הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חגורה איכותית

תשמע איכותית ברמהשל אינזר או טיטאן היא לא.. בשביל מתחיל? סבבה. לגבי מידה קח xl אלא אם כן אתה שמן שמתכנן עכשיו לחטב ולרדת הרבה בהיקף. אני זוכר שכשהייתה לי rdx היה לי לארג והייתי דיי באמצע החגורה והיום אני 80-90 סמ היקף.. אז נראה לי xl עדיף לך.. תמיד אפשר לחורר עוד חורים עם צריך מקסימום

• פותח/ת השרשור
תשמע איכותית ברמהשל אינזר או טיטאן היא לא.. בשביל מתחיל? סבבה. לגבי מידה קח xl אלא אם כן אתה שמן שמתכנן עכשיו לחטב ולרדת הרבה בהיקף. אני זוכר שכשהייתה לי rdx היה לי לארג והייתי דיי באמצע החגורה והיום אני 80-90 סמ היקף.. אז נראה לי xl עדיף לך.. תמיד אפשר לחורר עוד חורים עם צריך מקסימום

לא יודע מה נחשב מתחיל ל160 קילו דדליפט rdx תהיה סבבה או ללכת על האינזר אני לא שמן כרגע אני על 13 אחוז שומן בערך

לא יודע מה נחשב מתחיל ל160 קילו דדליפט rdx תהיה סבבה או ללכת על האינזר אני לא שמן כרגע אני על 13 אחוז שומן בערך

אם אתה יכול - תקנה חגורה שתחזיק להרבה זמן ושווה את הכסף.
ה RDX אחלה, אבל אחרי שנה איתה אני יכול לומר שהיא באמת טובה רק לתקופה.. מרגישים את הבלאי בה מהר יותר.
בלי קשר למשקל שלך בדדליפט, יש אנשים שעושים איתה גם 180 ו 200, כשהיא חדשה היא אחלה חגורה שבעולם.
ועדיין, לדעתי שווה להשקיע אם אפשר כלכלית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית