נק' מוניטין:
11,185
- 5,953
- 3,737
כן אבל אני לוקח 500 עם בייקון וגבינה טבעות בצל וקולה"קצת".. אם ככה אתה אוכל 1 במחיר של 2.5
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן אבל אני לוקח 500 עם בייקון וגבינה טבעות בצל וקולה"קצת".. אם ככה אתה אוכל 1 במחיר של 2.5
איך הסניף בקריית אונו?
ויטרינה באבן גבירול המבורגר מדהים
תבוא ל"קציצה עגלגלה" במעונה (שזה מושב ליד מעלות, שזה 20 ק"מ מזרחית לנהריה, שזה 30 ק"מ צפונית לחיפה וחיפה בטוח כולם מכירים).אני מחפש את המקומות הלא המוכרים, הזניחים שאף אחד לא יודע על קיומם
פשששש איזה מיליםאפוסטרוף
חבל לא שאלתי אותך לפני, הייתי איזה 5 פעמים ב BBB בחודש האחרון.כאחד שאכל הרבה פעמים ב-BBB אני אומר לך שההמבוגרים הרגילים שלהם לא משהו, הייתה צריך לנסות את המיוחדים, יש להם שתיים מאוד טובים,
- המבורגר קצבים, שהוא בין ההמבורגרים הטובים שאכלתי.
- המבורגר לטיני משהו כזה שהיה דווקא די טוב.
כאחד שאכל הרבה פעמים ב-BBB אני אומר לך שההמבוגרים הרגילים שלהם לא משהו, הייתה צריך לנסות את המיוחדים, יש להם שתיים מאוד טובים,
- המבורגר קצבים, שהוא בין ההמבורגרים הטובים שאכלתי.
- המבורגר לטיני משהו כזה שהיה דווקא די טוב.
מעבר לשני ההמבורגרים האלה אני גם לא תופס מ-BBB אבל פשוט צריך לדעת מה המנות דגל של המקום ולא סתם לקחת משהו רגיל ולצפות לוואו
אגב אני גם כמוך, אוהב לנסות את המקומות הלא מוכרים כל כך שפתאום מפתיעים, כמו האיבו בירושלים שרק בשנים האחרונות פתאום התחילו לשמוע על המקום, ויש שם המבורגרים מצויינים.
תבוא ל"קציצה עגלגלה" במעונה (שזה מושב ליד מעלות, שזה 20 ק"מ מזרחית לנהריה, שזה 30 ק"מ צפונית לחיפה וחיפה בטוח כולם מכירים).
פשששש איזה מילים
חבל לא שאלתי אותך לפני, הייתי איזה 5 פעמים ב BBB בחודש האחרון.
אז תזכור את המקום לפעם הבאה שתהיה באזור 😃אם הייתי עושה איזה פעילות באזור אז בכיף - לבוא עד למקומות כאלה רק בשביל המבורגר אני צריך להיות ממש מפגר.
עכשיו תדע 😛חבל לא שאלתי אותך לפני, הייתי איזה 5 פעמים ב BBB בחודש האחרון.
בגלל שאני גר בירושלים, אני יכול להבין אנשים שלא אוהבים את ירושלים 😃איבו לא הייתי מהסיבה שאני לא ממש מת על ירושלים וזה בלשון המעטה
עכשיו תדע 😛
בגלל שאני גר בירושלים, אני יכול להבין אנשים שלא אוהבים את ירושלים 😃
תבוא ל"קציצה עגלגלה" במעונה (שזה מושב ליד מעלות, שזה 20 ק"מ מזרחית לנהריה, שזה 30 ק"מ צפונית לחיפה וחיפה בטוח כולם מכירים).
בונא את זה לא ידעתי, אכלתי רק 320 😃+ יעשו לך המבורגר באיזה משקל שתרצה בכפולות של 160 או 220. הכי הרבה שאכלתי היה 660.
כשאתה מבקש את זה העובדים ידעו שאתה באמת מכיר את המקוםבונא את זה לא ידעתי, אכלתי רק 320 😃
הוא בינוני ממש, אם לא היו לו תוספות טובות לא הייתי חוזר לשם.כמו האיבו בירושלים שרק בשנים האחרונות פתאום התחילו לשמוע על המקום, ויש שם המבורגרים מצויינים.
הוא השתנה, מאז שהמקום זכה לבין המקומות הטובים בארץ, ההמבורגרים שם באמת הפכו לבינוניים, אבל זה לא היה ככה, אכלתי שם לפני הרבה שנים והיה מצוין, ובשנה האחרונה אלכתי שם פעמיים ובאמת היה בינוני, אז או שהטעם שלי השתפר, או שבאמת המקום השתנההוא בינוני ממש, אם לא היו לו תוספות טובות לא הייתי חוזר לשם.
אתן צ'אנס נוסף בזכותך.הוא השתנה, מאז שהמקום זכה לבין המקומות הטובים בארץ, ההמבורגרים שם באמת הפכו לבינוניים, אבל זה לא היה ככה, אכלתי שם לפני הרבה שנים והיה מצוין, ובשנה האחרונה אלכתי שם פעמיים ובאמת היה בינוני, אז או שהטעם שלי השתפר, או שבאמת המקום השתנה
יאללה בוא נזמין אני יקפוץ אליך לגבעת זאב,אתן צ'אנס נוסף בזכותך.
אכלתי שם וההמבורגר היה מדהיםויטרינה על הפנים לדעתי
לא יודע לגביי ק.אונו לא אכלתי שם
פסח מחטב את כולנו..😭יאללה בוא נזמין אני יקפוץ אליך לגבעת זאב,
אהה רגע.. אני בעצם בחיטוב.. 😅
ממליץ בחום על אמריקה בורגרס באלנבי ליד הפורט סעיד (ליד הבית כנסת הגדול)
המבורגר משוגע כמה שהוא טוב.
תנסה גם את גורמה 26 (לא תצא משם שבע בזול) בשביל ההמבורגרים המיוחדים, זה משוגע גם.