הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוג של השחיף2 [הוסר]

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* זה הרבה נפח? וואו , אוקי אחרי זה אם יש הפרש לא הגיוני בין הבנץ לדדליפט תבין מה הבעיה
גבר, התוכנית בסדר גמור ומותאמת אישית לחולשות שלי. אשמח לשמוע מה אתה מציע לעשות

מה הבעיה בדיוק? ראית את האורך ידיים של הילד? כנראה תמיד יהיה לו הפרש רציני בין הבנץ לדד.
אם אתה כל כך מבין בוא תספר לנו מה הוא צריך לעשות וכמה נפח הוא צריך לעשות.
בטח ה3 סמ ידיים הבדל בינו לבן אדם נורמלי (ואגב גם לי ידיים ארוכות) עושה הבדל כזה ענקי
הוא צריך לעשות הרבה נפח נקודה
חיים אין לי מושג איך נראית התוכנית לגמרי אבל הייתי מוסיף עוד סטים לחזה/כתפיים/יד אחורית, עבודה לפלג גוף העליון בכללי

בטח ה3 סמ ידיים הבדל בינו לבן אדם נורמלי (ואגב גם לי ידיים ארוכות) עושה הבדל כזה ענקי
הוא צריך לעשות הרבה נפח נקודה
חיים אין לי מושג איך נראית התוכנית לגמרי אבל הייתי מוסיף עוד סטים לחזה/כתפיים/יד אחורית, עבודה לפלג גוף העליון בכללי
הוא לא עושה הרבה נפח? בוא תספר לי איך הרבה נפח בתוכנית נראה.

• פותח/ת השרשור
חתירה היה אירובי רציני

הוא לא עושה הרבה נפח? בוא תספר לי איך הרבה נפח בתוכנית נראה.
בנץ
עוד בנץ
בנץ דאמבלים
בנץ עליון
פרס
דאמבל פרס
בייספס וטרייספס
מקבילים/פוש אפס אם הוא רוצה
צ'ין אפס
פולי עליון רחב
חתירה אם הוא רוצה
פשוט עוד מהכל לא יודע אם הוא לוחץ 50 קילו משהו בתוכנית שלו לא בסדר

בנץ
עוד בנץ
בנץ דאמבלים
בנץ עליון
פרס
דאמבל פרס
בייספס וטרייספס
מקבילים/פוש אפס אם הוא רוצה
צ'ין אפס
פולי עליון רחב
חתירה אם הוא רוצה
פשוט עוד מהכל לא יודע אם הוא לוחץ 50 קילו משהו בתוכנית שלו לא בסדר
...
אתה יודע שאתה וחיים ממש קרובים אחד לשני בבנץ נכון? אם אתה עושה את כל זה אז אתה בעצם טוען שמשהו בתוכנית שלך גם לא בסדר

...
אתה יודע שאתה וחיים ממש קרובים אחד לשני בבנץ נכון? אם אתה עושה את כל זה אז אתה בעצם טוען שמשהו בתוכנית שלך גם לא בסדר
חחחחחחח זה חדש למישהו שאני חלש?
והוא מרים הרבה יותר ממני בפלג גוף תחתון

• פותח/ת השרשור
זה לא חדש שאני חרא בבאנץ, זה היה ככה מאז שהתחלתי להתאמן. התוכנית בסדר גמור ובקרוב הוא יתחזק

זה לא חדש שאני חרא בבאנץ, זה היה ככה מאז שהתחלתי להתאמן. התוכנית בסדר גמור ובקרוב הוא יתחזק
הפורפורציה שלי בין הבנץ לסקוואט דדליפט היא בסדר
שלך זוועה. זה ההבדל אתה חלש ממני בבנץ קצת וחזק משמעותית בסקוואט ודדליפט (40 קילו בערך בכל הרמה)

• פותח/ת השרשור
הפורפורציה שלי בין הבנץ לסקוואט דדליפט היא בסדר
שלך זוועה. זה ההבדל אתה חלש ממני בבנץ קצת וחזק משמעותית בסקוואט ודדליפט (40 קילו בערך בכל הרמה)
עובדתית שזה לא בכללי פלג גוף עליון אלא בעיקר בבאנץ עם עצירה (חזה) וקצת טרייספס. עשיתי לפני חודשיים בערך קלוז גריפ באנץ 57.5 לעשיריות די בקלות ופרס 52.5 ל 5x5 לפני 3 חודשים בערך

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
57.5 קלוסד גריפ ל10 לרוב נותן בסביבות ה 85 לחזרה אחת
יכול להיות שאתה לוחץ רחב מדי?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית