הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב ומסה

ofiravn

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום לכולם ,
אני מעוניין כבר זמן מה להתחיל להתאמן ובינתיים קראתי קצת בכדי להרחיב את הידע שלי ,
אני אשמח לדעה כיצד להתחיל להתאמן
בן 18
שוקל 82
מטר 1.65
אין לי מסת שריר גבוהה ואחוז שומן של 26%~ ,
אני רוצה להתחיל חיטוב אבל לא יודע אם זה ייתן לי משהו חוץ מלהרזות , אני מעדיף לפתח את הגוף ולאחר מכן לחטב, אך האם התחלת תהליך של מסה לא יגרום לשומן פשוט להישאר בגוף ויהיה לי יותר קשה ? או שעלי לנסות ולשלב ירידה באחוזי השומן לצד אימוני כוח ?

מסה באחוז שומן שכזה חסרת תועלת...
ממליץ לחטב ל11-13% ואז להתחיל תהליך מסה מבוקר ואיטי.

• פותח/ת השרשור
זה יתן לך נקודת פתיחה טובה יותר להתחלת מסה.
כן זה ברור אבל השאלה אם במהלך הדרך אני אצליח לפתח מסת שריר כלשהי או שפחות אני יהיה פשוט רזה , לא שיש לי בעיה כמובן אבל אני מעדיף גם לפתח שריר תוך כדי.

כן זה ברור אבל השאלה אם במהלך הדרך אני אצליח לפתח מסת שריר כלשהי או שפחות אני יהיה פשוט רזה , לא שיש לי בעיה כמובן אבל אני מעדיף גם לפתח שריר תוך כדי.
יכול להיות שבתור מתאמן מתחיל אתה תפתח גם קצת מסת שריר תוך כדי החיטוב, בכל מקרה זה לא יהיה משהו משמעותי.

בסופו של עניין אתה לא במרוץ כלשהו, תראה את זה בתור מסע מחולק לשלבים.
שלב ראשון שלך יהיה חיטוב, ולאחר מכן מסה.
במידה ותעלה מבחינתך יותר מדי בשומן במהלך המסה, חיטוב נוסף קצרצר.
אין קיצורי דרך וצריך להתחיל ממקום כלשהו.

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שבתור מתאמן מתחיל אתה תפתח גם קצת מסת שריר תוך כדי החיטוב, בכל מקרה זה לא יהיה משהו משמעותי.
בסופו של עניין אתה לא במרוץ כלשהו, תראה את זה בתור מסע מחולק לשלבים.
שלב ראשון שלך יהיה חיטוב, ולאחר מכן מסה.
במידה ותעלה מבחינתך יותר מדי בשומן במהלך המסה, חיטוב נוסף קצרצר.
אין קיצורי דרך וצריך להתחיל ממקום כלשהו.

קודם כל תודה רבה חברה,
אתם ממליצים על משהו מיוחד או שפשוט לבחור מה שהכי יתאים לי (תוכנית) , הכוונה למשהו מסוים שאולי יתאים למה שאני מחפש.

קודם כל תודה רבה חברה,
אתם ממליצים על משהו מיוחד או שפשוט לבחור מה שהכי יתאים לי (תוכנית) , הכוונה למשהו מסוים שאולי יתאים למה שאני מחפש.
המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
בסוף המאמר יש גם קישור לתכניות אימונים, תבחר FBW ולך עליה.

Back
למעלה תחתית