הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתכון לפציעות?

totti99

משתמש קבוע
1,266
213
נק' מוניטין:
298
1,266
213
אהלן כרגע אני מתאמן בחדר כושר 3 פעמים בשבוע ועושה סקוואט עצים פעמיים בשבוע ודדליפט עצים פעם אחת
בנוסף אני בקבוצת פוטבול אמריקאי שכרגע אוף סיזן אז יש אימון אחד בשבוע עוד חודש וחצי יעלה ל2 אימונים בשבוע (באימונים בעקרון יש חימום של ריצה קלה, קצת סוגי ריצות שונות וקצת ספרינטים, לאחר מכן בערך שעה של עבודה עם ספרינטים ממש קצרים בערך 5 מטר, אחרי זה משחק אימון)
אני מתכנן בסוף כל אימון פוטבול בזמן ששאר הקבוצה עושה תרגילי משקל גוף, לרוץ למשך חצי שעה (ריצת נפח)
ובנוסף גם ללכת פעם בשבוע לכושר קרבי בדיונות בימי שישי כדי לקבל עוד קצת כושר והבנה של מה שעושים בימי סיירות וגיבושים.

סדר האימונים שלי יהיה כך:
ראשון - פוטבול
שני - חדכ
שלישי - מנוחה
רביעי - פוטבול
חמישי - חדכ
שישי - כושר קרבי
שבת - חדכ

בהמשך העונה בימי חמישי יהיו משחקים אז זה יבוא במקום חדר כושר

השאלה שלי היא האם מה שאני מתכנן לעשות זה מתכון לפציעות?

בעיקרון החשיבות של הדברים אצלי הם קודם כל ההתקבלות ליחידה מובחרת, אחרי זה החדר כושר, ולבסוף הפוטבול
(לא הולך רק לכושר קרבי במקום הפוטבול כי הבנתי שאין שם סרגל מאמצים והמון נפצעים שם)

תודה לעוזרים

לעניות דעתי זה נשמע עומס גדול למדי ואחלה מתכון לאימון יתר - יש סבירות גבוהה שתיפצע,
זאת מכיוון שהגוף שלך לא יספיק להתאושש כמו שצריך מאימון לאימון (יותר תהליכי הרס מבנייה - יש לך רק יום מנוחה אחד).
לדעתי אתה תרגיש את זה בעצמך אם תנסה לשלב הכל ביחד - אז תבין שזה לא עובד: משקלי העבודה בסקוואט שלך יפסיק לעלות, אתה תבוא סחוט לאימונים וכל מיני תופעות של אימון יתר יתרחשו...
אתה צריך להתייעץ עם המאמן שלך (אם הוא מבין משהו) לגבי העומסים שאתה צריך להיות תחתיהם.
בכל מקרה אם תקשיב לי או לא - כרגע יש לך 4 אימונים (כאלה ואחרים) בשבוע לפי מה שאני מבין, להוסיף עוד אימון + ריצה + משחק פוטבול + כושר
קרבי בבת אחת לא יעשה לך טוב. צריך להגביר עומסים בהדרגה.

בעיקרון החשיבות של הדברים אצלי הם קודם כל ההתקבלות ליחידה מובחרת, אחרי זה החדר כושר, ולבסוף הפוטבול
(לא הולך רק לכושר קרבי במקום הפוטבול כי הבנתי שאין שם סרגל מאמצים והמון נפצעים שם)
אם הכי חשוב לך זה כושר קרבי:
-תעבוד על כושר קרבי ודברים שעושים בגיבושים. בכושר קרבי יש סרגל מאמצים אלא אם כן המפעיל של הקבוצה הוא חאפר שמחלטר בלקד"ר בני נוער (אם זה ככה אז אל תתקרב לשם ותמצא קבוצה אחרת).
-לעניות דעתי יש סיכוי לא מועט להיפצע בפוטבול, היית רוצה שפציעה ממשחק תדפוק לך את הגיוס\תוריד לך פרופיל?

לעניות דעתי זה נשמע עומס גדול למדי ואחלה מתכון לאימון יתר - יש סבירות גבוהה שתיפצע,
זאת מכיוון שהגוף שלך לא יספיק להתאושש כמו שצריך מאימון לאימון (יותר תהליכי הרס מבנייה - יש לך רק יום מנוחה אחד).
לדעתי אתה תרגיש את זה בעצמך אם תנסה לשלב הכל ביחד - אז תבין שזה לא עובד: משקלי העבודה בסקוואט שלך יפסיק לעלות, אתה תבוא סחוט לאימונים וכל מיני תופעות של אימון יתר יתרחשו...
אתה צריך להתייעץ עם המאמן שלך (אם הוא מבין משהו) לגבי העומסים שאתה צריך להיות תחתיהם.
בכל מקרה אם תקשיב לי או לא - כרגע יש לך 4 אימונים (כאלה ואחרים) בשבוע לפי מה שאני מבין, להוסיף עוד אימון + ריצה + משחק פוטבול + כושר
קרבי בבת אחת לא יעשה לך טוב. צריך להגביר עומסים בהדרגה.

אם הכי חשוב לך זה כושר קרבי:
-תעבוד על כושר קרבי ודברים שעושים בגיבושים. בכושר קרבי יש סרגל מאמצים אלא אם כן המפעיל של הקבוצה הוא חאפר שמחלטר בלקד"ר בני נוער (אם זה ככה אז אל תתקרב לשם ותמצא קבוצה אחרת).
-לעניות דעתי יש סיכוי לא מועט להיפצע בפוטבול, היית רוצה שפציעה ממשחק תדפוק לך את הגיוס\תוריד לך פרופיל?
מה רע בלהפצע? פוטבול איז לייף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית