הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסעדת המבורגר

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך
יומנגס זה over rated לגמרי. לא כזה להיט. סתם כמויות בטעם סביר.

המורדן בר במודיעין ממש טוב, יש דברים מיוחדים. אני ממש אהבתי את ההמבורגר על ופל בלגי. קצת מתוק מדי אז לא להגזים עם המייפל שמה.

פעם מצאתי את ההמבורגר הכי טוב שאכלתי - בספידו בר בנמל ת"א..ונראלי סגרו שם. זה לא המבורגריה אבל ההמבורגר שם היה להיט

יומנגס זה over rated לגמרי. לא כזה להיט. סתם כמויות בטעם סביר.

המורדן בר במודיעין ממש טוב, יש דברים מיוחדים. אני ממש אהבתי את ההמבורגר על ופל בלגי. קצת מתוק מדי אז לא להגזים עם המייפל שמה.

פעם מצאתי את ההמבורגר הכי טוב שאכלתי - בספידו בר בנמל ת"א..ונראלי סגרו שם. זה לא המבורגריה אבל ההמבורגר שם היה להיט

ההמבורגר שלהם הכי טוב בארץ ולא בכדי. על הצ'יפס עוד אפשר להתווכח ולהסכים שהוא טבול בשמן שהשתמשו בו כבר בטח עשרות אלפי פעמים.

גם אני שמעתי על המורדן בר במודיעין דברים ממש טובים. ראיתי תמונות ויש להם מנות הזויות.

ההמבורגר הכי טעים בארץ שאני אכלתי, ולצערי הוא לא קיים יותר, זה פופא בת"א.

ההמבורגר שלהם הכי טוב בארץ ולא בכדי. על הצ'יפס עוד אפשר להתווכח ולהסכים שהוא טבול בשמן שהשתמשו בו כבר בטח עשרות אלפי פעמים.
סתם כי נוצר באז על סניף אחד עם אווירה מעולה והמבורגר סביר עם המון סוגי גבינה. והכל בכמויות שקשה לסיים.
הקציצה כקציצה לא להיט.

גם אני שמעתי על המורדן בר במודיעין דברים ממש טובים. ראיתי תמונות ויש להם מנות הזויות.
סע לביקור..ממש שווה

זה בקטנה ממש. אם אתה נוסע בסביבות 21-22 לא תתעכב בכלל ותגיע גג תוך 35 דק אחרי שמצאת חניה

מקווה שאין שם תורי ענק כמו ביומנגס ובעיית חנייה כי זה ממש יוריד לי...

בתור אחד שאכל ברוב המקומות "הידועים" בארץ, יומנגס זה לא יותר משם.. אם אתה שואלים אותי? מוזס > יומנגס.
המקום מספר אחד בארץ זה מו ומו ברחובות לטעמי האישי.
הגראז' גם אחלה של מקום, יותר טעים מיומנגס, אבל מוזס והאדסון לוקחים.

נערך לאחרונה:
רק בצומת רופין.
אם אכלת שם ולא אהבת.. אז אין לך טעם בהמבורגרים 😛
@yujinius @לוטם
אכלתי שם, לא כזה מדהים. הגבינה בתוך התערובת עושה את זה מגעיל טיפה.. במיוחד אם אתה אוכל את זה עם מידת עשייה של מדיום. חשבתי שעוד מזל שאני גר קרוב לשם שאני אזמין הרבה אוכל מהם.. בסוף זה חרא 😆
יש את גורדוס שנפתח לפני כמה ימים.
מישהו הלך לשם?

אכלתי שם, לא כזה מדהים. הגבינה בתוך התערובת עושה את זה מגעיל טיפה.. במיוחד אם אתה אוכל את זה עם מידת עשייה של מדיום. חשבתי שעוד מזל שאני גר קרוב לשם שאני אזמין הרבה אוכל מהם.. בסוף זה חרא 😆
יש את גורדוס שנפתח לפני כמה ימים.
מישהו הלך לשם?

שמעתי מחברים שהציפייה בתור היא לפחות שעתיים(יותר גרוע מיומנגס) ושכרגע עדיף לתת יותר זמן לצוות להתבשל ולהתמקצע כי הם כנראה כרגע לא עובדים מספיק טוב.

בתל אביב יש לך את:
המבורגר גורמה 26 שהוא מעולה.
אמריקן בורגר
וגם לוטרינה יש המבורגר מעולה.

(אם אתה אוכל כשר אז אני לא יודע כמה רלוונטי ההמלצות האלו).

יומנגס מגעיל הייתי אתמול וכבר הזמנתי כנפיים.

ההמבורג ברחובות שווה ביקור ?

שמעתי מחברים שהציפייה בתור היא לפחות שעתיים(יותר גרוע מיומנגס) ושכרגע עדיף לתת יותר זמן לצוות להתבשל ולהתמקצע כי הם כנראה כרגע לא עובדים מספיק טוב.
מבאס. נראה מסעדה מצוינת דווקא.

חשבתי שאתה מבין , אמריקה בורגרס? קטן , לא משביע , לא מיוחד.
אתה הבן אדם היחיד שחושב ההפך, כנראה שהבעיה אצלך לא אצלי
(ירדנה, עומרי, רומי, בבצ'יק הגיב פה גם בעד, קיצר תאכל שושה ואל תבאס אחרים)

תאכל את הפיני, הוא מדהים.
לא יודע לגביי השאר.

ההמבורג ברחובות שווה ביקור ?

יצא לי לאכול בבלק/BBB/נאפיס/יומנגס/מוזס/וולפנייט(זה היה TAKE AWAY אז לא יודע כמה הוולפנייט משקף).

המבורג לדעתי יותר טוב מכולם, הקציצה עצמה מדהימה.
לא טעמתי בורגר יותר טוב משלהם בנתיים.

אתה הבן אדם היחיד שחושב ההפך, כנראה שהבעיה אצלך לא אצלי
(ירדנה, עומרי, רומי, בבצ'יק הגיב פה גם בעד, קיצר תאכל שושה ואל תבאס אחרים)

בסדר כל מי שאכלתי איתו שם באותו היום לא אהב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית