הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון איזה תרגיל/ים אתם עושים לBICEPS?

סמל לגבריות אף פעם לא היה בייספס גדולים, לא יודע מאיפה הבאת את זה.

סמל לגבריות אם כבר זה להיות חזק, אמיץ, כריזמטי וכו'..

אבל זה לא קשור לפורום אימונים, אולי לפורום של @Matty

לא לפורום של @Vile ו- @GreekGodGame ?

הבסיס הוא חתירות ומשיכות (מתח, פולדאון). כתרגיל נוסף ומשלים ניתן לבצע כפיפות מפרק במוט ישר/מוט W/משקולות יד. אין הבדל גדול במה שתבחר. חשוב הבסיס.

• פותח/ת השרשור
הבסיס הוא חתירות ומשיכות (מתח, פולדאון). כתרגיל נוסף ומשלים ניתן לבצע כפיפות מפרק במוט ישר/מוט W/משקולות יד. אין הבדל גדול במה שתבחר. חשוב הבסיס.
אתה רוצה להגיד לי שהגודל יש שלך מר ברק באה ממתח?
ואיזה משיכות?

אתה רוצה להגיד לי שהגודל יש שלך מר ברק באה ממתח?
ואיזה משיכות?
באה מעבודה נכונה וכבדה בתגילים מורכבים, לצד נפח משלים (וזה כולל חתירות ומשיכות למיניהן). אתה יכול להסתכל בלוג שלי ולראות עד כמה אני בכלל מאמן יד קדמית. מלבד זאת, יש גם גורם הגנטיקה שמשפיע. אבל בתכל'ס החשוב הוא שרשמתי. שים לב שציינתי שכדאי לבצע נפח משלים בתרגילים עם מוט או משקולת יד ולא לבזבז את הזמן על שטויות כמו פטישים/כפיפה בספסל וכדומה. תנסה, תראה שזה יעבוד

• פותח/ת השרשור
באה מעבודה נכונה וכבדה בתגילים מורכבים, לצד נפח משלים (וזה כולל חתירות ומשיכות למיניהן). אתה יכול להסתכל בלוג שלי ולראות עד כמה אני בכלל מאמן יד קדמית. מלבד זאת, יש גם גורם הגנטיקה שמשפיע. אבל בתכל'ס החשוב הוא שרשמתי. שים לב שציינתי שכדאי לבצע נפח משלים בתרגילים עם מוט או משקולת יד ולא לבזבז את הזמן על שטויות כמו פטישים/כפיפה בספסל וכדומה. תנסה, תראה שזה יעבוד

אתה מדבר על התנועה הזאת? כי זה מעניין זה נראה בידיוק אותה תנועה כמו פטישים לא ?

אתה מדבר על התנועה הזאת? כי זה מעניין זה נראה בידיוק אותה תנועה כמו פטישים לא ?

כרגע אני רושם מהנייד ולא מהמחשב. אני לא יכול לראות. אבל כוונתי היא לתנועה בה היד ישרה וצמודה לצידי הגוף. כף היד עצמה פתוחה ופונה כלפי קדימה. בדיוק כמו שניתן לעשות בכפיפת מרפקים במוט ישר בעמידה

• פותח/ת השרשור
כרגע אני רושם מהנייד ולא מהמחשב. אני לא יכול לראות. אבל כוונתי היא לתנועה בה היד ישרה וצמודה לצידי הגוף. כף היד עצמה פתוחה ופונה כלפי קדימה. בדיוק כמו שניתן לעשות בכפיפת מרפקים במוט ישר בעמידה

Screenshot

az543a

הנה העלתי תמונה התרגיל הזה שאתה מוריד ומעלה? כי זה בידיוק מה שאני עושה בפטישים בעמידה מצמיד ידיים לגוף ומעלה ומוריד או שיש הבדל כי זה מוט?

סמל לגבריות אף פעם לא היה בייספס גדולים, לא יודע מאיפה הבאת את זה.

סמל לגבריות אם כבר זה להיות חזק, אמיץ, כריזמטי וכו'..

אבל זה לא קשור לפורום אימונים, אולי לפורום של @Matty
בטחון, אחריות, משמעת, כנות, להגן על חלשים, לחלוק בשר עם השבט (אחת התכונות הכי גבריות), ללמד ולהנהיג.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית