נק' מוניטין:
18
- 764
- 28
מה התרגיל שנחשב שהכי מחזק תBICEPS?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סמל לגבריות אף פעם לא היה בייספס גדולים, לא יודע מאיפה הבאת את זה.
סמל לגבריות אם כבר זה להיות חזק, אמיץ, כריזמטי וכו'..
אבל זה לא קשור לפורום אימונים, אולי לפורום של @Matty
מנהל עוף טופיק זה @Mattyלא לפורום של @Vile ו- @GreekGodGame ?
אתה רוצה להגיד לי שהגודל יש שלך מר ברק באה ממתח?הבסיס הוא חתירות ומשיכות (מתח, פולדאון). כתרגיל נוסף ומשלים ניתן לבצע כפיפות מפרק במוט ישר/מוט W/משקולות יד. אין הבדל גדול במה שתבחר. חשוב הבסיס.
באה מעבודה נכונה וכבדה בתגילים מורכבים, לצד נפח משלים (וזה כולל חתירות ומשיכות למיניהן). אתה יכול להסתכל בלוג שלי ולראות עד כמה אני בכלל מאמן יד קדמית. מלבד זאת, יש גם גורם הגנטיקה שמשפיע. אבל בתכל'ס החשוב הוא שרשמתי. שים לב שציינתי שכדאי לבצע נפח משלים בתרגילים עם מוט או משקולת יד ולא לבזבז את הזמן על שטויות כמו פטישים/כפיפה בספסל וכדומה. תנסה, תראה שזה יעבודאתה רוצה להגיד לי שהגודל יש שלך מר ברק באה ממתח?
ואיזה משיכות?
באה מעבודה נכונה וכבדה בתגילים מורכבים, לצד נפח משלים (וזה כולל חתירות ומשיכות למיניהן). אתה יכול להסתכל בלוג שלי ולראות עד כמה אני בכלל מאמן יד קדמית. מלבד זאת, יש גם גורם הגנטיקה שמשפיע. אבל בתכל'ס החשוב הוא שרשמתי. שים לב שציינתי שכדאי לבצע נפח משלים בתרגילים עם מוט או משקולת יד ולא לבזבז את הזמן על שטויות כמו פטישים/כפיפה בספסל וכדומה. תנסה, תראה שזה יעבוד
אתה מדבר על התנועה הזאת? כי זה מעניין זה נראה בידיוק אותה תנועה כמו פטישים לא ?
כרגע אני רושם מהנייד ולא מהמחשב. אני לא יכול לראות. אבל כוונתי היא לתנועה בה היד ישרה וצמודה לצידי הגוף. כף היד עצמה פתוחה ופונה כלפי קדימה. בדיוק כמו שניתן לעשות בכפיפת מרפקים במוט ישר בעמידה
בטחון, אחריות, משמעת, כנות, להגן על חלשים, לחלוק בשר עם השבט (אחת התכונות הכי גבריות), ללמד ולהנהיג.סמל לגבריות אף פעם לא היה בייספס גדולים, לא יודע מאיפה הבאת את זה.
סמל לגבריות אם כבר זה להיות חזק, אמיץ, כריזמטי וכו'..
אבל זה לא קשור לפורום אימונים, אולי לפורום של @Matty
סוציאליזם זה גברי רבותיי.לחלוק בשר עם השבט