הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר זיהוי של סטרואיד

Dor1234ss

משתמש מתחיל
57
8
נק' מוניטין:
26
57
8
חיטובים
מישהו נתקל בסטרואיד מהסוג הזה כדור משושה צבע סגול תודה לעוזרים

קבצים מצורפים

• 20160418_183117.jpg
    20160418_183117.jpg
    KB 41.7 · צפיות: 226
אתה בטוח לגביי הזיוף ? וכשאתה אומר זיוף הכוונה לסתם כדור בלי תועלת ?
לפי מה שאני זוכר הצבע של המקורי הוא יותר סגול בהיר חלש שנוטה טיפה לאפור ולא סגול חזק כמו אצלך , תנסה לצלם את הכדור ממש מקרוב אבל שיהיה ברור , מעניין איך האיכות של הדחיסה . לגבי האיכות ממש לא . זה יכול להיות 100 אחוז חומר פעיל .

• פותח/ת השרשור
לפי מה שאני זוכר הצבע של המקורי הוא יותר סגול בהיר חלש שנוטה טיפה לאפור ולא סגול חזק כמו אצלך , תנסה לצלם את הכדור ממש מקרוב אבל שיהיה ברור , מעניין איך האיכות של הדחיסה . לגבי האיכות ממש לא . זה יכול להיות 100 אחוז חומר פעיל .

קבצים מצורפים

• Screenshot_2016-04-20-08-01-00.png
    Screenshot_2016-04-20-08-01-00.png
    KB 352.4 · צפיות: 131
  • פותח/ת השרשור
מה זה קמצן כנראה שילמת פר כדור
יש סיכוי אך זה סייקל שאני שילמתי עליו חצי מהמחיר במקרה שהסייקל לא יעבוד או יהווה בעיה כלשהי החצי השני לא ישולם זה ההסכם שלי איתו לכן עושה מחקר על החומרים שנתן לי ... תיראה אני כבר שבוע צורך את הכדורים אחד ביום בבוקר יש עלייה במשקל בערך 3 קילו מאמין שזה נוזלים יותר מאשר שריר כי בכוח השתפרתי טיפה נחכה לתוצאות לבנתיים אין תופעות מוזרות חוץ מעלייה במשקל ..

על פניו זה נראה אנאדרול של מדיטק. הן מבחינת צבע והן מבחינת הצורה הייחודית.
במידה והדילר שלך אמין, אין סיבה לשלול שהמוצר אמיתי. רבים קונים פחות או יותר מקופסא אחת בדיוק, ולכן המוצר יגיע בשקית, לאחר שהוצא מהקופסא.

אנאדרול טוב יתן כוח ומאסה במהירות השינוי הויזואלי החד אף הוא מתבקש, ויגיע בדמות ספיחת נוזלים תוך שרירית ותת עורית. כמו כן היזהר מתופעות לוואי אסטרוגניות והחזק טמוקסיפן וארימידקס בהישג יד

• פותח/ת השרשור
על פניו זה נראה אנאדרול של מדיטק. הן מבחינת צבע והן מבחינת הצורה הייחודית.
במידה והדילר שלך אמין, אין סיבה לשלול שהמוצר אמיתי. רבים קונים פחות או יותר מקופסא אחת בדיוק, ולכן המוצר יגיע בשקית, לאחר שהוצא מהקופסא.

אנאדרול טוב יתן כוח ומאסה במהירות השינוי הויזואלי החד אף הוא מתבקש, ויגיע בדמות ספיחת נוזלים תוך שרירית ותת עורית. כמו כן היזהר מתופעות לוואי אסטרוגניות והחזק טמוקסיפן וארימידקס בהישג יד
דניאל אני נוטל ארימדקס אחד בבוקר הסייקל שלי יחסית נורמלי מבחינת מינונים סוסטנון 500 בשבוע ובולדנון 400 בשבוע כמו כן נוטל בבוקר פרווירון וארימדקס פרגניל 1000 iu מחולק ל2 זריקות בשבוע ברשותי גם טרן ארוך אך אני מעדיף לשמור אותו לסייקל הבא זהו סייקל 2 שלי לגבי האנדרול עדיין בספק עם עושה משהו הוא העלה אותי במשקל יש טיפה שינוי אבל עדיין בספק אני אחכה קצת להמשך ..

דניאל אני נוטל ארימדקס אחד בבוקר הסייקל שלי יחסית נורמלי מבחינת מינונים סוסטנון 500 בשבוע ובולדנון 400 בשבוע כמו כן נוטל בבוקר פרווירון וארימדקס פרגניל 1000 iu מחולק ל2 זריקות בשבוע ברשותי גם טרן ארוך אך אני מעדיף לשמור אותו לסייקל הבא זהו סייקל 2 שלי לגבי האנדרול עדיין בספק עם עושה משהו הוא העלה אותי במשקל יש טיפה שינוי אבל עדיין בספק אני אחכה קצת להמשך ..
אין שום צורך לקחת ארימידקס, ואף זה מעשה מאוד לא חכם, כל עוד אין תופעות לוואי אסטרוגניות שמצריכות שימוש בו. אתה "הורס" לעצמך את הסייקל, מאחר ושיתוק של רמות אסטרוגן בגוף יעיבו על התקדמות מבחינה רבה.
שנית, מינוו הבולד מאוד נמוך. 800mg/wk הוא מינון התחלתי מומלץ.
אין צורך להכניס טרן למשוואה. חכה עם זה.
תן לאנאדרול כמה ימים, אם מדובר במוצר אמיתי - אתה תשים לב לשינויים בהקדם

• פותח/ת השרשור
אין שום צורך לקחת ארימידקס, ואף זה מעשה מאוד לא חכם, כל עוד אין תופעות לוואי אסטרוגניות שמצריכות שימוש בו. אתה "הורס" לעצמך את הסייקל, מאחר ושיתוק של רמות אסטרוגן בגוף יעיבו על התקדמות מבחינה רבה.
שנית, מינוו הבולד מאוד נמוך. 800mg/wk הוא מינון התחלתי מומלץ.
אין צורך להכניס טרן למשוואה. חכה עם זה.
תן לאנאדרול כמה ימים, אם מדובר במוצר אמיתי - אתה תשים לב לשינויים בהקדם
אוקי דניאל תודה בקשר לארימדקס ... בסייקל הראשון התחיל לצאת גינו לקחתי טמוקסיפן.. לכן השימוש בארימדקס אך אם אני מבין נכון שימוש בארימדקס רק בעת ההתפתחות של הגינו ? ומה עם טמוקסיפן יש צורך לקחת במהלך הסייקל ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית