דיון מה באמת כזה לא בריא בקולה,דיאט קולה וזירו

nattyko212

משתמש מתחיל
217
12
נק' מוניטין:
33
217
12
אני כל הזמן שומע כמה הקולות למינהם זה דבר רע מחיפוש בגיגול ממשיכים התוצאות של כמה זה רע אבל בסופו של דבר לא מצאתי מחקר אחד שמוכיח את זה
וגם בשום מקום לא מדברים על מה כזה רע בקולה ומה התופאות לוואי של הרע הזה
אז קולה רגילה אני מבין שיש כמויות סוכר מוגזמות אבל הממתיקים שיש בזירו או בדיאט לא כאלה גרועים ולא מצאתי בשום מקום מה כבר שתיה מוגזמת שלהם יכולה לעשות
רק המשפטים הרגיל שתמיד חוזר "זה לא בריא" בלי אף אחד שיכול להסביר למה

אז אני מניח שהבנת שהשאלה שלי היא מה לא בריא חוץ מהסוכר בקולה ומה התופאות לוואי של הלא בריא הזה
ועם יש מחקר שמוכיח את זה, זה ביכלל יהיה מעולה

אני כל הזמן שומע כמה הקולות למינהם זה דבר רע מחיפוש בגיגול ממשיכים התוצאות של כמה זה רע אבל בסופו של דבר לא מצאתי מחקר אחד שמוכיח את זה
אז קולה רגילה אני מבין שיש כמויות סוכר מוגזמות אבל הממתיקים שיש בזירו או בדיאט לא כאלה גרועים ולא מצאתי בשום מקום מה כבר שתיה מוגזמת שלהם יכולה לעשות

אז אני מניח שהבנת שהשאלה שלי היא מה לא בריא חוץ מהסוכר בקולה ומה התופאות לוואי של הלא בריא הזה

Diet Soda Intake and Risk of Incident Metabolic Syndrome and Type 2 Diabetes in the Multi-Ethnic Study of Atherosclerosis (MESA)

זה במילים יותר פשוטות.

Diet Soda and Bodybuilding

Summary. As a bodybuilder, diet soda has few benefits and may make you gain fat on your waist.

wtf?
שטויות.

לא הבנתי מה הקשר של המחקר הראשון להשפעות הלא בריאותיות של משקאות דיאטטיים? אצל אנשים בריאים?

והמאמר השני שהבאת בכלל לא מבוסס, זה אפילו לא מחקר ואין שם רפרנסים.

והמאמר השני שהבאת בכלל לא מבוסס, זה אפילו לא מחקר ואין שם רפרנסים.

מאמר השני זה לא מחקר. בצורה פשוטה סיכום חלקי של המחקר.
א הבנתי מה הקשר של המחקר הראשון להשפעות הלא בריאותיות של משקאות דיאטטיים? אצל אנשים בריאים?

CONCLUSIONS
Although these observational data cannot establish causality, consumption of diet soda at least daily was associated with significantly greater risks of select incident metabolic syndrome components and type 2 diabetes

התסמונת המטבולית – ויקיפדיה

כי אין באמת שום מחקר שמוכיח את זה.

פשוט לכולם נשמע מגניב להגיד על דברים שהם לא בריאים.

למה שיהיה מחקר כזה?
אם יש מידע על כל אחד מהחומרים המרכיבים את המוצר, אף חוקר לא יבזבז זמן לבדוק את המוצר.

בכל משקה שאינו דיאט, הבעיה העיקרית היא הסוכר.
במשקאות דיאט, הבעייתיות היחידה היא עם הממתיקים המלאכותיים, שגם הם לא בהכרח מזיקים.

קולה רגילה באמת לא 'בריאה', סתם מים עם הרבה מאוד סוכר.
קולה דיאט וזירו הן בסדר.

למה שיהיה מחקר כזה?
אם יש מידע על כל אחד מהחומרים המרכיבים את המוצר, אף חוקר לא יבזבז זמן לבדוק את המוצר.

בכל משקה שאינו דיאט, הבעיה העיקרית היא הסוכר.
במשקאות דיאט, הבעייתיות היחידה היא עם הממתיקים המלאכותיים, שגם הם לא בהכרח מזיקים.

קולה רגילה באמת לא 'בריאה', סתם מים עם הרבה מאוד סוכר.
קולה דיאט וזירו הן בסדר.
לגבי הדיאט- יש את המחקר שנערך במכון ויצמן (שכבר חפרו עליו פה..)

כמו שאמרו לפני, הבעיה במשקאות לא דיאט היא הסוכר בכמויות עצומות
הבעיה בדיאט היא שבשביל לקבל את אותו הטעם בלי המרכיב העיקרי (סוכר), צריך כמויות לא קטנות של ממתיקים מלאכותיים, שלאט לאט מתחילים להצטבר לאחרונה ראיות שגם הם מזיקים

הממתיקים המלאכותיים שבמשקאות הדיאט לא הוכחו כמזיקים בכמויות גדולות?
בכמויות גדולות כן.

כדי להגיע לכמויות האלה אתה צריך לשתות קולה זירו בכמות שאתה תקבל הרעלת מים הרבה לפני שמשהו כזה ישפיע עליך.
על אף אחד מהממתיקים לא מצאו משהו רע. חוץ מוואינט למיניהם שתמיד ישקרו משהו כי זה נשמע מגניב כמו GMO

בכמויות גדולות כן.

כדי להגיע לכמויות האלה אתה צריך לשתות קולה זירו בכמות שאתה תקבל הרעלת מים הרבה לפני שמשהו כזה ישפיע עליך.
על אף אחד מהממתיקים לא מצאו משהו רע. חוץ מוואינט למיניהם שתמיד ישקרו משהו כי זה נשמע מגניב כמו GMO
ממש הלכת רחוק עם הכמויות, מדובר על צריכה יומית של הכמויות שיש בפחית או 2, זה כבר מספיק (קח בחשבון שבמשקאות דיאט יש כמוויות גדולות מאוד של ממתיקים כדי לפצות על המחסור בסוכרים, ממש לא הכמות שאתה שם בקפה או משהו)

ממש הלכת רחוק עם הכמויות, מדובר על צריכה יומית של הכמויות שיש בפחית או 2, זה כבר מספיק (קח בחשבון שבמשקאות דיאט יש כמוויות גדולות מאוד של ממתיקים כדי לפצות על המחסור בסוכרים, ממש לא הכמות שאתה שם בקפה או משהו)
מאיפה המספרים של 2 פחיות ביום? מאיזה מחקר?

בכמויות גדולות כן.

אי סבילות לגלוקוז זה לא רע? וזה אפילו לא היה בכמויות גדולות..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית