הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך להמשיך? אימונים לקראת צהל

NavyGuy

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
0
22
0
בקצרה, לפני שנה וחצי+- התאמנתי קצת סתם בלי לדעת ואז עברתי לליפטינג, הגעתי למשקלים די מכובדים ביחס לתקופת זמן שהתאמנתי,
לפני חצי שנה הפסקתי להתאמן במכון והתחלתי לרוץ, עד עכשיו, רץ 5 פעמים בשבוע.
בנובמבר אני מתגייס ליחידה מובחרת, שלפי מה שהבנתי לא מעט אנשים נופלים מהמסלול שלה בגלל פציעות, כולל פריצות דיסק..
עכשיו אני בהתלבטות מה לעשות, שבוע הבא אני נרשם למכון בעיר ואני צריך ייעוץ עם איזה תכנית להתחיל.
המטרה- לחזק את הגב, לשפר סיבולת שרירים, את הכמות ריצות אני אוריד ל3 בשבוע, גם את זה אין לי מושג איך לשלב..

תודה לעוזרים 😃

המטרה- לחזק את הגב, לשפר סיבולת שרירים, את הכמות ריצות אני אוריד ל3 בשבוע, גם את זה אין לי מושג איך לשלב..
תתחיל בלרוץ בקצב קל 3 פעמים בשבוע, ותגדיל בהדרגה את משך הריצה שלך.
לאחר שכבר תוכל לרוץ עם נפחים יחסית גבוהים תתחיל לשלב ספרינטים ואימונים במקצבים שונים כמו פרטלק או אינטרוולים.

לגבי אימוני כוח, אני ממליץ לך לעבוד על תרגילים מורכבים כמו: מתח, מקבילים, דדליפט, סקוואט, פרס, ולהתקדם בהם באופן ליניארי (קבוע) ובהדרגה.
לגבי המתח/מקבילים תשלב גם עבודה עצימה (עם תוספת משקל עליך) וגם עבודת חזרות עם משקל גוף.

לאחר שכבר תוכל לרוץ עם נפחים יחסית גבוהים תתחיל לשלב ספרינטים ואימונים במקצבים שונים כמו פרטלק או אינטרוולים.

לגבי אימוני כוח, אני ממליץ לך לעבוד על תרגילים מורכבים כמו: מתח, מקבילים, דדליפט, סקוואט, פרס, ולהתקדם בהם באופן ליניארי (קבוע) ובהדרגה.
לגבי המתח/מקבילים תשלב גם עבודה עצימה (עם תוספת משקל עליך) וגם עבודת חזרות עם משקל גוף.
תשובה יפה

מגיב בכל פוסט אפשרי את דעתו על תשובות אחרים או סתם זורק מילה..
Message Counter +1
זה נוגד את חוקי הפורום?? 🤯
אולי נוכל לתת באנים לכמה ספאמרים, נגיד כמו @Matty

אבל רגע.. הוא חלק מחברי המועצה בלוג שלי 😕

זה נוגד את חוקי הפורום?? 🤯
לא חושב שיש חוק כזה, אבל זה סתם מעצבנים שאנשים מספימים לבן אדם את הפוסט בשביל שיהיה להם 101 הודעות במקום 100. זה לא משפיע בכלום ועל כלום.

אולי נוכל לתת באנים לכמה ספאמרים, נגיד כמו @Matty
אכן ספאמר ידוע ;)

• פותח/ת השרשור

תודה רבה, אבל עדיין לא הבנתי איך ממש לתכנן את האימונים, כי צריך לפחות יום מנוחה בין הריצות לאימוני רגליים,
אני כבר עכשיו עם נפח יחסית גבוה, רצתי חצי מרתון ומתכנן עד הגיוס לצלוח מרתון

תודה רבה, אבל עדיין לא הבנתי איך ממש לתכנן את האימונים, כי צריך לפחות יום מנוחה בין הריצות לאימוני רגליים,
אני כבר עכשיו עם נפח יחסית גבוה, רצתי חצי מרתון ומתכנן עד הגיוס לצלוח מרתון
מה הרמה שלך בכוח, סקווט ודדליפט?
מה הרמה בריצה 2,10,21 ק"מ?

• פותח/ת השרשור
מה הרמה שלך בכוח, סקווט ודדליפט?
מה הרמה בריצה 2,10,21 ק"מ?
2 לא מדדתי הרבה זמן, פעם אחרונה שמדדתי עשיתי 6:56, 10 באיזור ה42 דקות, 21 בשעה ו48 דקות
כוח כמו סקוואט ודדליפט לא עשיתי הרבה מאוד זמן, בשיא היה 140 דדליפט ו120 סקוואט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית