הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסעדת המבורגר

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
שלום לכולם אשמח להמלצות על "מסעדת המבורגרים" העובדת בשבת בצהריים וכמובן...אפשר למצוא בשר איכותי,מנות מפנקות והכוווווווול במחיר 'הוגן'.
*אזור ראשלצ והסביבה,אפשר גם ת"א ודרומה עד אשקלון.
אגב,ניסיתי כבר את ה "T-REX" ב'בלאק' (450ג') והיה אחלה.

שושה בתא הכי טובה בעיר באחריות
אבל שה יקר קצת. אני בשביל להיות שבע שם צריך לשים 130 שח

יש לך את מיטבול בדרך המכבים והגראז' ברחוב הרצל בגבול בין ראשל"צ מרכז לרחובות

אני שמעתי שהיומנגס פיצוץ, הלכתי לאכול ולא ממש התלהבתי.
בכפר סבא גם אני לא התלהבתי, אבל בצומת רופין זה בהחלט ההמבורגר הכי טעים שאכלתי, אני לא מבין איך הההבדלים כל כך גדולים בין הסניפים
יש לך את מיטבול בדרך המכבים
אח שלי ניצח את הצ'לאנג' שמה פעמיים, נראה לי כבר יש במיטבול תמונה שלו 😆

בכפר סבא גם אני לא התלהבתי, אבל בצומת רופין זה בהחלט ההמבורגר הכי טעים שאכלתי, אני לא מבין איך ההבדלים כל כך גדולים בין הסניפים

אח שלי ניצח את הצ'לאנג' שמה פעמיים, נראה לי כבר יש במיטבול תמונה שלו 😆

חושב שזה נטו השיתוף פעולה של הצוות במטבח, יש להם עומס מטורף של אנשים שבסניף של רופין כבר יודעים איך להתמודד איתו כי הם כבר ממוקצעים.

ות'אמת שלא שמתי לב, הייתי במיטבול אולי פעמיים 3.

ואני אישית לא מתקרב לרשתות המוכרות, פשוט לא אוהב. אני מחפש את המקומות הלא המוכרים, הזניחים שאף אחד לא יודע על קיומם בדיוק כמו שחשבנו שמסעדה בתחנת דלק(אני אהבתי דווקא את הקטע) זה הדבר הכי הזיה שקיים.

חבר לקח אותי לפני כמה זמן ל-BBB באזור תעשייה, אחרי שלא רציתי ללכת והיו בינינו וויכוחים ובסוף שכנע אותי.
הזמנתי 300(ההמבורגר הכי גדול שלהם) אחרי 15-20 דק' המלצר מגיע עם ההמבורגר הכי קטן שראיתי בחיים שלי.
אני מסתכל על החבר ומתאמץ לא לצחוק לו ולמלצר בפנים. אחרי המקרה הזה אמרתי לו שאין מצב שאני יוצא למקומות האלו. אם אין ממש ברירה אני אולי יכול לזרום על אגאדיר שהוא סבבה.

נערך לאחרונה:
יש'ך את "הפרוזדור" בת"א ששמעתי שהם מעולים, עוד לא יצא לי לבקר שם.

אם אתה מוכן לנסוע אז יש'ך גם את מורדן בר במודיעין שיש להם המבורגרים שונים ומשונים.

חבר לקח אותי לפני כמה זמן ל-BBB באזור תעשייה,
כאחד שאכל הרבה פעמים ב-BBB אני אומר לך שההמבוגרים הרגילים שלהם לא משהו, הייתה צריך לנסות את המיוחדים, יש להם שתיים מאוד טובים,
- המבורגר קצבים, שהוא בין ההמבורגרים הטובים שאכלתי.
- המבורגר לטיני משהו כזה שהיה דווקא די טוב.

מעבר לשני ההמבורגרים האלה אני גם לא תופס מ-BBB אבל פשוט צריך לדעת מה המנות דגל של המקום ולא סתם לקחת משהו רגיל ולצפות לוואו

אגב אני גם כמוך, אוהב לנסות את המקומות הלא מוכרים כל כך שפתאום מפתיעים, כמו האיבו בירושלים שרק בשנים האחרונות פתאום התחילו לשמוע על המקום, ויש שם המבורגרים מצויינים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית