הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חדר כושר ביתי

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
אהלן
אני רוצה לעשות חדר כושר ביתי .
בעיקרון צריך כלוב טוב מוט טוב פלטות ספה טובה ידיות למקבילים ומעדיף שהכלוב יהיה מובנה עם ידיות למתח
ומשטחי גומי
עכשיו השאלה מאיפה הכי כדאי להזמין ?מה שחשוב שיהיה שווה את הכסף ויחזיק מעמד טוב כל הציוד
מבחינתי להוציא סביב ה 10 אלף
תודה לכולם

ממליץ לשבת חזק על הקבוצה של הקרוספיטרים בפייסבוק,אני קניתי ציוד לחד''כ קטלני.
ראק מתחבר לקיר ומתקפל+ספה של רוג פינטס,חדשים לגמרי,בקרטון.
מוט טקסס מושחר,180 ק''ג פלטות באמפר בכל הגדלים,סט פלטות קטנות 0.25,0.5,0.75,1,סוגרים,1 מטר מרובע גומי לריצפה בעובי של 8 ס''מ,כל הציוד של רוג,בקושי עבר שימוש
מאורר תעשייתי שמצאתי בחינם,ורשת צל שקניתי ב100 ש'ח.
מה שחסר לי זה 2 קורות עץ שארכוש בימים הקרובים ויהיה לי חד''כ במרפסת,שתוך רגע אפשר לקפל והוא נעלם.
עוד שבועיים בערך הוא יהיה מוכן,מה שנשאר זה להזמין ספוטר ארמס ודשא סינטטי להתגלגל עליו אחרי כל סט.

Biker הציוד שקנית מאוד דומה להזמנה שאני רוצה לעשות,
ריג מתקפל - רציתי להזמין את הדגם שיש לך אבל המשלוח מרוג הופך את זה ללא כדאי, בטח אם אוסיף ספה.
מוט חשבתי על רוג בר 2.0 או לרכוש כאן AF טים ברבל או את הדגם של קלוקוב.
יש כמובן עוד דברים שאוסיף אבל לעניין הנ״ל,
איך אוכל לבצע הזמנה מרוג מבלי שיצא כ״כ יקר, או שיש לך כיוון כאן בארץ להשיג חלק מהדברים?

את כל החלקים קניתי דרך אנשים ששלחו לארץ במכולות.
יש דגם עבה יותר ממה שקניתי,עדיף לקנות אותו לדעתי,20 דולר יותר.

את כל החלקים קניתי דרך אנשים ששלחו לארץ במכולות.
יש דגם עבה יותר ממה שקניתי,עדיף לקנות אותו לדעתי,20 דולר יותר.

השקיעו,
העניין הוא שסך המשקל עבור ההזמנה שאני מעוניין בה מסתכם ב-450 ק״ג (20 ק"ג לכאן או לשם),
עלות ההזמנה לפני המשלוח הינה סביב ה-3100$,
לא בטוח שזה כדאי אפילו שאיכות החומרים היא בדיוק ברמה שאני מעוניין בה.. (עדיין לא דיברתי על עיכובים במכס ועמיל רעב)

אני יכול, אבל זה לא מעשי מבחינתי, כמות הקידוחים פה מטורפת ולהערכתי נעשית בלייזר הנ"ל שאין למיטב ידיעתי בארץ ( בישראל יש רק חיתוך לייזר לפלטות)

אבל, מתאים לי בהחלט לבנות כלוב מפרופילים UPN כלומר פרופילי תעלה, כמו זה שמופיע בסרטון בערך ב 0:40

אני מניח שאם הוא מספיק טוב עבור המכון הוא מספיק טוב עבור כל אחד פה.

נערך לאחרונה:
Levil זה גם יכול להתאים כמובן אבל עניין הקיפול הוא קריטי אצלי, זה אפשרי להכין אחד כזה שיסגר כמו דלת לקיר (כמו בקישור שהוספתי)?

זה פלזמה :/
מה שמשנה הוא עלות החומרים והעבודה, והאם ניתן לתמחר את הכלוב במחיר שעדיין יהיה תחרותי למה שנמצא בשוק,
אני לא רואה את זה מסתדר אצלי עם בניית כלוב מפרופיל RHS (יענו סגור) ועשרות רבות של קידוחים.
Levil זה גם יכול להתאים כמובן אבל עניין הקיפול הוא קריטי אצלי, זה אפשרי להכין אחד כזה שיסגר כמו דלת לקיר (כמו בקישור שהוספתי)?
כן, הקיפול לא סיפור, הקיבוע לקיר צריך להיות רציני, לפחות את החלק העליון הייתי מעדיף לקבע לבטון .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית