הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חדר כושר ביתי

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
אהלן
אני רוצה לעשות חדר כושר ביתי .
בעיקרון צריך כלוב טוב מוט טוב פלטות ספה טובה ידיות למקבילים ומעדיף שהכלוב יהיה מובנה עם ידיות למתח
ומשטחי גומי
עכשיו השאלה מאיפה הכי כדאי להזמין ?מה שחשוב שיהיה שווה את הכסף ויחזיק מעמד טוב כל הציוד
מבחינתי להוציא סביב ה 10 אלף
תודה לכולם

הייתי ממליץ לך סאלספורט , רמה הכי גבוה שתמצא אבל מחיר דיי בהתאם , והם עוסקים בקרוספיט מה שאומר שהפלטות יהיו באמפרים שזה בונוס לדעתי בhome gym מהרבה מאוד בחינות אבל זה עולה יותר

הייתי ממליץ לך סאלספורט , רמה הכי גבוה
מסכים.
אוסיף ואומר לפותח הפוסט, יש לאביר ספורט מוט קרוספיט של York, הוא מדהים (רק אולי פחות מתאים לסקוואט בגלל שהוא דק אבל לא משהו שמפריע יותר מידי).

פלטות וספא ושאר הדברים כמו המשטחים איפה כדאי לקנות
Pro fitness אתר טוב, אביר ספורט גם כמובן.
ספה הייתי ממליץ לבנות.
יש לי חדר כושר ביתי. את הפלטות קניתי מסאל ספורט ( 2 זוגות באמפרים), powersport ואביר ספורט.
יש לציין שהפלטות 25 של power sport הן לא בקוטר אולימפי ( 43 במקום 45).
גם הפלטות 20 קילו של אביר הן לא בקוטר אולימפי. (41)

• פותח/ת השרשור
Pro fitness אתר טוב, אביר ספורט גם כמובן.
ספה הייתי ממליץ לבנות.
יש לי חדר כושר ביתי. את הפלטות קניתי מסאל ספורט ( 2 זוגות באמפרים), powersport ואביר ספורט.
יש לציין שהפלטות 25 של power sport הן לא בקוטר אולימפי ( 43 במקום 45).
גם הפלטות 20 קילו של אביר הן לא בקוטר אולימפי. (41)
מחפש פלטות זולות יותר
ולקנות ספה יציבה איזה מומלץ?

הייתי ממליץ עם כלוב וספה ללכת לרתח, יוזיל משמעותית את ההוצאה, פלטות תלוי מה אתה מחפש. אפשרי בגלל דדליפט לקנות זוג אחד של באמפרים והשאר פלטות לא בקוטר אולימפי ביד 2 או משהו כזה ואז רק הבאמפר יגע ברצפה, או אם אתה מתכנן להשתמש במוט יותר מתעקם אז 2 באמפרים נגיד ואתה שם אחד בהתחלה ואחד בסוף או משהו כזה. ההשקעה החשובה לדעתי תהיה לקנות 2 מוטות, אחד סטיף לסקוואט ובנץ', אפשרי שיהיה בעובי בינוני כדי שלא יפריע לבנץ', לי אישית זה לא מפריע גם להסקביט עם כזה מוט, ועוד מוט AF למשל לדדליפט.

ממליץ לשבת חזק על הקבוצה של הקרוספיטרים בפייסבוק,אני קניתי ציוד לחד''כ קטלני.
ראק מתחבר לקיר ומתקפל+ספה של רוג פינטס,חדשים לגמרי,בקרטון.
מוט טקסס מושחר,180 ק''ג פלטות באמפר בכל הגדלים,סט פלטות קטנות 0.25,0.5,0.75,1,סוגרים,1 מטר מרובע גומי לריצפה בעובי של 8 ס''מ,כל הציוד של רוג,בקושי עבר שימוש
מאורר תעשייתי שמצאתי בחינם,ורשת צל שקניתי ב100 ש'ח.
מה שחסר לי זה 2 קורות עץ שארכוש בימים הקרובים ויהיה לי חד''כ במרפסת,שתוך רגע אפשר לקפל והוא נעלם.
עוד שבועיים בערך הוא יהיה מוכן,מה שנשאר זה להזמין ספוטר ארמס ודשא סינטטי להתגלגל עליו אחרי כל סט.

ממליץ לשבת חזק על הקבוצה של הקרוספיטרים בפייסבוק,אני קניתי ציוד לחד''כ קטלני.
ראק מתחבר לקיר ומתקפל+ספה של רוג פינטס,חדשים לגמרי,בקרטון.
מוט טקסס מושחר,180 ק''ג פלטות באמפר בכל הגדלים,סט פלטות קטנות 0.25,0.5,0.75,1,סוגרים,1 מטר מרובע גומי לריצפה בעובי של 8 ס''מ,כל הציוד של רוג,בקושי עבר שימוש
מאורר תעשייתי שמצאתי בחינם,ורשת צל שקניתי ב100 ש'ח.
מה שחסר לי זה 2 קורות עץ שארכוש בימים הקרובים ויהיה לי חד''כ במרפסת,שתוך רגע אפשר לקפל והוא נעלם.
עוד שבועיים בערך הוא יהיה מוכן,מה שנשאר זה להזמין ספוטר ארמס ודשא סינטטי להתגלגל עליו אחרי כל סט.
היי אחי גם לי יש חדר כושר בבית אבל אני גם צריך ראק כזה לסקאווט, כמה עלה לך?

אין שום בעיה להסקביט עם הראק הזה,הוא מיועד לכך,ניתן אפילו להוסיף מוטות ביטחון.
בסאל ספורט יש משהו בסביבות האלף,אבל פעם אחרונה שבדקתי הוא לא במלאי.

אין שום בעיה להסקביט עם הראק הזה,הוא מיועד לכך,ניתן אפילו להוסיף מוטות ביטחון.
בסאל ספורט יש משהו בסביבות האלף,אבל פעם אחרונה שבדקתי הוא לא במלאי.
אני יודע אבל זה עולה הרבה...חבל שאין פתרונות זולים בגלל זה אני שוקל ללכת למסגר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית