הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסעדת המבורגר

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך
האיטלקי מעולה

מסכים ביותר

מבאס. נראה מסעדה מצוינת דווקא.

חבר שאכל שם אמר שההמבורגר טוב, מצד שני זה חבר שאני לא יודע כמה ידע יש לו בערכת המבורגר אז אני אקח הכל בערבון מוגבל.

מבין שהמקום כרגע בכמה שבועות הרצה וטבעי שכשיש לך כ"כ הרבה עומס של אנשים(פאקינג שעתיים עמידה בתור!!!) יהיו לך טעויות בין אם תרצה ובין אם לא. מה גם שצריך לתת זמן שהבאז על המקום יעבור וכמו שכבר אמרתי שהצוות יפעיל את המקום טוב יותר.

תאכל את הפיני, הוא מדהים.
לא יודע לגביי השאר.
מה זה הפיני? עם המייפל?
אבל בכל המבורגר בתערובת שלו יש גבינה. ככה זה אצלהם לפי מה שהבנתי.
מסכים ביותר

חבר שאכל שם אמר שההמבורגר טוב, מצד שני זה חבר שאני לא יודע כמה ידע יש לו בערכת המבורגר אז אני אקח הכל בערבון מוגבל.

מבין שהמקום כרגע בכמה שבועות הרצה וטבעי שכשיש לך כ"כ הרבה עומס של אנשים(פאקינג שעתיים עמידה בתור!!!) יהיו לך טעויות בין אם תרצה ובין אם לא. מה גם שצריך לתת זמן שהבאז על המקום יעבור וכמו שכבר אמרתי שהצוות יפעיל את המקום טוב יותר.
לול, כן אני אחכה טיפה שיירגע כל הלחץ הזה וננסה שם.

מה זה הפיני? עם המייפל?
אבל בכל המבורגר בתערובת שלו יש גבינה. ככה זה אצלהם לפי מה שהבנתי.
כן עם המייפל, ואין גבינה בתערובת.
יש חזה אווז צלוי + אגוזי קאשיו.
הוספתי את הגבינה והבייקון מלמעלה.

מי יודע מה מהמסעדות שצוינו כאן פתוח היום אחרי 2 בלילה?

כן בדיוק ראיתי
חשבתי לנסות משהו חדש. אם יש עוד משהו פתוח אשמח לדעת, וחשוב שיהיה צפונית לנתב"ג כי אני אהיה בדרך משם לצפון ולא בא לי לעשות סיבוב גדול מדי בשביל המבורגר (אלא אם הוא ממש שווה את זה). אם לא אז אלך ליומנגס זה עדיין חדש מספיק בשבילי 😃

טוב אז ככה, מסתבר שלאחרונה יומנגס "התמסחרו" ועכשיו הקציצות שלהם מבשר הרבה פחות איכותי מפעם, וגם הרבה פחות טעים.
זה אולי מסביר חלק מהביקורות שנכתבו פה . (אגב, זה בוודאות . היינו שם, אכלנו, התאכזבנו, דיברנו עם העובדים)

כפ"ס או צומת רופין ?

תכננתי לנסוע שבוע הבא עם חבר ולהכיר לו את המקום, איזה באסה.

לא אכלתי בהמון מקומות אבל הכי טוב שאכלתי זה שאח שלי הכין לי על המנגל קציצה מדבאח בחיפה (כמובן היה לנו לחמניית המבורגרים,עגבניות,חמוצים,בצלים,חסה,רטבים הכל)

בלת"ק
לא יודע אם כתבו - גורדוס בחולון
הייתי שלשום, מדהים! ממליץ לנסות את המייק קרטר וכמובן קינוח חלבי מפנק לאחר מכן.
ואם יומנגס רק ברופין, זה בצד השני עבורך, אבל בכפר סבא היה מזעזע ועשה לי טראומה !
עריכה:
השקעתי 2 דקות וקראתי,
שוב - גורדוס גורדוס גורדוס.
הבשר לא להיט, הייתי אומר 7\10, אבל השילובים בתוך הלחמניה, והצ'יפס בטטה עושים חוויה מדהימה בפה.
חיכיתי 12 דקות בתור בחוץ, וההמבורגר יצא תוך 8 דקות (אין מידות עשיה אז אני מניח שעובדים במטבח בפס אינסופי של המבורגרים MW כל הזמן)
וכן, אני מבין בבשר, אכלתי בכל מיני מקומות בארץ וגם קצת בברלין ואמסטרדם (שם היה המבורגר הכי טוב שאכלתי בחיים.)
אם בא לכם לקפוץ לעבודה שלי ולטעום המבורגר תוצרת ביתית מעולה גם כן - אז באמצע שבוע טרבין בהרצליה פיתוח, שווה כל ביס, ויש אחלה דיל עם הבירה.

בלת"ק
לא יודע אם כתבו - גורדוס בחולון
הייתי שלשום, מדהים! ממליץ לנסות את המייק קרטר וכמובן קינוח חלבי מפנק לאחר מכן.
ואם יומנגס רק ברופין, זה בצד השני עבורך, אבל בכפר סבא היה מזעזע ועשה לי טראומה !
עריכה:
השקעתי 2 דקות וקראתי,
שוב - גורדוס גורדוס גורדוס.
הבשר לא להיט, הייתי אומר 7\10, אבל השילובים בתוך הלחמניה, והצ'יפס בטטה עושים חוויה מדהימה בפה.
חיכיתי 12 דקות בתור בחוץ, וההמבורגר יצא תוך 8 דקות (אין מידות עשיה אז אני מניח שעובדים במטבח בפס אינסופי של המבורגרים MW כל הזמן)
וכן, אני מבין בבשר, אכלתי בכל מיני מקומות בארץ וגם קצת בברלין ואמסטרדם (שם היה המבורגר הכי טוב שאכלתי בחיים.)
אם בא לכם לקפוץ לעבודה שלי ולטעום המבורגר תוצרת ביתית מעולה גם כן - אז באמצע שבוע טרבין בהרצליה פיתוח, שווה כל ביס, ויש אחלה דיל עם הבירה.

עדיין בשוק שנכנסת אחרי 8 דק' לאכול.

חברים אמרו לי מינימום שעתיים בתור.

כתבתי, לא איי איי איי.. הייתי מדרג 7-8 מ10, אבל השילובים בלחמניה עושים אותו לאחד הטובים שטעמתי!

הייתי ב'CALMA' על הים באשדוד,וההמבורגר שלהם (250 גר' ) היה טעים מאוד ומחיר שווה (59 ש"ח) וגם נוף לים (צרפתים משתזפים)

יאללה בוא נזמין אני יקפוץ אליך לגבעת זאב,
אהה רגע.. אני בעצם בחיטוב.. 😅

נתתי צ'אנס נוסף.
כל הנוכחים היו מאוכזבים, הקציצה שלו דחוסה ממש. וואלה עדיף ההמבורגר של גבעת זאב, גם זול יותר.

בשבת התכנון לבדוק את המורדן בר במודיעין, נראה איך שם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית