הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה דדליפט

עידו246

משתמש פעיל
976
125
נק' מוניטין:
180
976
125
אחרי מלא סרטוני טכניקה שהעלתי אני חושב שכבר אני עושה את זה טוב
סטים 2,3 מצולמים 82.5 קילו 5 חזרות

איך הטכניקה?
אשמח להערות

• פותח/ת השרשור
הטכניקה לא גרועה, אבל המוט נמוך מידי למרות ההגבהה. יש לך סט- אפ עם גב עגול. הפלטות אמורות להיות בקוטר 45 סנטימטר.
אז אני אשים עוד הגבהה אחת,ובסט אפ הגב העליון ישר אבל הגב התחתון מתעגל לי,אני חושב שזה בגלל שהמוט נמוך אז אם אני אגביה אותו אז גם הגב תחתון יהיה יותר ישר,ולגבי הפלטות הן אמורות להיות יותר קטנות?(כי הפלטה הגדולה היא פלטה של 25 ואין יותר מזה במכון שלנו) אז לעבוד עם פלטה של 20?
תודה על הערות אני אשפר את זה

אז אני אשים עוד הגבהה אחת,ובסט אפ הגב העליון ישר אבל הגב התחתון מתעגל לי,אני חושב שזה בגלל שהמוט נמוך אז אם אני אגביה אותו אז גם הגב תחתון יהיה יותר ישר,ולגבי הפלטות הן אמורות להיות יותר קטנות?(כי הפלטה הגדולה היא פלטה של 25 ואין יותר מזה במכון שלנו) אז לעבוד עם פלטה של 20?
תודה על הערות אני אשפר את זה
הפלטות נראות בקוטר קטן מידי. זה לא משנה המשקל אלא הקוטר. יש פלטות של חמש קילו שהם בקוטר אולימפי.

• פותח/ת השרשור
הפלטות נראות בקוטר קטן מידי. זה לא משנה המשקל אלא הקוטר. יש פלטות של חמש קילו שהם בקוטר אולימפי.
אין לנו במכון פלטות עם קוטר יותר גדול מזה זו הפלטה הכי גדולה אצלנו מבחינת משקל וקוטר(25 קילו,קוטר אני לא יודע)
אז מה אתה מציע לעשות?

יכול להיות שאני טועה והיא בגודל סביר. בכל מקרה תיכנס לסטאפ עם תחת יותר גבוה, זה כנראה יהיה היתרון הפשוט ביותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית