vladikdx משתמש מתחיל 163 4 נק' מוניטין: 7 0 163 4 26/4/16 #1 עיניין אותי איך אחרים מחשבים את הקלוריות שלהם ואשמח לדעת כדי לתקן טעויות שלי 😃 אז לפי איך אתם מחשבים? לפי מחשבון קלוריות? אם כן איזה ? או שלפי כל דבר שאתם אוכלים מחשבים את הכמות שאכלת ואת הערכים שלו ומחברים הכל בסוף היום?
עיניין אותי איך אחרים מחשבים את הקלוריות שלהם ואשמח לדעת כדי לתקן טעויות שלי 😃 אז לפי איך אתם מחשבים? לפי מחשבון קלוריות? אם כן איזה ? או שלפי כל דבר שאתם אוכלים מחשבים את הכמות שאכלת ואת הערכים שלו ומחברים הכל בסוף היום?
eyalmazuz 過去は戻れない 2,799 1,913 נק' מוניטין: 4,990 0 2,799 1,913 קאנטרי להבים 26/4/16 #2 FoodsDictionary - מחשבון קלוריות בעברית Nutrition facts, calories in food, labels, nutritional information and analysis – NutritionData.com באנגלית 2 המחשבונים המומלצים ביותר שיש אני משתמש אישית בעברית כי אינלי כוח לחפש באנגלית את המוצרים Upvote 0 Downvote
FoodsDictionary - מחשבון קלוריות בעברית Nutrition facts, calories in food, labels, nutritional information and analysis – NutritionData.com באנגלית 2 המחשבונים המומלצים ביותר שיש אני משתמש אישית בעברית כי אינלי כוח לחפש באנגלית את המוצרים
yogevnn משתמש משקיע 7,906 2,086 משתמש/ת כבוד נק' מוניטין: 5,125 0 7,906 2,086 26/4/16 #3 מחשב תפריט אחד עם הרבה חלופות בעלות ערך קלורי זהה פלוס מינוס ומפסיק לחשב קלוריות במשך היום. רק פעם אחת כשבונה תפריט Upvote 0 Downvote
מחשב תפריט אחד עם הרבה חלופות בעלות ערך קלורי זהה פלוס מינוס ומפסיק לחשב קלוריות במשך היום. רק פעם אחת כשבונה תפריט