האימון ארוחה קלילה - 40 גרם קוואקר + 100 מ"ל חלב + 5 ביצים (רק החלבון)
אימון
אחרי האימון - סקופ חלבון ומיץ פטל
אחרי שעה - באגט עם שקשוקה (בלי חומוס או טחינה) + קוקילידה
צהריים - 300-400 גרם תפו"א אפוי עם קטשופ + 200 גרם חזה עוף
אחה"צ - גלידה פיצוץ קטנה של מקדונלדס
ערב - צלחת פסטה + 200 גרם פרגיות + 2 חתיכות של עוגת תפוזים יבשה

נראה שאכלתי יותר מדי בהעמסה ??

• פותח/ת השרשור
אחרי 6 שבועות זה הגיוני שצריך להוריד קלוריות מהתפריט...
אני מקצץ כל שבועיים משהו ומעלה קצת את האירובי.
בתפריט הנוכחי ירדתי בקיץ שעבר ל 77 ללא העמסות, אמנם זה לקח יותר זמן אבל מה שמדאיג אותי זה שבוע אחד ללא ירידה, בקיץ שעבר לא היה שבוע כזה.

אני מקצץ כל שבועיים משהו ומעלה קצת את האירובי.
בתפריט הנוכחי ירדתי בקיץ שעבר ל 77 ללא העמסות, אמנם זה לקח יותר זמן אבל מה שמדאיג אותי זה שבוע אחד ללא ירידה, בקיץ שעבר לא היה שבוע כזה.
תשאר עוד שבוע באותו תפריט ותראה אם יש ירידה

שבוע אחד של תקיעה במשקל לא בהכרח מעיד על בעיה כלשהי. לא עם ההעמסה ולא עם התפריט השוטף.
כמו שנאמר, תן לזה עוד שבוע.

• פותח/ת השרשור
תשאר עוד שבוע באותו תפריט ותראה אם יש ירידה
הבוקר (כעבור 3 ימים) נשקלתי 80.3 , משמע ירידה של 100 גרם מיום ראשון (יותר נכון לומר ירידה של 100 גרם מלפני 10 ימים)...
התחלתי העמסה היום אחרי אימון הבוקר אבל משהו פה לא מסתדר לי, הירידה אמורה להיות יותר גדולה, הדבר היחיד שעולה לי בראש זה שלפני 10 ימים בבוקר (לפני ההעמסה והשקילה) הייתי בשירותים די הרבה זמן (סורי על פירוט היתר) ויצאתי די מרוקן משם אז אולי עקב התקרית הזאת נשקלתי 80.4 ...

מיום שישי (פסח) אני בכל אופן מוריד עוד קצת בתפריט (כבר אין כ"כ מה להוריד) אז מקווה שהירידה תחזור לקצב שהייתה עד כה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית