הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסעדת המבורגר

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך
אני מחפש את המקומות הלא המוכרים, הזניחים שאף אחד לא יודע על קיומם
תבוא ל"קציצה עגלגלה" במעונה (שזה מושב ליד מעלות, שזה 20 ק"מ מזרחית לנהריה, שזה 30 ק"מ צפונית לחיפה וחיפה בטוח כולם מכירים).
פשששש איזה מילים
כאחד שאכל הרבה פעמים ב-BBB אני אומר לך שההמבוגרים הרגילים שלהם לא משהו, הייתה צריך לנסות את המיוחדים, יש להם שתיים מאוד טובים,
- המבורגר קצבים, שהוא בין ההמבורגרים הטובים שאכלתי.
- המבורגר לטיני משהו כזה שהיה דווקא די טוב.
חבל לא שאלתי אותך לפני, הייתי איזה 5 פעמים ב BBB בחודש האחרון.

אגב עכשיו נזכרתי שבורגר סאלון פתחו סניף בראשל"צ אם זה מעניין אותך...

כאחד שאכל הרבה פעמים ב-BBB אני אומר לך שההמבוגרים הרגילים שלהם לא משהו, הייתה צריך לנסות את המיוחדים, יש להם שתיים מאוד טובים,
- המבורגר קצבים, שהוא בין ההמבורגרים הטובים שאכלתי.
- המבורגר לטיני משהו כזה שהיה דווקא די טוב.

מעבר לשני ההמבורגרים האלה אני גם לא תופס מ-BBB אבל פשוט צריך לדעת מה המנות דגל של המקום ולא סתם לקחת משהו רגיל ולצפות לוואו

אגב אני גם כמוך, אוהב לנסות את המקומות הלא מוכרים כל כך שפתאום מפתיעים, כמו האיבו בירושלים שרק בשנים האחרונות פתאום התחילו לשמוע על המקום, ויש שם המבורגרים מצויינים.

כפי שאמרתי - אני לא אוכל במקומות ככה שלא היה לי מושג מה לצפות. הייתי באותו יום ביום צ'יט אז לקחת את ההמבורגר הכי גדול שהיה להם.

נראה לי שלא לקחתי את הלטינו בגלל שביצת עין אף פעם לא הייתה לי קשורה להמבורגר ולא רציתי להרוס את כל ההמבורגר אז בגלל זה לקחתי מנה רגילה.

איבו לא הייתי מהסיבה שאני לא ממש מת על ירושלים וזה בלשון המעטה כמו שאני לא מת על ת"א.
תבוא ל"קציצה עגלגלה" במעונה (שזה מושב ליד מעלות, שזה 20 ק"מ מזרחית לנהריה, שזה 30 ק"מ צפונית לחיפה וחיפה בטוח כולם מכירים).

פשששש איזה מילים

חבל לא שאלתי אותך לפני, הייתי איזה 5 פעמים ב BBB בחודש האחרון.

אם הייתי עושה איזה פעילות באזור אז בכיף - לבוא עד למקומות כאלה רק בשביל המבורגר אני צריך להיות ממש מפגר.

+ יעשו לך המבורגר באיזה משקל שתרצה בכפולות של 160 או 220. הכי הרבה שאכלתי היה 660.

כל הדיבור הזה על המבורגר בפסח עשה אותי רעב אש

הוא בינוני ממש, אם לא היו לו תוספות טובות לא הייתי חוזר לשם.
הוא השתנה, מאז שהמקום זכה לבין המקומות הטובים בארץ, ההמבורגרים שם באמת הפכו לבינוניים, אבל זה לא היה ככה, אכלתי שם לפני הרבה שנים והיה מצוין, ובשנה האחרונה אלכתי שם פעמיים ובאמת היה בינוני, אז או שהטעם שלי השתפר, או שבאמת המקום השתנה

הוא השתנה, מאז שהמקום זכה לבין המקומות הטובים בארץ, ההמבורגרים שם באמת הפכו לבינוניים, אבל זה לא היה ככה, אכלתי שם לפני הרבה שנים והיה מצוין, ובשנה האחרונה אלכתי שם פעמיים ובאמת היה בינוני, אז או שהטעם שלי השתפר, או שבאמת המקום השתנה
אתן צ'אנס נוסף בזכותך.

ממליץ בחום על אמריקה בורגרס באלנבי ליד הפורט סעיד (ליד הבית כנסת הגדול)
המבורגר משוגע כמה שהוא טוב.

תנסה גם את גורמה 26 (לא תצא משם שבע בזול) בשביל ההמבורגרים המיוחדים, זה משוגע גם.

ממליץ בחום על אמריקה בורגרס באלנבי ליד הפורט סעיד (ליד הבית כנסת הגדול)
המבורגר משוגע כמה שהוא טוב.

תנסה גם את גורמה 26 (לא תצא משם שבע בזול) בשביל ההמבורגרים המיוחדים, זה משוגע גם.

חשבתי שאתה מבין , אמריקה בורגרס? קטן , לא משביע , לא מיוחד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית