נק' מוניטין:
59,267
- 6,008
- 4,798
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בכל ענף ספורט שאני מכיר שיא ישראל זה שיא שנקבע על ידי ישראלי ולא בהכרח בארץועוד שאלה, אם אני לא טועה שיאי ישראל אמורים להיות שיאים שנעשו בארץ ואני ברואה בטבלה שיאים שנעשו באירופה, למה הם נכללים בטבלה בדיוק אם הם לא שיאים שנעשו בארץ?
אם אני לא טועה
חן רוזיליו לחץ באפריל 2013
200@104 ככה שיוצא שהוא עוקף את השיא שרשמת בעד 110
ועוד שאלה קטנה
האם בטבלת שיאי ישראל נבדקו גם שיאים שנעשו בgpc או רק מה שנעשה בipc?
ועוד שאלה, אם אני לא טועה שיאי ישראל אמורים להיות שיאים שנעשו בארץ ואני ברואה בטבלה שיאים שנעשו באירופה, למה הם נכללים בטבלה בדיוק אם הם לא שיאים שנעשו בארץ?
נכון, עדכנתי את השיא של חן, פספסתי את הBench Only
השיאים כאן הם שיאים המוכרים ע"י IPC בלבד, כולל תחרויות בחו"ל המוכרות ע"י IPC. לדוגמה המשלחת שלנו לGPA 2015 גאורגיה, והמשלחת שתצא בחודש הבא ליוון GPA 2016.
כי מחר מישהו יקים ארגון חדש, ויעביר סקוואטים כמו של בונדרנקואם זה שיאי ישראל, אז למה לא להכליל שיאים מעוד תחרויות בארץ שנעשו כמו בgpc?
הוא כתב בפירוש "שיאי IPC ישראל"אם זה שיאי ישראל, אז למה לא להכליל שיאים מעוד תחרויות בארץ שנעשו כמו בgpc?
כי מחר מישהו יקים ארגון חדש, ויעביר סקוואטים כמו של בונדרנקו
לא שובר מקביללא מכיר את הנושא אבל מה לא בסדר בסקוואט הזה?
מכיר אותו. גם אם פה הוא לא "שובר" אני בטוח שהוא הסקביט 300 קילו מספיק פעמים בחיים שלו. סחיבת משאית(שבגללה אם אני לא טועה הוא ניצח אותך בתחרות האיש החזק האחרונה) לדוגמא דורשת סקוואט מעל 200(תלוי במשאית).לא שובר מקביל
אוקיי,מכיר אותו. גם אם פה הוא לא "שובר" אני בטוח שהוא הסקביט 300 קילו מספיק פעמים בחיים שלו. סחיבת משאית(שבגללה אם אני לא טועה הוא ניצח אותך בתחרות האיש החזק האחרונה) לדוגמא דורשת סקוואט מעל 200(תלוי במשאית).
חבל שלא כל השיאים במקום אחד, כל פעם אני שומע שמועה לגבי איזה שיא חדש שרץ ומרוב איגודים (3?), לא ברור באילו תנאים,באיזה עיר,עם איזה ציוד וכו זה עבר.
אוקיי,
אז מבחינתך אם מישהו הסקביט 400 "מפסיק פעמים בחיים שלו", לגיטימי להעביר לו 420 בתחרות למרות שלא שובר? ולהכניס זאת לשיאי ישראל?
בברכה,
אתה יכול להחליט שזה סקוואט תקין, גם כל הסקוואטים של SPF נחשבים בעינך אני מניח.אין פה דיון יותר מידי אם זה שובר את השיא הקודם ו3/2 שופטים שהם מטעם האיגוד קבעו שזה good lift
אז כן זה יהיה שיא ישראל חדש
בנוסף gpc הוא איגוד עולמי ומפורסם שהתחרו בו מלא איש ונראלי שגם אתה אז להחרים איגוד כזה
או תוצאות שנעשו בו זה דבר אבסורדי
ואם כבר לעשות טבלת שיאי ישראל כוללת אז להכליל תוצאות מכל האיגודים
אתה יכול להחליט שזה סקוואט תקין, גם כל הסקוואטים של SPF נחשבים בעינך אני מניח.
מחר יקום ארגון חדש, יתן לאחד הספורטאים שלו, שמקרה הוא קרוב משפחה של הנשיא, לעשות סקוואט 500 ויקבל 2 לבנים, והנה לך שיא ישראל שאתה תכיר בו (?)
לגבי החוויה שלי בGPC, שחיתות, רשעות וכו' וכו', היה על זה דיון, אפילו מישהו הכין סרטון על "האמת המכוערת מאחורי GPC ישראל" ביוטיוב.
עכשיו,
אתה יכול ליצור טבלה משלך, להכניס לשם את השד יודע מי, זו זכותך. האם מישהו יכיר בזה? בקשה.
השם של האיגוד משנה הרבה פחות מהשופטים ששופטים בתחרות.גם כל הסקוואטים של SPF נחשבים בעינך אני מניח.
אין שום בעיה אם ככה. בכותרת כתוב במפורש שיאי IPC ישראל ולא שיאי ישראל.כן אני אכיר בסקוואט אני יכול לתת חוות דעת על זה שלא שובר אבל אני עדיין אקבל את זה שזה עבר תחרות ונקבע כשיא ישראל חדש.
אם היה לי זמן הייתי יוצר טבלה משלי אבל אינלי
אבל אם הייתי יוצר טבלה כן היו מכירים בה כי זו הייתה טבלת שיאי ישראל אמיתית ולא טבלת ipc נטו
ואתה מדבר על יצירת איגודים חדשים והעברת סקוואטים, כשבדצמבר התחרו באיגוד חדש שנוצר חודש לפני התחרות רק ונשברו בו שיאי ישראל והם נחשבו בטבלה שלך....
תודהלא שובר מקביל
אין שום בעיה אם ככה. בכותרת כתוב במפורש שיאי IPC ישראל ולא שיאי ישראל.
עכשיו לגבי היצירת איגודים, הכוונה למישהו פלוני שיפתח איגוד, יחליט להעביר איזה מישהו שמסוגל לשים 400+ על הגב ולכופף מעט את הברך והנה שיא ישראל.
כשזה מגיע למארגנים של IPC, השיפוט ברמה מספיק גבוהה והוגנת לכולם, ולא פרוטקציות כי אתה מקורב למארגן.
מצוין, לזה בדיוק רציתי להגיע.אם זה מישהו פולני בפולין שפתח איגוד לא רואה למה זה יהיה שיא ישראל אבל אם זה ישראלט ממוצא פולני שפתח בארץ איגוד כן זה יחשב לשיא ישראל
אני לא מבין את הטענה שלך פה בדיוק
וסקוואט שעובר תחרות הוא סקוואט שעובר תחרות גם אם הבחור מקורב למארגן וגם אם לא זה לא משנה זה עבר תחרות אתה יכול להטיל ספק אישי בסקוואט עצמו אבל אתה לא יכול להתכחש לקיום שלו כשיא
מצוין, לזה בדיוק רציתי להגיע.
אז אנו מבינים שמבחינתך, מישהו אלמוני יפתח איגוד, בישראל, ייתן לחברו החזק יחסית לעשות סקוואט 400, עם תזוזה מינימלית של המוט, בעוד שאין צורך להיות גאון גדול כדי לראות שזה לא קרוב להיות תקין, יעביר. זה שיא ישראל מבחינתך.
אתן לשאר הפורום לשפוט את דעתך.