עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז אני אשים עוד הגבהה אחת,ובסט אפ הגב העליון ישר אבל הגב התחתון מתעגל לי,אני חושב שזה בגלל שהמוט נמוך אז אם אני אגביה אותו אז גם הגב תחתון יהיה יותר ישר,ולגבי הפלטות הן אמורות להיות יותר קטנות?(כי הפלטה הגדולה היא פלטה של 25 ואין יותר מזה במכון שלנו) אז לעבוד עם פלטה של 20?הטכניקה לא גרועה, אבל המוט נמוך מידי למרות ההגבהה. יש לך סט- אפ עם גב עגול. הפלטות אמורות להיות בקוטר 45 סנטימטר.
הפלטות נראות בקוטר קטן מידי. זה לא משנה המשקל אלא הקוטר. יש פלטות של חמש קילו שהם בקוטר אולימפי.אז אני אשים עוד הגבהה אחת,ובסט אפ הגב העליון ישר אבל הגב התחתון מתעגל לי,אני חושב שזה בגלל שהמוט נמוך אז אם אני אגביה אותו אז גם הגב תחתון יהיה יותר ישר,ולגבי הפלטות הן אמורות להיות יותר קטנות?(כי הפלטה הגדולה היא פלטה של 25 ואין יותר מזה במכון שלנו) אז לעבוד עם פלטה של 20?
תודה על הערות אני אשפר את זה
אין לנו במכון פלטות עם קוטר יותר גדול מזה זו הפלטה הכי גדולה אצלנו מבחינת משקל וקוטר(25 קילו,קוטר אני לא יודע)הפלטות נראות בקוטר קטן מידי. זה לא משנה המשקל אלא הקוטר. יש פלטות של חמש קילו שהם בקוטר אולימפי.
אוקיי תודה רבה אני אנסהיכול להיות שאני טועה והיא בגודל סביר. בכל מקרה תיכנס לסטאפ עם תחת יותר גבוה, זה כנראה יהיה היתרון הפשוט ביותר.