- פותח/ת השרשור
גבר, התוכנית בסדר גמור ומותאמת אישית לחולשות שלי. אשמח לשמוע מה אתה מציע לעשות*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* זה הרבה נפח? וואו , אוקי אחרי זה אם יש הפרש לא הגיוני בין הבנץ לדדליפט תבין מה הבעיה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גבר, התוכנית בסדר גמור ומותאמת אישית לחולשות שלי. אשמח לשמוע מה אתה מציע לעשות*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* זה הרבה נפח? וואו , אוקי אחרי זה אם יש הפרש לא הגיוני בין הבנץ לדדליפט תבין מה הבעיה
בטח ה3 סמ ידיים הבדל בינו לבן אדם נורמלי (ואגב גם לי ידיים ארוכות) עושה הבדל כזה ענקימה הבעיה בדיוק? ראית את האורך ידיים של הילד? כנראה תמיד יהיה לו הפרש רציני בין הבנץ לדד.
אם אתה כל כך מבין בוא תספר לנו מה הוא צריך לעשות וכמה נפח הוא צריך לעשות.
week 3:
bw 84.9
sunday 1/5/16
Beltless DL 135 5x5
Pause SQ 110 5x3
DB row 40 3x10
Calves
Tuesday 3/5/16
t&g BP 50 4x10
JM press 40 3x10
DB row 50 4x10
Biceps
Shoulders
הוא לא עושה הרבה נפח? בוא תספר לי איך הרבה נפח בתוכנית נראה.בטח ה3 סמ ידיים הבדל בינו לבן אדם נורמלי (ואגב גם לי ידיים ארוכות) עושה הבדל כזה ענקי
הוא צריך לעשות הרבה נפח נקודה
חיים אין לי מושג איך נראית התוכנית לגמרי אבל הייתי מוסיף עוד סטים לחזה/כתפיים/יד אחורית, עבודה לפלג גוף העליון בכללי
בנץהוא לא עושה הרבה נפח? בוא תספר לי איך הרבה נפח בתוכנית נראה.
...בנץ
עוד בנץ
בנץ דאמבלים
בנץ עליון
פרס
דאמבל פרס
בייספס וטרייספס
מקבילים/פוש אפס אם הוא רוצה
צ'ין אפס
פולי עליון רחב
חתירה אם הוא רוצה
פשוט עוד מהכל לא יודע אם הוא לוחץ 50 קילו משהו בתוכנית שלו לא בסדר
חחחחחחח זה חדש למישהו שאני חלש?...
אתה יודע שאתה וחיים ממש קרובים אחד לשני בבנץ נכון? אם אתה עושה את כל זה אז אתה בעצם טוען שמשהו בתוכנית שלך גם לא בסדר
הפורפורציה שלי בין הבנץ לסקוואט דדליפט היא בסדרזה לא חדש שאני חרא בבאנץ, זה היה ככה מאז שהתחלתי להתאמן. התוכנית בסדר גמור ובקרוב הוא יתחזק
עובדתית שזה לא בכללי פלג גוף עליון אלא בעיקר בבאנץ עם עצירה (חזה) וקצת טרייספס. עשיתי לפני חודשיים בערך קלוז גריפ באנץ 57.5 לעשיריות די בקלות ופרס 52.5 ל 5x5 לפני 3 חודשים בערךהפורפורציה שלי בין הבנץ לסקוואט דדליפט היא בסדר
שלך זוועה. זה ההבדל אתה חלש ממני בבנץ קצת וחזק משמעותית בסקוואט ודדליפט (40 קילו בערך בכל הרמה)
Thursday 5/5/16
Beltless SQ 127.5 5x5
(Deficit DL 130 5x3 (double overhand grip
Calves
Friday 6/5/16
Incline BP 50 4x10
Triceps
DB row 50 4x10
Biceps
Rear shoulder
טעם וניל של tnt ממש טעים. ממש טעם של שוקו וניל
Week 4
Sunday 8/5/16
Beltless DL 145 5x5
Pause SQ 120 5x3
BOR 60 3x10
Calves
הפאוז סקוואט היה עם עצירה ארוכה. דדליפט וסקוואט עדיין קל. עוד 3 אימונים ללא חגורה בסקוואט ודדליפט
נתתי 57.5 קלוסד גריפ ל5 בערך ויש לי משהו כמו 85 לדאבל או שלשה57.5 קלוסד גריפ ל10 לרוב נותן בסביבות ה 85 לחזרה אחת
יכול להיות שאתה לוחץ רחב מדי?
לא57.5 קלוסד גריפ ל10 לרוב נותן בסביבות ה 85 לחזרה אחת
יכול להיות שאתה לוחץ רחב מדי?
אז נראה לי שמשהו לא בסדר עם הבנץ שלך