הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 60@120 דדליפט

• פותח/ת השרשור ZzZeus
  • פורסם בתאריך
אני לא מסכים שצריך להיות ברמה מסויימת בשביל לעשות תרגיל מסויים.
הכל עניין של מטרות.

אז איך תגדל לך היד אחי?
עוננות עחי! ומורן תדע שלא עושים סומו בSS ריפטו טוען שמתחילים צריכים קונבנציונאלי ורק כשמסיימים SS יכולים לבחור לכן מגיעה המחשבה של אנשים שסומו זה לא למתחילים
היא לא תגדל אחי.
לא רואים שאני מתאמן בכלל.
אתה גם שמן ומכוער 😘

ומורן תדע שלא עושים סומו בSS ריפטו טוען שמתחילים צריכים קונבנציונאלי ורק כשמסיימים SS יכולים לבחור לכן מגיעה המחשבה של אנשים שסומו זה לא למתחילים
זו בגלל התוכנית, לא בגלל שהמתאמן מתחיל.
אתה גם שמן ומכוער 😘
תודה, גם אני אוהב ואתך.

אתה לא ברמה של לעשות סומו. תלמד טכניקה של קלאסי ותתחיל להתקדם
לא מעט מאמנים שמים את הסומו לפני הקונבנציונלי בהתפתחות של המתאמן. תקרא את הספר על הדדליפט בנעוץ.
אתה מושך בטכניקה של קלאסי עם עמידה של סומו
בסומו הגב אמור להיות מאונך לרצפה
יש הרבה חופש בסומו, והמנח של הגב נקבע בגדול לפי רוחב העמידה - וגם זה ברמת המלצה.
אין שום בעיה לעמוד צר (יותר ממה שהבחור פה עומד) ולהיות אופקי לרצפה.
הגב לא מתעגל לי כמו בקונבנציונאלי
זאת סיבה מצוינת לעשות סומו. בלי טיפת ציניות.

• פותח/ת השרשור
לא מעט מאמנים שמים את הסומו לפני הקונבנציונלי בהתפתחות של המתאמן. תקרא את הספר על הדדליפט בנעוץ.

יש הרבה חופש בסומו, והמנח של הגב נקבע בגדול לפי רוחב העמידה - וגם זה ברמת המלצה.
אין שום בעיה לעמוד צר (יותר ממה שהבחור פה עומד) ולהיות אופקי לרצפה.

זאת סיבה מצוינת לעשות סומו. בלי טיפת ציניות.
אז אני לא חייב להצר את העמידה במטרה להיות אנכי יותר? יש יתרון בלהיות יותר אנכי?

אז אני לא חייב להצר את העמידה במטרה להיות אנכי יותר? יש יתרון בלהיות יותר אנכי?
ההפך. בדרך כלל עמידה צרה יותר מתחברת עם עמידה אופקית יותר.
אין ענין של יתרון או חסרון, יש ענין של ניצול הנקודות החזקות שלך אם אתה שואף להרים כמה שיותר בתחרות למשל, או חיזוק הנקודות החלשות אם אתה רוצה להתחזק באופן כללי. עמידה אנכית יותר מנצלת ארבע ראשי ומקרבים חזקים, ועמידה אופקית יותר מנצלת האמסטרינגס וזוקפי גב חזקים יותר (תחליף מנצלת במחזקת אם אתה מנסה להתחזק).

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתמול באימון(סס) עשיתי מתח עם 15 אבל החזרות היו יחסית צולעות לעומת החימום, כלומר לא הצלחתי לעלות עם הסנטר מעל המוט(אני לא מאלה שמרימים את הראש בשביל ״לסיים חזרה״)
אז לעשות ריסט או לתת עוד ניסיון?

תוך כדי הדדליפט? 😲

מנסים שלוש פעמים את אותו משקל, ורק אח"כ מבצעים ריסט. זה נכון לכל תרגיל.

• פותח/ת השרשור
אתמול לא היה דדליפט
ואם לדוגמה עכשיו אני מצליח מתח עם 15 קילו לחמישייה, ועוד שבוע 20 לחמישייה, האם גם מספר החזרות בלי משקל יעלה או לא בהכרח?

אתמול לא היה דדליפט
ואם לדוגמה עכשיו אני מצליח מתח עם 15 קילו לחמישייה, ועוד שבוע 20 לחמישייה, האם גם מספר החזרות בלי משקל יעלה או לא בהכרח?
לא בהכרח אבל זה כנראה יקרה
למה אכפת לך כמה חזרות אתה עושה אם אתה עושה מתח+15 ל5? אתה כנראה עושה מצטיין בבצפר בשביל להיות מאצ'ו ליד חברים שלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית