הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
סרקופלזמה מהלכת

סרקופלזמה מהלכת

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-25/4/16
אני דורש שהארוחה תהיה ביומנגס ותהיה לי אפשרות לקחת יותר מהמבורגר אחד.

• פותח/ת השרשור
הייתי במיון בלילה בחמישי. בדיוק היה שם בחור שפרק כתף ממכונה (לפי התאור שלו זה פרפר) והמשקל לא היה גבוהה. והבחור היה צעיר כבן 24-25.
אז הבעיה היא לא המשקל זה התרגיל.

@Matty הורדתה 10% שומן בשבוע האחרון ?

לכל המגיבים פה. לא מבין למה אתם ממש רבים איתו בכוח.

@GreekGodGame

אני מאוד מקווה שלא תישבר ותמשיך להתאמן ככה עוד חצי שנה. וכמו ש @hanan רשם לך בבקשה בבקשה תמדוד היקפים.

אני רוצה להצטרף לארוחה שהצעתה בעוד חצי שנה אבל תתחיל לעבוד עכשיו אנחנו כולנו שמנים שאוכלים הרבה אז זה יצא לך יקר.
כמובן דיי מאמין שזה דיבורים באוויר. אתה עוד ילד יחסית ותאכלס להתחיל להתאמן נורמלי אתה יכול גם בעוד שנה. בינתיים תמשיך בדרך שלך.

keep-calm-and-pray-to-zeus-3.png

טוב חברים, אני אומר בואו נרגע עם התגובות המיותרות. הבחור רוצה להתאמן בדרך שלו למרות שהוסבר ונאמר לו שלא כדאי, זכותו. לא צריך להספים ולצחוק כאן סתם.

• פותח/ת השרשור
GreekGodGame עדכן/ה את הלוג ״סרקופלזמה מהלכת״:

עדכון לוג: 23/04/16

"א) האם אתה משלב אלמנטים של כוח בתוכנית האימונים? כדוגמת ביצוע תרגילי הבסיס (סקוואט, דדליפט, בנץ' פרס) בטווח חזרות נמוך (5 חזרות ומטה)?

לא. אני לא משלב אלמנטים של כוח, כי אני לא רואה בזה צורך. אני עובד בשיטת "התשה מוקדמת", כאשר תרגילים כמו סקוואט מתבצעים בסוף האימון עם משקלים נמוכים וחזרות גבוהות. מעבר לכך, מתרכז בבידוד של שרירים בכל אימון."

ציטוט מראיון שעשו כאן באל בי אס לסהר קזס שלקח מר ישראל 2014.
כמובן שאתלט מקצועי, משתמש בחזרות גבוהות ומבודד כל שריר כדי להגיע למקסימום פאמפ.

כשאני אהיה חצי מהבן אדם הזה,
אף אחד כאן כבר לא יצחק ;)

-----------------------------------------------------------------------------

טוב אז היה היום אימון B,
סקוואט עשיתי 22 כפול 10 סטים, שחט לי את הרגליים ככה שבקושי יכלתי ללכת.

פעם ראשונה שאני עושה באימון דד ליפט,
פאקינג קשה! צריך לשמור על גב ישר שלא ידפקו לי החוליות.

עשיתי עם 15 קילו, 20 חזרות כפול 6 סטים,
זה שריר קטן, נראה לי 6 סטים זה מספיק,
גם ככה אני עובד עליו גם בתרגילים אחרים.

יאללה PEACE

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
ואללה צודק התבלבלתי דדליפט באמת עובד רק על גב תחתון
זה כמו בדיוק כמו calf raises לתאומים

רק בקשה אחת, בבקשה אל תעזור לאף מתאמן מתחיל פה בפורום.

מה אתה לא יודע?
שאני מגיע ל-80 קילו אני הופך להיות מנהל פה.

וסבבה טעיתי זה לא שריר קטן,
מצטער שהעלבתי את הדד ליפט שלך.

חשבת שאולי סהר קזס יש משהו שאין לך? כמו ניסיון של שנים ובלי להעליב כמובן, זה לא מוריד לרגע מההישגים שלו, חומרים משפרי ביצועים (סטרואידים..).

אם אתה באמת רציני- תקרא מאמרים של Christian Thibaudeau, הוא בודיבילדר ברמה גבוהה שמכין אחרים לתחרויות. מדבר הרבה על חשיבות של תדירות אימון והתקדמות פרוגרסיבית (לא זה לא קשור רק ל"פאוורליפטרים" אלא לכל מתאמן שרוצה לגדול ולהתחזק), משהו שGVT עם מוט ריק לא יתן לך.

• פותח/ת השרשור
חשבת שאולי סהר קזס יש משהו שאין לך? כמו ניסיון של שנים ובלי להעליב כמובן, זה לא מוריד לרגע מההישגים שלו, חומרים משפרי ביצועים (סטרואידים..).

אם אתה באמת רציני- תקרא מאמרים של Christian Thibaudeau, הוא בודיבילדר ברמה גבוהה שמכין אחרים לתחרויות. מדבר הרבה על חשיבות של תדירות אימון והתקדמות פרוגרסיבית (לא זה לא קשור רק ל"פאוורליפטרים" אלא לכל מתאמן שרוצה לגדול ולהתחזק), משהו שGVT עם מוט ריק לא יתן לך.

סבבה אני אקרא

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית