עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היא לא תגדל אחי.אז איך תגדל לך היד אחי
עוננות עחי! ומורן תדע שלא עושים סומו בSS ריפטו טוען שמתחילים צריכים קונבנציונאלי ורק כשמסיימים SS יכולים לבחור לכן מגיעה המחשבה של אנשים שסומו זה לא למתחיליםאני לא מסכים שצריך להיות ברמה מסויימת בשביל לעשות תרגיל מסויים.
הכל עניין של מטרות.
אז איך תגדל לך היד אחי?
אתה גם שמן ומכוער 😘היא לא תגדל אחי.
לא רואים שאני מתאמן בכלל.
זו בגלל התוכנית, לא בגלל שהמתאמן מתחיל.ומורן תדע שלא עושים סומו בSS ריפטו טוען שמתחילים צריכים קונבנציונאלי ורק כשמסיימים SS יכולים לבחור לכן מגיעה המחשבה של אנשים שסומו זה לא למתחילים
תודה, גם אני אוהב ואתך.אתה גם שמן ומכוער 😘
הוא שמוק כי אתה לא מבין את הרציונל שלו, אהאה.אני לא יודע למה ריפטו אומר את זה, הוא שמוק
מי שחושב ככה לא מבין על מה הוא מדבר.אבל משם מגיע הדבר הזה שמתחילים לא צריכים לעשות סומו
לא מעט מאמנים שמים את הסומו לפני הקונבנציונלי בהתפתחות של המתאמן. תקרא את הספר על הדדליפט בנעוץ.אתה לא ברמה של לעשות סומו. תלמד טכניקה של קלאסי ותתחיל להתקדם
יש הרבה חופש בסומו, והמנח של הגב נקבע בגדול לפי רוחב העמידה - וגם זה ברמת המלצה.אתה מושך בטכניקה של קלאסי עם עמידה של סומו
בסומו הגב אמור להיות מאונך לרצפה
זאת סיבה מצוינת לעשות סומו. בלי טיפת ציניות.הגב לא מתעגל לי כמו בקונבנציונאלי
אז אני לא חייב להצר את העמידה במטרה להיות אנכי יותר? יש יתרון בלהיות יותר אנכי?לא מעט מאמנים שמים את הסומו לפני הקונבנציונלי בהתפתחות של המתאמן. תקרא את הספר על הדדליפט בנעוץ.
יש הרבה חופש בסומו, והמנח של הגב נקבע בגדול לפי רוחב העמידה - וגם זה ברמת המלצה.
אין שום בעיה לעמוד צר (יותר ממה שהבחור פה עומד) ולהיות אופקי לרצפה.
זאת סיבה מצוינת לעשות סומו. בלי טיפת ציניות.
ההפך. בדרך כלל עמידה צרה יותר מתחברת עם עמידה אופקית יותר.אז אני לא חייב להצר את העמידה במטרה להיות אנכי יותר? יש יתרון בלהיות יותר אנכי?
לא בהכרח אבל זה כנראה יקרהאתמול לא היה דדליפט
ואם לדוגמה עכשיו אני מצליח מתח עם 15 קילו לחמישייה, ועוד שבוע 20 לחמישייה, האם גם מספר החזרות בלי משקל יעלה או לא בהכרח?