הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה זמן לאחר אימון צריך חלבון

אנונימי14

משתמש מתחיל
197
5
נק' מוניטין:
13
197
5
נגיד אני עושה גב 20 דקות
יד קדמית 20 דק
יד אחורית 20 דק

לפי מה שהבנתי החלבון נספג חצי שעה אחרי האימון הכי טוב כאילו עד חצי שעה לאחר סיום האימון
עכשיו עם התחלתי עם גב אז זה לא יהיה אפקט טוב? (כי בתכלס סיימתי גב ראשון של 20 דקות ועשיתי עוד 40 דקות אימון על חלקים אחרים בגוף..
מה אומרים .?

לפי מה שהבנתי החלבון נספג חצי שעה אחרי האימון הכי טוב כאילו עד חצי שעה לאחר סיום האימון
הבנת לא נכון.

עכשיו עם התחלתי עם גב אז זה לא יהיה אפקט טוב?
שטויות במיץ.

אין קשר בין סוג האימון לבין זמן צריכת החלבון.

במצב שלך אין שום חשיבות למתי אתה צורך חלבון, העיקר שתגיע לערכים בסוף היום

• פותח/ת השרשור
הבנת לא נכון.

שטויות במיץ.

אין קשר בין סוג האימון לבין זמן צריכת החלבון.

אה אז אני יכול להתאמן מתי שאני רוצה ולאכול מתי שבא לי ? גם אם זה 3 שעות אחרי האימון אפילו?

אה אז אני יכול להתאמן מתי שאני רוצה ולאכול מתי שבא לי ? גם אם זה 3 שעות אחרי האימון אפילו?
למה שתישאר רעב 3 שעות ועוד לא תאכל שעה שעתיים לפני האימון ? זה איזה 6 שעות בלי אוכל בחיים לא תגיע ככה לערכים וגם תישאר רעב.

• פותח/ת השרשור
למה שתישאר רעב 3 שעות ועוד לא תאכל שעה שעתיים לפני האימון ? זה איזה 6 שעות בלי אוכל בחיים לא תגיע ככה לערכים וגם תישאר רעב.
לא זה שאלה למצבים קריטים בהם אני בנסיעה או רחוק מהבית אבל יש לי אפשרות להתאמן אז הבנתי שזה בסדר ושזה אפשרי שאחרי זה אוכל קצת יותר 😃

כן.
אבל עדיף יהיה לצרוך סוכרים פשוטים אחרי האימון וכמובן לדאוג לארוחה נורמלית בטווח של עד שעתיים אחרי.

• פותח/ת השרשור
כן.
אבל עדיף יהיה לצרוך סוכרים פשוטים אחרי האימון וכמובן לדאוג לארוחה נורמלית בטווח של עד שעתיים אחרי.
הבנתי,

ומה זה סוכרים פשוטים פרי כאילו? יש עוד סוגים של סוכר פשוט ?

ומה זה סוכרים פשוטים פרי כאילו? יש עוד סוגים של סוכר פשוט ?
תמרים (פירות כמו בננה גם) , ויטמינצ'יק, סוכר ענבים.. דברים כאלה לדעתי.
אני אישית אוכל כמה חתיכות של דובוני גומי מתוקים, כ 20 גרם סוכר בערך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית