נק' מוניטין:
231
- 1,425
- 188
בנעילה צריך להביא את הראש קדימה או לא ? אני רואה הרבה אנשים חזקים שעושים ככה וככה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לפני שהמוט עובר את הראש בדרכו למעלה, מטים את הגב מעט אחורה כדי שהמוט יוכל להמשיך לעלות בקו ישר (צריך לעבור את הראש), אחרי שהמוט עבר את הראש, מטים חזרה את הגוף. בסוף התנועה עושים שראגס, שזה הרמה של הטרפזים.בנעילה צריך להביא את הראש קדימה או לא ? אני רואה הרבה אנשים חזקים שעושים ככה וככה
נכון אבל אני רואה הרבה אנשים חזקיל שלא מטים את הגוף חזרה קדימה והראש מאחורי המוט לאורך כל התנועהלפני שהמוט עובר את הראש בדרכו למעלה, מטים את הגב מעט אחורה כדי שהמוט יוכל להמשיך לעלות בקו ישר (צריך לעבור את הראש), אחרי שהמוט עבר את הראש, מטים חזרה את הגוף. בסוף התנועה עושים שראגס, שזה הרמה של הטרפזים.
זאת טעותנכון אבל אני רואה הרבה אנשים חזקיל שלא מטים את הגוף חזרה קדימה והראש מאחורי המוט לאורך כל התנועה
מה ההבדל ? אני אסביר לך - עברתי תאונה לפני כמה חודשים והכתף שלי לא במצב שנעים לי להביא אותה מאחורי הראש ואני לא יודע מה לעשותזאת טעות
לא משהו רציני זה היה שנפלתי בצבא על הכתף הזאת ...אם עברת תאונה ויש לך בעיה בכתף עדיף שתראה רופא כלשהו לפני שתנסה לעשות פרס.