הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חלבון של POWERTECH

kidforlife

משתמש מתחיל
17
0
נק' מוניטין:
0
17
0
26798296.jpg

נגמר לי הדיימיטז ויש לי את זה בבית חדש לזרוק לפח או שזה לא חלבון מלא ויעשה משהו ? אני בחיטוב ולא מגיע לחלבון מספיק ביום

לפי מידע שיש לי מהעבר ידוע לי שיש באבקה גם חלבונים נחותים כמו חלבון סויה.. ויש גם אמינו ספייקינג תוספת של חומצות אמינו וגלוטמין על מנת להקפיץ את הערכים בבדיקות מעבדה (לא שידוע לי על בדיקות על החברה הספציפית)
בגדול מאוד מחשיד 26 גרם חלבון אבל בכל אופן אם יש לך חבל לזרוק את זה וחבל על הכסף הייתי ממליץ לך להשתמש או לקנות אבקה יותר אמינה ולהשתמש בהן לסירוגין, (ממליץ מאוד על BPI)

אבל זה לא יתרום לפיתוח שריר זה לא חלבון מלא וזה חלבון סויה וסויה גם עושה גינו לא ?
סויה זה חלבון מלא, ולא תקבל ג'ינו מכמות כזאת.. אם בכלל.
מי אמר שמקבלים ג'ינו מסויה?!

אז אם ככה מה ההבדל בין החלבון הזה לשל דיימיטז ?
שמע דבר ראשון דיימטיז זה מותג זה כמו שתשווה בין חולצה של נייק לחולצה מהשוק ולשניהם יכול להיות יש את אותה איכות אבל דימטייז זה מותג ובגלל זה במיוחד בישראל הוא מתפרש כדבר טוב,נכון שיש לו מוצרים מעולים אבל הוא גם נופל בכמה מוצרים ואנשים ממשיכים לקנות אותם לדוגמא אבקת החלבון שלו XT , ההבדל בין החלבון שלך לבין לדוגמא אני אקח את החלבון הפופלרי של דימטייז העלית זה ששלך מכיל חלבון סויה שנחשב חלבון בעל ערך ביולוגי נמוך, בשלך יש אמינו ספייקינג, בחלבון של דיימטייז בדגש על החלבון עלית - אין , וגם זה כמובן עניין של אמינות המוצר עיצוב המוצר וכל מיני פרמטרים אחרים

סויה זה חלבון מלא, ולא תקבל ג'ינו מכמות כזאת.. אם בכלל.
מי אמר שמקבלים ג'ינו מסויה?!
אבל זה לא יתרום לפיתוח שריר זה לא חלבון מלא וזה חלבון סויה וסויה גם עושה גינו לא ?

בסויה יש פיטואסטרוגנים (דומה בפעילות לאסטרוגן, אך יותר חלש אם אינני טועה), בגלל זה החשש מהפרעות הורמונליות.
אני מניח שכל עוד אתה לא מגזים יהיה בסדר, למרות שבתכלס הנושא די שנוי במחלוקת.

בסויה יש פיטואסטרוגנים (דומה בפעילות לאסטרוגן, אך יותר חלש אם אינני טועה), בגלל זה החשש מהפרעות הורמונליות.
אני יודע, ועדיין יש טבעונים וצמחונים ששותים אבקות חלבון של סויה.
ומה לגביי העולם המזרחי? (סין\יפן וכו')
התזונה שלהם מבוססת על הסויה.. כך שלא הייתי ממהר להסיק מסקנות בנושא.

חלבון מזעזע חבר שלי שהפסיק להתאמן הביא לי 3 דליים...טעמים.תות קרמל ווניל עוגיות..
אין טעם 1 ראוי לציון ובנוסף איך שמערבבים מתקבל המון קצף.לא מומלצת בכלל לטעמי

חבל לזרוק את זה לפח אם זה חדש, אם זה עדיין סגור ואתה לא רוצה את זה שלח לי הודעה יש לי חלבון שאני רוצה להחליף אבל קח בחשבון שזה חבילה קטנה אבל הוא נחשב איכותי מאוד בלי סויה ותוספי אמינו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית