עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך נעליים גבוהות של אולסטאר יכולות לעזור במשהו? איך זה בכלל דומה בצורה כלשהי לרצועות ברכיים? 🫤עם נעליים גבוהות אפשר להרוויח עוד קצת "כוח" , בדומה לרצועות ברכיים, אבל זה הרבה יותר זניח
כשאתה בתחתית הנעל רוצה כביכול לעשות כפיפה בקרסול בגלל שהיא נמתחת,איך נעליים גבוהות של אולסטאר יכולות לעזור במשהו? איך זה בכלל דומה בצורה כלשהי לרצועות ברכיים? 🫤
או שאולי אתה מתכוון לנעלי הרמת משקולות?
אנחנו מדברים על נעל שטוחה, רגילה של אולסטאר כן?כשאתה בתחתית הנעל רוצה כביכול לעשות כפיפה בקרסול בגלל שהיא נמתחת,
מממ, לא רואה איך עוד אני יכול להסביר. כמובן שזאת תרומה זניחה מאוד וגם כתבתי את זהאנחנו מדברים על נעל שטוחה, רגילה של אולסטאר כן?
עדיין לא מצליח להבין איך אתה משווה את זה לרצועות ברכיים..
אנחנו מדברים על נעל שטוחה, רגילה של אולסטאר כן?
עדיין לא מצליח להבין איך אתה משווה את זה לרצועות ברכיים..
אנו חושב שה"תמיכה" הזאת היא פסיכולוגית, כאילו נעל גבוהה עוזרת ליציבות בקרסולמממ, לא רואה איך עוד אני יכול להסביר. כמובן שזאת תרומה זניחה מאוד וגם כתבתי את זה
מממ, לא רואה איך עוד אני יכול להסביר. כמובן שזאת תרומה זניחה מאוד וגם כתבתי את זה
אתה מתכוון שאין תנועה במפרק הקרסול? כי יש, היא פשוט תנועה קטנה יותר.ההבדל הוא שבמקרה של רצועות ברכיים, מפרק הברך הוא אחד המפרקים שסביבו מתבצעת התנועה ולכן אגירת אנרגיה אלסטית כן תורמת שם. מפרק הקרסול לא קשור לחגיגה.
אתה מתכוון שאין תנועה במפרק הקרסול? כי יש, היא פשוט תנועה קטנה יותר.
אני יוצא מנקודת הנחה שבשביל שמפרק יזוז, שריר צריך להניע אותו.
מצטער, אני לא מצליח להבין אותך.התנועה במפרק הקרסול לא סתם "קטנה יותר", היא ממש אפסית, ולא רק שהיא אפסית, היא גם לא תורמת בשום אופן לביצוע הסקוואט.
התנועה במפרק הקרסול לא סתם "קטנה יותר", היא ממש אפסית, ולא רק שהיא אפסית, היא גם לא תורמת בשום אופן לביצוע הסקוואט.
היא ממש לא אפסית. היא בקלות מגיעה ל-30 מעלות, וישנם אנשים שלא מסוגלים לבצע את התרגיל בגלל גמישות לקויה מאד בקרסול (dorsiflexion).מצטער, אני לא מצליח להבין אותך.
מה ההבדל בין הקרסול לברך שמוציא את הקרסול מ"החגיגה"?
לגבי תנועה בקרסול, 10-30 מעלות זה לא אפסי, זו פשוט תנועה קטנה.
מה שנוח לך יותר.במידה ויש לי בבית גם אולסטאר גבוהות וגם נמוכות אתם אומרים עדיף להתאמן עם הגבוהות ?
אל תאשים את הגוף של המתאמן בכך שהוא לא למד לבצע תנועה כלשהי. זה שגוי. מי שיש לו בעיית גמישות כל כך קיצונית זה מישהו שגם יש לו בעייה ביום יום בפעילויות ממש פשוטות, ולא בגלל כוח, אלא בגלל טווח תנועה מאוד, מאוד מוגבל. ולא, קשיש שלא מסוגל לשפוף כי הוא מפחד ליפול ולכן לא יורד עד למטה כי הוא יודע שלא יצליח לקום, לא נחשב לאחד שלא שופף עד הסוף בגלל בעיית גמישות, כי זו בעייה של כוח. כמה כאלה אתה מכיר?היא ממש לא אפסית. היא בקלות מגיעה ל-30 מעלות, וישנם אנשים שלא מסוגלים לבצע את התרגיל בגלל גמישות לקויה מאד בקרסול (dorsiflexion).