הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוג שלא הצליח למצוא שם [הוסר]

מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
painandgain1 עדכן/ה את הלוג ״הלוג לשיפור עצמי״:

עדכון לוג: 17/05/16

שלום לכולם.
הרב זמן לא עידכנתי אני פשוט עסוק בלימודים והאמת היא שבשבוע האחרון פשוט לא הולך לי.
שבוע שעב ביום חמישי ניסיתי סקוואט 110 ק"ג. לא כל כך אהבתי את הטכניקה אז החלטתי ביום ראשון להוריד ל100 ק"ג. הטכניקה ביום ראשון משום מה הייתה זוועתית אז היום הורדתי ל-90 ק"ג אבל היום הטכניקה הייתה גרוע יותר. זה כאילו ששכחתי איך לעשות סקוואט. אני לא מבין מה עובר עליי, בקיצור חרא אימונים, לא הייתי מרוכז ולא יכולתי לעשות מה שהייתי צריך לעשות.
תודה לכל מי שעוקב וקורא.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 19/05/16

שלום לכולם ובוקר טוב.
סוף ניתן לומר שהיה אימון טוב!
אני מצרף סרטון של האימון.

סקוואט 100 ק"ג- שיניתי בסקוואט כמה דברים קטנים כמו הסט אפ, מבט והזווית של כפות הרגליים. הרגשה אחרת לגמרי. המטרה היא להגיע ל-107.5 ק"ג בחמישי הבא ומיום ראשון הבא כבר לחזור ל-110 ק"ג עם טכניקה טובה.

לחיצת חזה 65 ק"ג-בסט הראשון יצאתי טמבל ושכבתי די רחוק מהמוט וההוצאה הייתה ממש קשה ולקחה ממני מלא אנרגיה, אחרי זה שיפרתי זה, חסר לי לג דרייב לפי דעתי אבל סך הכל לא היה קשה כמו שציפתי.

דדליפט 100 ק"ג- היה סביר, לא קל ולא קשה, לפי דעתי נחתי יותר מדי בין החזרות.

הערות והצעות לשיפורים ותיקונים יתקבלו בשמחה.
תודה רבה לכל מי שקורא ועוקב!

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 26/05/16

שלום לכולם. כבר הרבה זמן שלא עידכנתי אבל האמת שלא היה כל כך מה לעדכן וגם הייתי עסוק בלימודים.
היה אימון אחלה אימון.
סרטון מהאימון:
(לחתירה לא היה מספיק מקום).
סקוואט 102.5 ק"ג, עצרתי את ההתקדמות בסקוואט בזמן האחרון בגלל שחזרו לי קצת כאבים במפשעה. לפי דעתי זה בגלל שהפניתי את כפות הרגליים שלי לצדדים יותר מ-30 מעלות ואז ניסיתי לשלוח ברכיים לצדדים יותר ממה שצריך. אבל תיקנתי את זה ובינתיים לא כואב. מקווה להמשיך להתקדם.

פרס 27.5 ק"ג. הורדתי טיפה את המשקל כי לא הצלחתי לעשות שראג בסוף.

חתירה 50 ק"ג- הורדתי טיפה משקל כי שמתי לב שאני "מקפי עם האגן" כדי להעלות את המשקל.

אימון קודם
לחיצת חזה- 67.5 ק"ג. נכשלתי
דדליפט-105 ק"ג גם נכשלתי.

יום טוב.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 29/05/16

שלום לכולם.
היה היום אימון בסדר. לפי דעתי אני לא מתאושש מספיק בין האימונים כי אני מזלזל בשינה בימים שהם לא לפני אימון. כלומר אני מרשה לעצמי ללכת לישון מאוחר כי אין לי אימון יום אחרי. בקיצור אני קצת נתקעתי. נכשלתי היום בסקוואט ובדדליפט (105 ק"ג) ובלחיצת חזה אני כבר אימון שני תקוע על 67.5 ק"ג.
קצת מהאימון:

בקיצור אני אשים יותר דגש על השינה, לפי דעתי מבחינת תזונה וטכניקה אני בסדר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
painandgain1 עדכן/ה את הלוג ״הלוג שלא הצליח למצוא שם״:

עדכון לוג: 02/06/16

שלום לכולם.
היה אימון סבבה. אני קצת מבואס מהלחיצת חזה, הייתה חסרה לי חזרה אחת. אבל לא נורא מקווה להצליח שבוע הבא.
סרטון מהאימון

סקוואט- 105 ק"ג. הועלה לבדיקת טכניקה
לחיצת חזה- 67.5 ק"ג
דדליפט-105 ק"ג. לא היה מספיק מקום לצלם את כל החזרות.
יום טוב.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 07/06/16

שלום לכולם.

סקוואט-110 ק"ג לא היה קל. נראה לי שעמדתי קצת רחב מדי כי יש תזוזה של כף הרגל לבפנים.ובכללי הסקוואט פחות "יפה" מביום ראשון אבל בסדר סך הכל. אנסה לשמור יותר על חזה בחוץ ולכווץ גלוטס יותר.
לחיצת חזה-67.5 ק"ג סוף סוף עלה הכל.
דדליפט-110 ק"ג.
יום טוב.

קרא את שאר עדכון הלוג...

כל הכבוד אתה מתחזק יפה !

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 09/06/16

היה אימון סבבה היום. אני שמח שסוף סוף הגיע יום חמישי ויש לי יומיים מנוחה.

סקוואט-110 ק"ג. מרוצה מהטכניקה.
פרס-35 ק"ג.
חתירה-40 ק"ג. הורדתי משקל בגלל מה שקרה לי ליד המרפק באימון שעבר, המצב יותר טוב.
משבוע הבא ביום שלישי הולך להיות סקוואט קל.
עוד כמה שעות יוצא לעשות בגרות בספרות.
תודה רבה לכל מי שעוקב וקורא.
שיהיה לכולם חג שמח.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
הטכניקה שלי בסומו ממש הרבה יותר טובה מאשר בקלאסי. בקלאסי אני לא מצליח ליישר את הגב אפילו.
הבנתי. ממליץ לך בזמן הזה שאתה מושך סומו לתרגל טכניקה של קלאסי עם משקלים קלים כמובן.

• פותח/ת השרשור
הבנתי. ממליץ לך בזמן הזה שאתה מושך סומו לתרגל טכניקה של קלאסי עם משקלים קלים כמובן.
כן, אני אתחיל למשוך מבלוקים גבוהים וארד לאט לאט עד הריצפה. תודה רבה.

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 19/06/16

שלום לכולם.

סקוואט 115 (5,5,2).גיליתי שמרפק אחד נמוך יותר מהשני כשאני עושה סקוואט ולכן המוט היה עקום. בסט השלישי הרגשתי שמשהו לא בסדר ולכן הפסקתי אחרי 2 חזרות. ביום שלישי אני עושה סקוואט קל, הזדמנות טובה לעבור על הטכניקה ולפתור את הבעיה.
לחיצת כתפיים 40 ק"ג, לפי דעתי הגזמתי קצת עם הדחיפת אגן קדימה.
חתירה-45 ק"ג
יום טוב.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 24/06/16

שלום לכולם.
הייתי אתמול בסמינר בVOLCAN GYM. אני לא יכול לתאר כמה נהנתי, הפקתי מלא מהסמינר הזה. תודה רבה לאושר וגל על היחס האישי ועל ההסברים המפורטים והפשוטים להבנה. ממש סידרו לי את הטכניקה אתמול וסידרו לי הרבה בעיות.
לא יכלתי להישאר אדיש לאווירה והחלטתי לנסות לשבור שיא אישי בדדליפט. המטרה הייתה לתת 140 לסינגל ובסוף הצלחתי לתת עם זה דאבל.

מבחינת הסקוואט, הסתבר ששמתי את המוט נמוך מדי, אחרי ששמתי אותו מקום הנכון המוט היה באותו גובה אך הוא נוטה קצת קדימה בצד שמאל מכיוון שאני חזק יותר בצד שמאל וגם ברגל ימין יש לי מפרק גמיש מדי אז אני אתחיל לעבוד על צד ימין יותר. כלומר, לעשות מתח לצד ימין, לחתור יותר בצד ימין, לעבוד יותר על האלכסונים בצד ימין ולעשות פשיטת ברכיים עם רגל ימין. אני מקווה שאחרי חודש הבעיה תיפתר והמספרים בסקוואט יזנקו.
תודה רבה לכל מי שקורא ועוקב ושוב תודה ענקית לאושר וגל!

קרא את שאר עדכון הלוג...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית