הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון כאבים מוזרים בריצה

Yakov_98

משתמש מתחיל
273
6
נק' מוניטין:
6
273
6
לפעמים שאני עושה ריצה יש כאבים מוזרים שמציקים, לא כל ריצה לפעמים.
1. כתף ימין וגם לפעמים באזור של הכתף מאחורה ולא רק הכתף עצמו.
2. שקע החזה יותר בצד שמאל.
3. בבטן צד שמאל למעלה לא למטה.

חשוב לציין שאני אדם בריא וזה יכול לקרות לי פיתאום בריצה של 2 ק"מ(ריצה קלה) אבל בריצה של 10 ק"מ לא יקרה לי.
עשיתי פעם אחת ריצה של 12 ק"מ ולא כאב לי כלום חוץ ממה שאמור לכאוב לאט לאט ממאמץ(רגליים).

לגבי 3 אם זה מופיע בזמן ריצה קצרה ומאומצת סביר להניח שזה בסרעפת, שים לב שאתה נושם כמו שצריך גם במהלך ריצה מאומצת (או שתוריד קצת מהקצב), לגבי 1 ו 2 תנסה לעשות חימום קצר לפלג גוף עליון, סיבובי אגן, סיבובי ידיים (כמו תנועות חתירה/גב)

• פותח/ת השרשור
לגבי 3 אם זה מופיע בזמן ריצה קצרה ומאומצת סביר להניח שזה בסרעפת, שים לב שאתה נושם כמו שצריך גם במהלך ריצה מאומצת (או שתוריד קצת מהקצב), לגבי 1 ו 2 תנסה לעשות חימום קצר לפלג גוף עליון, סיבובי אגן, סיבובי ידיים (כמו תנועות חתירה/גב)
תמיד לפני ריצה אני עושה חימום של קילומטר ובחימום אני מזיז ידיים רגליים ואחר כך מתיחות וריצה.

תמיד לפני ריצה אני עושה חימום של קילומטר ובחימום אני מזיז ידיים רגליים ואחר כך מתיחות וריצה.
מתיחות סטאטיות דווקא לא מומלצות לפני ריצה. בכל מקרה בוא נוסיף את @hanan אולי יש לו עוד רעיון.

• פותח/ת השרשור
מתיחות סטאטיות דווקא לא מומלצות לפני ריצה. בכל מקרה בוא נוסיף את @hanan אולי יש לו עוד רעיון.
זה מועיל עושים קצת בהתחלה אחרי החימום ואחרי הריצה עושים מתיחות מושקעות.
זה לפעמים קורה עקב מאמץ גבוה מדי או תנועות ידיים מוגזמות בריצה
יש מצב שבגלל שאני לא אוכל טוב אז אני נהייתי ככה? כי בגלל שהפסקתי תריצות הזנחתי קצת תריצות ובמקום נגיד לקבוע ריצה ב8 בערב ולאכות ממש טוב ואז לעשות ארוחה ממש איכותית בשעה 5 אחר צהריים ופרי שעה בערך לפני אז אני עושה את זה כאילו זה משחק כדורגל יוצא אחרי שעה וחצי של אוכל ורץ ולא אוכל הכי איכותי.
יש סיכוי ענק בגלל זה גם שכואב בצד או שאין ת100אחוז בריצה?

הקטע אני יכול לרוץ 10 ק"מ ולא יכאב לי כלום ואני יכול לרוץ קילומטר 1 אתה פיתאום רואה אותי גוסס כאילו מתעללים בי בספרינטים ומתנשף בהגזמה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית