הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

הורדת ידיים

מצב
השרשור נעול

OverPower

משתמש קבוע
1,633
13
נק' מוניטין:
3,519
1,633
13
לא יודע איפה להשים את זה אז שמתי פה. מקסימום תעבירו.

מקווה שזה יחסוך הרבה שאלות של : "על איזה שרירים לעבוד כדי להיות טוב בהורדת ידיים".

וד''א, לא לספר את זה להרבה אנשים, תשמו את הייתרון בהורדת הידיים לכם 😃

שזה יהיה רק של הקהילה פה 😛

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא יודע מאיפה הוא אבל המבטא שלו כזה חרא שלא מבינים כלום

בישראל עם חברים אתה לא מצליח לעשות משהו כי הם לא ירשו לך באמת לזוז עם כל הגוף...

• פותח/ת השרשור
רק תלונות ואפילו תודה לא שמעתי :😃😃(

שלא נדבר על מוניטין : P

או שאתה נכנס לפרופיל משתמש שלך ותראה את כל המונטינים למטה , או שתראה למעלה צד ימין יש לך "לוח בקרה אישי" , תכנס אליו תראה בעמוד הראשי שם ..

• פותח/ת השרשור
חחח ראיתי, תודה. מה קורה כשאני מגיע לרף מסויים של מוניטין?... ומה המטרה של המוניטין הזה בכלל? ורק אני יכול לראות את המוניטין שלי? (סלליחה על החפירה)

אין רף זה כמעט בלתי אפשרי להגיע למקסימום שלו (אולי עוד 5 שנים , תסתכל את המספר נקודות שם אתה צריך בערך 20 אלף נק' כדי להגיע למקסימום) , כרגע יש לך 32..
ורק אתה יכול לראות את המוניטין שלך , וכמובן מנהלים.

נראה לי שכולם רואים את המונטין של כולם אבל לא רואים מי הביא להם 🤫

ת ודה אני אני יבדוק אחר כך

תגיד איך עושים שיראו את הסרטון ככה על המסך?

השיטות האלו דיי ידועות זה לא משהו ממש חדש...(לפחות לי)

יצא לי לראות כמה קטעים של אנשים שעשו הורדת ידיים וזה הסתיים לא טוב כמו בסרטון... זה כואב אש, כאבי תופת... אני בעצמי כמעט הגעתי למצב כזה. (חשבתי שאני גיבור גדול ואמרתי לעצמי בראש "לא להשבר עד הסוף", ואם אני מתעקש על משהו ממש קשה להוציא אותי מזה, יומיים אח"כ היו לי כאבים ובקושי יכלתי להזיז את היד)

השיטות האלו דיי ידועות זה לא משהו ממש חדש...(לפחות לי)

יצא לי לראות כמה קטעים של אנשים שעשו הורדת ידיים וזה הסתיים לא טוב כמו בסרטון... זה כואב אש, כאבי תופת... אני בעצמי כמעט הגעתי למצב כזה. (חשבתי שאני גיבור גדול ואמרתי לעצמי בראש "לא להשבר עד הסוף", ואם אני מתעקש על משהו ממש קשה להוציא אותי מזה, יומיים אח"כ היו לי כאבים ובקושי יכלתי להזיז את היד)
ליפני שלושה ימים זה קרה לי. עשיתי הורדות ידיים עים אחד, ניצחתי . השני מיד קפץ, ניצחתי גם אותו ואז הביאו לי בחור גדול שנילחמתי איתו הרבה זמן [בסוף הוא ויתר ונתן לי לנצח]. מיד סבלתי כאבים ביד אך חשבתי שזה יעבור עד האימון למחרת. באימון אחרי מתח כבר הבנתי שאני בבעיה הכאב העצים והלכתי מבלי לסיים את האימון. מאז כל מאמץ של היד גורם לכאב באמה [גיד?] .למישהו יש מושג מה הפציעה?

למה להקפיץ אשכול מלפני חודשיים?
שים לב להבא לתאריך האשכול,
ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית