נק' מוניטין:
59,267
- 6,008
- 4,798
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה ילד טוב אליאבאני מציע שנפסיק להתווכח ונלך לחדר הכושר להרים ברזלים
ואם כבר עשיתי את זה היום?אני מציע שנפסיק להתווכח ונלך לחדר הכושר להרים ברזלים
תארגן מפתח מדודי, נלך 😆אני מציע שנפסיק להתווכח ונלך לחדר הכושר להרים ברזלים
אז תלך שוב ותעשה אירובי יא שמן 😛ואם כבר עשיתי את זה היום?
פה נראה לי אפשר להציג את כל המתחרים של WEST SIDE למיניהם. יש הרבה מאד "שיאי עולם" שקיבלו דגלים לבנים ולא הכניסו אותם לPL WATCH. למה? כי זה פאקינג לא שובר ולא קרוב לשבור. טעויות שיפוט קוראות לפה או לשם. אגב, אם למשל עכשיו היו נותנים ל500 של בליין סמנר בתחרות האחרוה דגלים אדומים, אחרי שהוא קבר בבירור לחלוטין את הסקווט, מבחינתך לא היה נשבר שיא העולם בסקוואט. אני לא שואל אני יודע שאתה תגיד את זה. מצד שני בשביל כל העולם זה יהיה שיא העולם החדש לכל דבר ועניין.תיקון מראש שרשמתי פולני במקום פלוני זו טעות שלי קראתי לא נכון
אני יכול להסכים איתך שמבחינת דעה אישית אולי הסקוואט לא צריך לעבור תחרות אבל אם נפתח איגוד עם ספר חוקים עם תחרויות עם שופטים מוסמכים שהעבירו את הסקוואט מבחינת החוק היבש הוא עבר
אבל אפשר לתת שיקול דעת אישי גם על הסקוואט
אני יכול להגיד שהוא עבר תחרות אבל לפי דעתי לא שבר אבל זה לא אומר שהוא לא עבר תחרות ואני אחשיב אותו כסקוואט תחרותי וכשיא על החוק היבש
ועל זה לא נתון וויכוח
אפשר להגיד אז על הדדליפט של מנגסון שרואים מצילום מאחורה שהברך לא נעולה שהוא לא עבר אבל החשיבו אותו
או שהסקוואט של זהיר ב472.5 גבוה מידי שנעשה באיגוד מקומי בפינלנד ולא איזה משהו עולמי
ועוד הרבה דוגמאות אבל הם עדיין נחשבו כשיאים
חביבי פה זה ישראל,כמעט חצי שנה בדרום אמריקה ונשארו אותם הוויכוחים.. אושר כתב בפירוש שמדובר בשיאי IPC, אז למה שהטבלה תכלול איגודים אחרים? למה בכלל לשאול על זה?
תעדכן את השיאים של אופיר בתחרות שלו באוסטרליהעדכון
הראשון שביצע אותוכאשר לשני מתחרים תוצאה זהה, השיא נירשם רק על שם אחד מהם? ואם כן כיצד זה נקבע?
ב-עד 110 בלי רצועות השוו את הטוטאל של אופק, לכן שאלתי.מי שמתכנן לשבור שיא, יכול לבקש קפיצות קטנות יותר, החל מחצי קילו. ככה שלהשוות שיא ישראל זה די טפשי.
משקל גוף, למרות שבעצם יש מצב שאתה צודק לא בטוחהראשון שביצע אותו
משקל גוף יקבע באותה תחרות מי ניצח את הקטגוריה. בשיאים לא מעניין כמה שקלת רק באיזה קטג' היית ולכן זה לא משנה והראשון שמבצע את המשקל מחזיק בשיאמשקל גוף, למרות שבעצם יש מצב שאתה צודק לא בטוח