עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הייתי מהמר על אנדרול, אבל זה רק ניחוש.
אתה בטוח לגביי הזיוף ? וכשאתה אומר זיוף הכוונה לסתם כדור בלי תועלת ?צדקת , אנדרול של מדיטק , יותר נכון זיוף שלהם ...
לפי מה שאני זוכר הצבע של המקורי הוא יותר סגול בהיר חלש שנוטה טיפה לאפור ולא סגול חזק כמו אצלך , תנסה לצלם את הכדור ממש מקרוב אבל שיהיה ברור , מעניין איך האיכות של הדחיסה . לגבי האיכות ממש לא . זה יכול להיות 100 אחוז חומר פעיל .אתה בטוח לגביי הזיוף ? וכשאתה אומר זיוף הכוונה לסתם כדור בלי תועלת ?
לפי מה שאני זוכר הצבע של המקורי הוא יותר סגול בהיר חלש שנוטה טיפה לאפור ולא סגול חזק כמו אצלך , תנסה לצלם את הכדור ממש מקרוב אבל שיהיה ברור , מעניין איך האיכות של הדחיסה . לגבי האיכות ממש לא . זה יכול להיות 100 אחוז חומר פעיל .
זה לא אומר כלום לכאן או לכאןעכשיו הוא נראה בצבע יותר בהיר יש מצב שזה אורגינל אבל למה בשקית זיפ קיבלת ?
יש סיכוי אך זה סייקל שאני שילמתי עליו חצי מהמחיר במקרה שהסייקל לא יעבוד או יהווה בעיה כלשהי החצי השני לא ישולם זה ההסכם שלי איתו לכן עושה מחקר על החומרים שנתן לי ... תיראה אני כבר שבוע צורך את הכדורים אחד ביום בבוקר יש עלייה במשקל בערך 3 קילו מאמין שזה נוזלים יותר מאשר שריר כי בכוח השתפרתי טיפה נחכה לתוצאות לבנתיים אין תופעות מוזרות חוץ מעלייה במשקל ..מה זה קמצן כנראה שילמת פר כדור
דניאל אני נוטל ארימדקס אחד בבוקר הסייקל שלי יחסית נורמלי מבחינת מינונים סוסטנון 500 בשבוע ובולדנון 400 בשבוע כמו כן נוטל בבוקר פרווירון וארימדקס פרגניל 1000 iu מחולק ל2 זריקות בשבוע ברשותי גם טרן ארוך אך אני מעדיף לשמור אותו לסייקל הבא זהו סייקל 2 שלי לגבי האנדרול עדיין בספק עם עושה משהו הוא העלה אותי במשקל יש טיפה שינוי אבל עדיין בספק אני אחכה קצת להמשך ..על פניו זה נראה אנאדרול של מדיטק. הן מבחינת צבע והן מבחינת הצורה הייחודית.
במידה והדילר שלך אמין, אין סיבה לשלול שהמוצר אמיתי. רבים קונים פחות או יותר מקופסא אחת בדיוק, ולכן המוצר יגיע בשקית, לאחר שהוצא מהקופסא.
אנאדרול טוב יתן כוח ומאסה במהירות השינוי הויזואלי החד אף הוא מתבקש, ויגיע בדמות ספיחת נוזלים תוך שרירית ותת עורית. כמו כן היזהר מתופעות לוואי אסטרוגניות והחזק טמוקסיפן וארימידקס בהישג יד
אין שום צורך לקחת ארימידקס, ואף זה מעשה מאוד לא חכם, כל עוד אין תופעות לוואי אסטרוגניות שמצריכות שימוש בו. אתה "הורס" לעצמך את הסייקל, מאחר ושיתוק של רמות אסטרוגן בגוף יעיבו על התקדמות מבחינה רבה.דניאל אני נוטל ארימדקס אחד בבוקר הסייקל שלי יחסית נורמלי מבחינת מינונים סוסטנון 500 בשבוע ובולדנון 400 בשבוע כמו כן נוטל בבוקר פרווירון וארימדקס פרגניל 1000 iu מחולק ל2 זריקות בשבוע ברשותי גם טרן ארוך אך אני מעדיף לשמור אותו לסייקל הבא זהו סייקל 2 שלי לגבי האנדרול עדיין בספק עם עושה משהו הוא העלה אותי במשקל יש טיפה שינוי אבל עדיין בספק אני אחכה קצת להמשך ..
אוקי דניאל תודה בקשר לארימדקס ... בסייקל הראשון התחיל לצאת גינו לקחתי טמוקסיפן.. לכן השימוש בארימדקס אך אם אני מבין נכון שימוש בארימדקס רק בעת ההתפתחות של הגינו ? ומה עם טמוקסיפן יש צורך לקחת במהלך הסייקל ?אין שום צורך לקחת ארימידקס, ואף זה מעשה מאוד לא חכם, כל עוד אין תופעות לוואי אסטרוגניות שמצריכות שימוש בו. אתה "הורס" לעצמך את הסייקל, מאחר ושיתוק של רמות אסטרוגן בגוף יעיבו על התקדמות מבחינה רבה.
שנית, מינוו הבולד מאוד נמוך. 800mg/wk הוא מינון התחלתי מומלץ.
אין צורך להכניס טרן למשוואה. חכה עם זה.
תן לאנאדרול כמה ימים, אם מדובר במוצר אמיתי - אתה תשים לב לשינויים בהקדם
יוסי במידה והרגשתי התפתחות של גינו.. זה אומר להתחיל ליטול ארימדקס ,באיזה מינון? ולכמה זמן ?במידה ותרגיש משהו תקח..לקחת במהלך כל הסייקל יפגע בתוצאות