לא צריך להיות בן 18 כדי לשתות בירה..יפה...התמדה זה החלק הכי חשוב,
אני עוד ישב איתך על בירה יום אחד, כשזה יהיה חוקי. צעיר:s28:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא צריך להיות בן 18 כדי לשתות בירה..יפה...התמדה זה החלק הכי חשוב,
אני עוד ישב איתך על בירה יום אחד, כשזה יהיה חוקי. צעיר:s28:
#THUGLIFEלא צריך להיות בן 18 כדי לשתות בירה..
שריר המטרה של הדדליפט הוא הגלוטאוס, ההמסטרינגס וזוקפי הגב כמובן שפעילים באופן חשוב וקריטי לא פחות - כל אחד בתפקידו.גב תחתון שריר קטן...
לא? חחח
שריר המטרה של הדדליפט הוא הגלוטאוס, ההמסטרינגס וזוקפי הגב כמובן שפעילים באופן חשוב וקריטי לא פחות - כל אחד בתפקידו.
זה תרגיל שמכלול השרירים והמפרקים שמעורבים הוא כל כך גדול כך שהייתי מגדיר אותו כתרגיל לכל הגוף.
תעקוב קצת אחרי לוגים של מפתחי גוף בפורום, ממליץ לך.כמובן שאני לא חושב שאתה צודק בנוגע לפמפום אבל אין טעם להתווכח,
אני כבר התחלתי תהליך. אבל תודה שאתה עדיין מגיב ועוזר.
הבעיה מתחילה כשמתאמן מתחיל חושב שאם הוא יתאמן באותה דרך כמו אתלט מקצועי הוא יגיע לאותן תוצאות.כמובן שאתלט מקצועי, משתמש בחזרות גבוהות ומבודד כל שריר כדי להגיע למקסימום פאמפ.
טוב אז התחלתי לשלב יותר ריצות. אני פשוט מכור לריצות, תמיד הייתי. בצבא הייתי יוצא לריצות של 15-18 קילומטר. מאז הייתי תקוע בעבודה ולא היה לי זמן כי עבדתי כל הזמן,
עכשיו שאני מתחיל הנדסת בניין ואני לא עובד יש לי זמן להתאמן כמו שצריך וכמו שאני אוהב.
אז אני עושה לצורך העניין יום ראשון A, יום שני B, יום שלישי+רביעי אני רץ 4 קיומטר כל יום,
ככה אני נותן מנוחה לגוף, כי אני באמת צריך אותה. ואז חמישי שוב A ושישי B וחוזר חלילה.
כשהתחלתי להתאמן לפני חודשיים, בשלושה שבועות הראשונים, הגעתי לאימון יתר.
בהתחלה כשרק התחלתי, הרעב שלי גבר בצורה מטורפת,
הייתי רעב כל כך - כל הזמן.
ואז בשבוע השלישי, פשוט הייתי עייף כל הזמן, חשק מיני כמעט ולא קיים,
רעב? לא רציתי לאכול. בקיצור תסמינים קלאסים של אימון יתר.
אז עכשיו אני עושה AB כשיש הפרש של 3 ימים בין A ל-A הבא,
וזה עובד לי מצוין. זה בול הזמן שאני צריך.
בנוגע לריצות, ספר שאני נורא ממליץ עליו ,"נולדנו לרוץ",
אחלה חומר קריאה, לכל אלה שיש להם בעיות ברכיים או גב מהריצה.
אני לא אפרט יותר מדי על הספר, אבל הוא מביא שם דוגמה אחת,
לנבחרת ריצה של הארווארד. חברת הנעליים נייקי רצו בשנת 2001 לתת להם, כמתנה,
נעלי ריצה מהטובות שיש להם להציע, כדי שהם ינעלו אותם וישווקו אותם תוך כדי.
חודש אחרי המשלוח, נייקי שלחו נציג כדי שיבדוק מה הולך איתם,
מה הם אומרים על הנעל.
כשהוא הגיע לאימון שלהם, הוא ראה שכולם רצים יחפים.
הוא שאל את המאמן, "מה קרה לנעליים?" הוא ענה לו "הם זרקו אותם, הם טוענים שזה גרם להם לכאבים בברכיים".
הנציג חזר, ומנכל נייקי דרש שיחקרו את העניין,
האם נעלי הריצה באמת גורמים לכאבים?
ראש צוות המחקר של נייקי עשה ניסויים ובדק את העניין,
והגיע למסקנה - שכן.
עכשיו נייקי לא יכולים להפסיק לייצר נעליים...
אז הם ייצרו נעליים שהם ""כאילו"" נעלים שאתה רץ איתם יחף.
קוראים להם נייקי FREE.
קיצר, אחלה ספר.
בנוגע ל"נולדו לרוץ" בתור מהנדס לעתיד כדאי שתפתח חשיבה יותר ביקורתית לגבי דברים שאתה קורא.
מעבר להנעלה מינימלית ויחפנית – בין בוגרים לילדים | ציידת – בלוג לחובבי ציוד,ריצה,הנעלה ועוד
הבלתי נסלח – HOKA Bondi 2 – נעליים מקסימליות | ציידת – בלוג לחובבי ציוד,ריצה,הנעלה ועוד
וואו לא זוכר :/כמה מהמרתוניסטים המובילים נוחתים על הכריות שלא לדבר על ריצה יחפה?
אני מעריך את הלהט שלך וזה בהחלט אופייני לאנשים צעירים ואינטליגנטים. אבל העולם הרבה יותר אפור משחור ולבן.
ולכל דבר יש יתרונות וחסרונות. בדיוק כמו לשיטת האימון שבחרת.
תמיד חשוב לשמור על ראש פתוח וביקורתי לגבי כל דבר.
מתוך סקרנות, מה השיא שלך בחצי מרתון?
הספר מעניין וכתוב מצוין אבל הסיפור של הנעלה מינימלית כבר לא אופנתי, בשנים האחרונות דווקא הנעלה מקסימלית תפסה חזק.
בנוסף המעבר להנעלה מינימלית הוא הדרגתי ואיטי ולא פשוט לעשות בצורה נכונה (לא נסיתי אבל חקרתי את הנושא הרבה)
נתחיל מהסוף, מה שהיה טבעי לאדם הקדמון הוא כמעט בהכרח לא מתאים לאדם עם אורח חיים יושבני במאה ה 21.
נחיתה קדמית מועילה לחלק מהרצים ולא מועילה לאחרים.
האמירה 90% מהרצים נפצעים היא אולי נכונה אבל קשה מאוד לקשור אותה לאופן הנחיתה
עקב בצד אגודל: מדוע זה משנה על איזה חלק של כף הרגל אתם נוחתים בזמן ריצה? - ריצה, אופניים, טריאתלון, שחייה | שוונג
תמונה ממרתון לונדון השבוע, רצי עילית כל אחד נוחת בצורה שונה בהתאם למה שטוב לו.
marathon - חיפוש ב-Google
בוא נתחיל מהסוף. אני גם רץ עם נחיתה קדמית/אמצעית. אבל זה לא אומר שאתה צודק. כמו שחנן כתב ואין טעם לחזור על הדברים. דבר אחד קטן. גם לגבי הגישה שלך לאימונים וכנראה הגישה שלך באופן כללי,תשמור על ראש פתוח ותוכל ללמוד כאן הרבה. אם תבוא להוכיח שאתה תמיד צודק תלמד מעט מאוד.