הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חדר כושר ביתי

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
אהלן
אני רוצה לעשות חדר כושר ביתי .
בעיקרון צריך כלוב טוב מוט טוב פלטות ספה טובה ידיות למקבילים ומעדיף שהכלוב יהיה מובנה עם ידיות למתח
ומשטחי גומי
עכשיו השאלה מאיפה הכי כדאי להזמין ?מה שחשוב שיהיה שווה את הכסף ויחזיק מעמד טוב כל הציוד
מבחינתי להוציא סביב ה 10 אלף
תודה לכולם

ממליץ לשבת חזק על הקבוצה של הקרוספיטרים בפייסבוק,אני קניתי ציוד לחד''כ קטלני.
ראק מתחבר לקיר ומתקפל+ספה של רוג פינטס,חדשים לגמרי,בקרטון.
מוט טקסס מושחר,180 ק''ג פלטות באמפר בכל הגדלים,סט פלטות קטנות 0.25,0.5,0.75,1,סוגרים,1 מטר מרובע גומי לריצפה בעובי של 8 ס''מ,כל הציוד של רוג,בקושי עבר שימוש
מאורר תעשייתי שמצאתי בחינם,ורשת צל שקניתי ב100 ש'ח.
מה שחסר לי זה 2 קורות עץ שארכוש בימים הקרובים ויהיה לי חד''כ במרפסת,שתוך רגע אפשר לקפל והוא נעלם.
עוד שבועיים בערך הוא יהיה מוכן,מה שנשאר זה להזמין ספוטר ארמס ודשא סינטטי להתגלגל עליו אחרי כל סט.
אתה משאיר את הציוד במרפסת כל הזמן? הוא לא נהרס לך בחוץ מהמזג אוויר בקיץ\חורף?

כרגע עדיין לא מותקן.
תהיה סככת צל בקיץ,סככת גשם בחורף,את הספה אכסה בברזנט,כנל הפלטות,את המוט אכניס לתוך הבית,וכמובן שאשמן טוב טוב את הראק.

כרגע עדיין לא מותקן.
תהיה סככת צל בקיץ,סככת גשם בחורף,את הספה אכסה בברזנט,כנל הפלטות,את המוט אכניס לתוך הבית,וכמובן שאשמן טוב טוב את הראק.

החום של ישראל באוגוסט לא פוגע בברזל?
אני מתאר לעצמי להתאמן ב40 מעלות עם מוט רותח..

החום של ישראל באוגוסט לא פוגע בברזל?
אני מתאר לעצמי להתאמן ב40 מעלות עם מוט רותח..
חום לא פוגע,לחות כן.
יש מאורר תעשייתי חזק ורשת צל,ואם אני מתאמן זה רק בערב,פרט לימי שישי שזה בצהריים

עינוי בלתי נורמאלי. יש לי מחסן שאני מתכנן ביחד עם חבר להפוך לחדר כושר אבל מבחינתי תנאי מינימום זה מקום סגור עם מזגן ומערכת

אין לי אפשרות אחרת,אתאמן בלי חולצה כמו קוקספיטר ואשים מערכת.
האמת שצריך גם אשוויצון ליתושים

עינוי בלתי נורמאלי. יש לי מחסן שאני מתכנן ביחד עם חבר להפוך לחדר כושר אבל מבחינתי תנאי מינימום זה מקום סגור עם מזגן ומערכת
תעשה מחיר יותר זול מעומר ואני עובר אליך

תעשה מחיר יותר זול מעומר ואני עובר אליך
יש לי כרגע מחסן בגודל די מכובד בשביל חדר כושר פרטי, פעם הבאה שאני טס לסין (כנראה עוד 3-4 חודשים) אני מביא איתי כמה כלובים, פלטות, מוטות וכו' במכולה... אני כבר בקשר עם מפעלים שמייצרים פלטות לרוג ומוכרות בלי השם על הפלטה בגרושים.

מסכים, אבל זה תלוי באיכות הכלוב,
לא התרשמתי עד עכשיו מאיכות הפלדה הסינית, בחד"כ שאני מתאמן בו יש מוט אולימפי שבור תוצרת סין,
ואיכות הריתוכים לא הפילה אותי.
יש לך צילום ומידות ? סוג פרופיל ועובי דופן.

יש לי כרגע מחסן בגודל די מכובד בשביל חדר כושר פרטי, פעם הבאה שאני טס לסין (כנראה עוד 3-4 חודשים) אני מביא איתי כמה כלובים, פלטות, מוטות וכו' במכולה... אני כבר בקשר עם מפעלים שמייצרים פלטות לרוג ומוכרות בלי השם על הפלטה בגרושים.
אה ואם תשים מטאל בווליום גבוה אז גם במחיר יותר יקר מעומר אני עובר אליך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית