הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוצה לפתח גוף

Some Guy

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום,

אני בן 27, התאמנתי בעבר בחדר כושר, אבל לא לקחתי את זה ברצינות, ולא ממש התפתחתי.
היום, לאחר הרבה זמן, אולי אפילו יותר מדי זמן של הזנחה, החלטתי לחזור והפעם לקחת את זה ברצינות. אני רוצה לפתח גוף שרירי. לא יודע אם עוד אפשר, אני כבר בן 27 עם כרס קטנה, אז אנסה עד כמה שניתן.
אפשר בכלל להגיע לתוצאות של קוביות בבטן ושרירים בולטים בידיים מגיל כזה?

ברוך הבא לפורום

נא לפתוח את הנושא בפורום הרלוונטי.

פתחת את הנושא בייעוץ אישי בתשלום.

ולשאלתך - כן עוד אפשר(אני בן 28)

אין סיבה שלא.

בוא לא נקפוץ מעל הפופיק,
בוא נלך קודם כמה חודשים רצופים למכון, נקפיד על תזונה נכונה, ואימונים כמו שצריך ואז נדבר על קוביות בבטן ?

בוא לא נקפוץ מעל הפופיק,
בוא נלך קודם כמה חודשים רצופים למכון, נקפיד על תזונה נכונה, ואימונים כמו שצריך ואז נדבר על קוביות בבטן ?
מסכים.

שלום,

אני בן 27, התאמנתי בעבר בחדר כושר, אבל לא לקחתי את זה ברצינות, ולא ממש התפתחתי.
היום, לאחר הרבה זמן, אולי אפילו יותר מדי זמן של הזנחה, החלטתי לחזור והפעם לקחת את זה ברצינות. אני רוצה לפתח גוף שרירי. לא יודע אם עוד אפשר, אני כבר בן 27 עם כרס קטנה, אז אנסה עד כמה שניתן.
אפשר בכלל להגיע לתוצאות של קוביות בבטן ושרירים בולטים בידיים מגיל כזה?
בעיקרון אפשר. אבל אתה חייב להבין שזה תהליך לא קצר. קודם תתחיל להקפיד על תזונה, על תכנית אימונים במשך כמה חודשים רצוף כמו שנאמר מעליי, תתחיל לראות תוצאות ואז תראה. וחשוב שתבין שגם ברגע שאתה מגיע לגוף שאתה רוצה אתה חייב להמשיך להתמיד בשביל לפחות להשאיר את התוצאות שהגעת אליהם.

Back
למעלה תחתית