נק' מוניטין:
0
- 17
- 0
נגמר לי הדיימיטז ויש לי את זה בבית חדש לזרוק לפח או שזה לא חלבון מלא ויעשה משהו ? אני בחיטוב ולא מגיע לחלבון מספיק ביום
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה לזרוק?נגמר לי הדיימיטז ויש לי את זה בבית חדש לזרוק לפח או שזה לא חלבון מלא ויעשה משהו ?
אבל זה לא יתרום לפיתוח שריר זה לא חלבון מלא וזה חלבון סויה וסויה גם עושה גינו לא ?למה לזרוק?
תן למישהו אחר וזהו.
ובכללי הייתי משתמש בזה.. חבל על הכסף.
סויה זה חלבון מלא, ולא תקבל ג'ינו מכמות כזאת.. אם בכלל.אבל זה לא יתרום לפיתוח שריר זה לא חלבון מלא וזה חלבון סויה וסויה גם עושה גינו לא ?
אז אם ככה מה ההבדל בין החלבון הזה לשל דיימיטז ?סויה זה חלבון מלא, ולא תקבל ג'ינו מכמות כזאת.. אם בכלל.
מי אמר שמקבלים ג'ינו מסויה?!
שמע דבר ראשון דיימטיז זה מותג זה כמו שתשווה בין חולצה של נייק לחולצה מהשוק ולשניהם יכול להיות יש את אותה איכות אבל דימטייז זה מותג ובגלל זה במיוחד בישראל הוא מתפרש כדבר טוב,נכון שיש לו מוצרים מעולים אבל הוא גם נופל בכמה מוצרים ואנשים ממשיכים לקנות אותם לדוגמא אבקת החלבון שלו XT , ההבדל בין החלבון שלך לבין לדוגמא אני אקח את החלבון הפופלרי של דימטייז העלית זה ששלך מכיל חלבון סויה שנחשב חלבון בעל ערך ביולוגי נמוך, בשלך יש אמינו ספייקינג, בחלבון של דיימטייז בדגש על החלבון עלית - אין , וגם זה כמובן עניין של אמינות המוצר עיצוב המוצר וכל מיני פרמטרים אחריםאז אם ככה מה ההבדל בין החלבון הזה לשל דיימיטז ?
סויה זה חלבון מלא, ולא תקבל ג'ינו מכמות כזאת.. אם בכלל.
מי אמר שמקבלים ג'ינו מסויה?!
אבל זה לא יתרום לפיתוח שריר זה לא חלבון מלא וזה חלבון סויה וסויה גם עושה גינו לא ?
אני יודע, ועדיין יש טבעונים וצמחונים ששותים אבקות חלבון של סויה.בסויה יש פיטואסטרוגנים (דומה בפעילות לאסטרוגן, אך יותר חלש אם אינני טועה), בגלל זה החשש מהפרעות הורמונליות.