סרקופלזמה מהלכת

סרקופלזמה מהלכת

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-25/4/16
  • פותח/ת השרשור
חיים ניסיתי, אל תוציא אנרגיות לשווא.
תן לבחור להתנסות ואחרכך לחזור עם שאלות ותובנות.
לומדים מטעויות הכי טוב.

חחחחחח אם אני טועה ובסוף כל מה שדיברתי זה שטויות,
אני נשבע לך שאני קונה לכל מי שהגיב פה ארוחה חלבונית במסעדה לבחירתכם.

מילה.

אנשים פה נעלבים מזה שאני מתאמן ככה כאילו רצחתי מישהו,
כולם פה בני אדם זה בסדר לחשוב שונה לא צריך לצלוב אותי.

איך נבדוק אם טעית?
אתה תעלה במסת שריר, אין בכך ספק, אבל מי אמר שתצורה שאנו מציעים לא תעלה יותר?
לא נעלבים, רוצים בטובתך.
(ובין היתר שלא תטעה אחרים)

אהלן. קודם כל ברוך הבא לפורום! נחמד לראות אנשים שעושים מחקרים לפני שמתחילים להתאמן! הרבה יותר מועיל מלקחת תוכנית ממאמן ולשאול בפורום מה זה אבקת חלבון. אתייחס לכמה דברים שכתבת שצרמו לי לעין.
מיופיברילס, זה בעצם אומר לקרוע את השריר דרך משקל גבוה ולתת לו לגדול,
סרקופלזמיק זה בעצם אומר להגיע לפאמפ דרך חזרות גבוהות והרבה סטים,

להלן ההגדרות הרצויות הלקוחות מויקיפדיה
According to this hypothesis, during sarcoplasmic hypertrophy, the volume of sarcoplasmic fluid in the muscle cell increases with no accompanying increase in muscular strength, whereas during myofibrillar hypertrophy, actin and myosin contractile proteins increase in number and add to muscular strength as well as a small increase in the size of the muscle. Sarcoplasmic hypertrophy is greater in the muscles of bodybuilders while myofibrillar hypertrophy is more dominant in Olympic weightlifters.[22]

קודם כל, מדובר במה שנקרא hypothesis. אני לא חושב שמשהו שנאמר פה חד משמעי לגמרי בהתבסס על זה.
שים לב, לא אמרתי שמה שאמרת חד משמעית לא נכון. רק כדי למנוע מההייטרים לקפוץ מכסאם אני חושב שכדאי שתספק הגדרות שיהיו כשורה אחרת לא יתייחסו אליך ברצינות.
בכל מקרה, מה שאני הסקתי מההגדרה זה שאצל באדיבילדרים ההיפרטרופיה הסרקופלזמית יותר "שולטת" מאשר המיופיברלית, וההפך אצל ליפטרים. אומנם יש קורלציה מסוימת בין טווח חזרות לשליטה של סוג כלשהו של היפרטרופיה אני לא חושב שמדובר כאן במשהו חד משמעי כמו "הרבה חזרות = פאמפ והיפרטרופיה סרקופלזמית, לא הרבה חזרות = מיופיברליס, קריעת שריר וכוח". אני רוצה שלא תיקח את מה שרשמת בצורה חד משמעית. אני ראיתי הרבה מתאמנים בחיי וברובם תוכניות בסגנון של התוכנית שלך לא נתנו תוצאות נראות לעין אלה אם לוו בעקרונות קצת יותר חזקים וקצת פחות היפוטטיים.

אם אתה באמת מעוניין אני יכול לנסות להסביר לך מדוע לדעתי המטרה להראות טוב צריכה להיות מלווה במטרה להיות חזק והעבודה על שתי המטרות צריכה להיות משולבת ולא מדובר כאן ב"בחירת האחד מתוך השניים", אבל זה לא נושא לדיון בחצות של יום חמישי.

בתוכנית שלך יש המון פגמים שנובעים מחוסר ההבנה של המושג "סרקופלזמה" וחוסר הגיון שלא אפשרי לתקן על ידי שיפוץ התוכנית. אני חושב שהמחקר שלך ישתפר משמעותית אם תבחר כרפרנסים מאמרים/מחקרים מדעיים עם עדיפות גדולה למאמרים בפורטל.

בהצלחה וחג שמח
טנק.

מילה.

יומנגס על חשבונך?
לאף אחד לא אכפת אם תעשה 7 סטים של 30 חזרות לכל שריר או ss.
הבעיה שלך שאתה חושב שאם לו זה עובד אז גם לי זה יעבוד.
שיהיה בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אהלן. קודם כל ברוך הבא לפורום! נחמד לראות אנשים שעושים מחקרים לפני שמתחילים להתאמן! הרבה יותר מועיל מלקחת תוכנית ממאמן ולשאול בפורום מה זה אבקת חלבון. אתייחס לכמה דברים שכתבת שצרמו לי לעין.

להלן ההגדרות הרצויות הלקוחות מויקיפדיה

קודם כל, מדובר במה שנקרא hypothesis. אני לא חושב שמשהו שנאמר פה חד משמעי לגמרי בהתבסס על זה.
שים לב, לא אמרתי שמה שאמרת חד משמעית לא נכון. רק כדי למנוע מההייטרים לקפוץ מכסאם אני חושב שכדאי שתספק הגדרות שיהיו כשורה אחרת לא יתייחסו אליך ברצינות.
בכל מקרה, מה שאני הסקתי מההגדרה זה שאצל באדיבילדרים ההיפרטרופיה הסרקופלזמית יותר "שולטת" מאשר המיופיברלית, וההפך אצל ליפטרים. אומנם יש קורלציה מסוימת בין טווח חזרות לשליטה של סוג כלשהו של היפרטרופיה אני לא חושב שמדובר כאן במשהו חד משמעי כמו "הרבה חזרות = פאמפ והיפרטרופיה סרקופלזמית, לא הרבה חזרות = מיופיברליס, קריעת שריר וכוח". אני רוצה שלא תיקח את מה שרשמת בצורה חד משמעית. אני ראיתי הרבה מתאמנים בחיי וברובם תוכניות בסגנון של התוכנית שלך לא נתנו תוצאות נראות לעין אלה אם לוו בעקרונות קצת יותר חזקים וקצת פחות היפוטטיים.

אם אתה באמת מעוניין אני יכול לנסות להסביר לך מדוע לדעתי המטרה להראות טוב צריכה להיות מלווה במטרה להיות חזק והעבודה על שתי המטרות צריכה להיות משולבת ולא מדובר כאן ב"בחירת האחד מתוך השניים", אבל זה לא נושא לדיון בחצות של יום חמישי.

בתוכנית שלך יש המון פגמים שנובעים מחוסר ההבנה של המושג "סרקופלזמה" וחוסר הגיון שלא אפשרי לתקן על ידי שיפוץ התוכנית. אני חושב שהמחקר שלך ישתפר משמעותית אם תבחר כרפרנסים מאמרים/מחקרים מדעיים עם עדיפות גדולה למאמרים בפורטל.

בהצלחה וחג שמח
טנק.

אני תמיד שמח לקבל ביקורת,
באמת תודה, אני אקח את זה בחשבון ואחקור עוד .

האמונה העיוורת הזאתי, שאם אתה במאזן קלורי שלילי אתה לא יכול לעלות במסת שריר - לפי דעתי שגויה
כשהגוף נמצא במצוקה, ובמחסור של אנרגיה קיומית - אתה באמת חושב שהוא יבנה מסת שריר? על חשבון האנרגיה הקיומית שלו?
הוא יחפש אנרגיה זמינה.
עכשיו עזוב מחקרים ומאמרים.. זה ה common sense, יש לך הסבר אחר? קדימה, אני אשמח לראות להסבר הגיוני.

ואני צילמתי את עצמי כל אימון שעשיתי, אתה יכול לראות שעליתי מסת שריר בוודאות, ושאחוזי השומן שלי נשאר אותו דבר.
ספיחת נוזלים וגליקוגן אל השריר, ככל הנראה בעיקר.

ואם זה עובד לכל באדי בילדר בעולם כולו,
אז זה גם יעבוד לך.
למה אתה מביא דוגמאות למתאמני-על שנמצאים על חומרים?

פשוט כולם פה בפורום תוקפים אותי כאילו אני חוצן ממאדים.
אתה די קרוב לשם, האולימפוס הר גבוה.

תקרא קצת על היפרטרפיה,
לא יזיק להבין איך הגוף האנושי בנוי.
היפרטרופיה*

ולא לקחת בחשבון שאין היפרטרופיה סקרופלזמית ללא מיופיברילית וההיפך.

תאמין לי שעוד חצי שנה, עם עוד איזה 5 קילו שריר ו12 אחוז שומן, אנשים פה יבקשו עצות, לא יחלקו עלבונות

אם אני טועה ובסוף כל מה שדיברתי זה שטויות,

אתה כל כך בטוח בעצמך אה? 😃
אני אארגן לך חוב לראק, רק כדי לקבל את הארוחה הזאת. 😉

יש לך הסבר אחר? קדימה, אני אשמח לראות להסבר הגיוני.
אשמח אם תגיב את דעתך על מה שכתוב כאן:
Is it possible to build muscle whilst in a caloric deficit? - Quora
ההסבר פה נראה יותר משכנע מההגיון כי בתחום הכושר והתזונה הגיון לא תמיד עובד.
אני לא חושב שאתה יכול להגיד בצורה כל כך חד משמעית מה מתרחש בגוף במהלך גרעון קלורי כשהאנושות עצמה עדיין רחוקה מלגלות את זה.

אשמח אם תגיב את דעתך על מה שכתוב כאן:
Is it possible to build muscle whilst in a caloric deficit? - Quora
ההסבר פה נראה יותר משכנע מההגיון כי בתחום הכושר והתזונה הגיון לא תמיד עובד.
אני לא חושב שאתה יכול להגיד בצורה כל כך חד משמעית מה מתרחש בגוף במהלך גרעון קלורי כשהאנושות עצמה עדיין רחוקה מלגלות את זה.
סבבה, אני אקרא את זה ואתן את דעתי.

• פותח/ת השרשור
GreekGodGame עדכן/ה את הלוג ״סרקופלזמה מהלכת״:

עדכון לוג: 22/04/16

קצת מוזיקה לקבל מוטיבציה לרצוח(שרירים) ;)

טוב אני משנה את התוכנית קצת,
אחרי כמה הבנות חדשות, הבנתי שאין טעם לעבוד על חזה עם תרגילים שונים אפשר פשוט לעשות תרגיל אחד, שמשלב כתף קדמית, יד אחורית וחזה - שכיבות סמיכה.

הרבה אנשים פה חושבים שאי אפשר לצבור מסה משכיבות סמיכה,
אבל!

המקסימום שכיבות סמיכה שלי זה 22-23,
לוקח לי איזה, 60 שניות לסיים סט?

הטווח זמן פעילות של סיב שריר TYPE2A הוא עד 120,
שאם כל חזרה היא 3 שניות, יוצא בדיוק 40 חזרות בשביל להגיע ל120 שניות ובכך לנצל את כל הזמן פעולה של השריר.

אז 40 זה מקסימום, ומשם זה כבר אירובי.
יופי.

מקור

תוכנית חדשה:
A-
שכיבות סמיכה רחבות - 10 סטים של 17
יד קדמית(7.5 קילו) - 6 סטים של 14
הרמת משקולת מעל הראש (לכתף אמצעית ושכמות)(6 קילו) - 6 סטים של 15
תרגיל חתירה כזה לכתף אחורית(7.5 קילו) - 6 סטים של 14
תרגיל לטרפזים (12.5 קילו) - 6 סטים של 20
שכיבות סמיכה רוחב כתפיים ליד אחורית - 5 סטים של 17

B-
סקוואט(משקל גוף) - 10 סטים של 25
should-i-squat-ass-to-grass.jpg

תאומים - 6 סטים של 35
כפיפות בטן 10 סטים של 20
שכיבה על הגב והרמת רגלים ל-90 מעלות - 5 סטים של 20
דד-ליפט - רק מחר אני מתחיל לשלב את התרגיל הזה באימונים אז אני כבר אראה מה המשקל
מתח - 7 סטים של 10(גב של זאוס)

May zeus bless you all with high volume trainning,
now go eat you'r proteins!!!!

קרא את שאר עדכון הלוג...

אתה טוען שהפיזיק של רוב החברה פה מהפורום אשפה, אז בוא אני אגיד לך משהו
הרבה חברה פה בפורום לא נמצאים על 10-12% שומן ובגלל שמבחינת המטרות שלהם אין להם סיבה לרדת לזה
כך לדוגמה את מתי @Matty :
אני די בטוח שהבחור מעל 18% שומן, וברור שהוא לא מודל פיטנס (כרגע), אבל אם הוא יעשה חיטוב לאח"ש נמוך אתה תגלה שאפשר להעלות המון מסת שריר גם כשלא עושים 40 חזרות, וגוברים על הפחד מלהסקוויט מוט ריק.

מאמין שאם הוא ירד לאחוז שומן שלך, וגם אם תמשיך במשטר אימונים הנוכחי שלך שנה מעכשיו הוא ינצח אותך בposeoff, ואם שניכם תעלו לבמה הוא יקח ללא ספק.
יודע מה, אפילו קח עוד חצי שנה על הזמן שמתי מרים כבד - קרב של מתי חטוב בעוד שנה לפיזיק שלך בעוד שנה וחצי.

די בטוח שזה תקף לחלק נכבד מהפורום באח"ש שומן גבוה שמתאמן יותר מכמה חודשים.

• פותח/ת השרשור
אתה טוען שהפיזיק של רוב החברה פה מהפורום אשפה, אז בוא אני אגיד לך משהו
הרבה חברה פה בפורום לא נמצאים על 10-12% שומן ובגלל שמבחינת המטרות שלהם אין להם סיבה לרדת לזה
אני די בטוח שהבחור מעל 18% שומן, וברור שהוא לא מודל פיטנס (כרגע), אבל אם הוא יעשה חיטוב לאח"ש נמוך אתה תגלה שאפשר להעלות המון מסת שריר גם כשלא עושים 40 חזרות, וגוברים על הפחד מלהסקוויט מוט ריק.

מאמין שאם הוא ירד לאחוז שומן שלך, וגם אם תמשיך במשטר אימונים הנוכחי שלך שנה מעכשיו הוא ינצח אותך בposeoff, ואם שניכם תעלו לבמה הוא יקח ללא ספק.
יודע מה, אפילו קח עוד חצי שנה על הזמן שמתי מרים כבד - קרב של מתי חטוב בעוד שנה לפיזיק שלך בעוד שנה וחצי.

די בטוח שזה תקף לחלק נכבד מהפורום באח"ש שומן גבוה שמתאמן יותר מכמה חודשים.

האמת היא שאני דיי מעריך את מטי בתור בן אדם, ואני חושב שהוא באחלה פיזיק.

האמת היא שאני דיי מעריך את מטי בתור בן אדם, ואני חושב שהוא באחלה פיזיק.
ראית אותו פעם?
מתי דוגמה נהדרת לחברה שמתאמנים שיטת האימונים הממוצעת פה בפורום.
לפני עמוד קראת לפיזיק של הרוב פה שיקסע.

• פותח/ת השרשור
ראית אותו פעם?
מתי דוגמה נהדרת לחברה שמתאמנים שיטת האימונים הממוצעת פה בפורום.
לפני עמוד קראת לפיזיק של הרוב פה שיקסע.

מבחינתי זה שיקסע , ברור.
כי אני מחפש להראות כמו דוגמן בספורט אילוסטרייטד.

אבל מטי זה בחור שמשקיע ונותן מעצמו, וזה שווה הערכה לא משנה מהי דעתי.

ההנחה שאני בן זונה שלועג פה על כולם - שגויה.

מבחינתי זה שיקסע , ברור.
כי אני מחפש להראות כמו דוגמן בספורט אילוסטרייטד.

אבל מטי זה בחור שמשקיע ונותן מעצמו, וזה שווה הערכה לא משנה מהי דעתי.

ההנחה שאני בן זונה שלועג פה על כולם - שגויה.
implying הפיזיק של מתי = שיקסע?

א כל אחלה גישה יש לך.

ב, אני לא עושה משקלים כבדים, אין שום סיבה בעולם שיהיו לי בעיות רפואיות.

לא רק שאני לא עושה משקלים כבדים, אני לרוב משתמש בתרגילי של משקל גוף כמו שכיבות סמיכה או מתח.

בינתיים אחלה תוצאות.

תודה על הדעה .
הייתי במיון בלילה בחמישי. בדיוק היה שם בחור שפרק כתף ממכונה (לפי התאור שלו זה פרפר) והמשקל לא היה גבוהה. והבחור היה צעיר כבן 24-25.
אז הבעיה היא לא המשקל זה התרגיל.
אני די בטוח שהבחור מעל 18% שומן,
@Matty הורדתה 10% שומן בשבוע האחרון ?

לכל המגיבים פה. לא מבין למה אתם ממש רבים איתו בכוח.

@GreekGodGame

אני מאוד מקווה שלא תישבר ותמשיך להתאמן ככה עוד חצי שנה. וכמו ש @hanan רשם לך בבקשה בבקשה תמדוד היקפים.

אני רוצה להצטרף לארוחה שהצעתה בעוד חצי שנה אבל תתחיל לעבוד עכשיו אנחנו כולנו שמנים שאוכלים הרבה אז זה יצא לך יקר.
כמובן דיי מאמין שזה דיבורים באוויר. אתה עוד ילד יחסית ותאכלס להתחיל להתאמן נורמלי אתה יכול גם בעוד שנה. בינתיים תמשיך בדרך שלך.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית